Ik zoek een               
Home » Blog / Dating tips » 3 categorieën waarin vrouwen je plaatsen.

3 categorieën waarin vrouwen je plaatsen.

Wanneer je vrouwen benadert, nog voor je een woord hebt gezegd of iets hebt gedaan, heeft ze je onbewust al in een van de drie categorieën geplaatst:

Ik mag hem.
Ik vind hem niet leuk
Onbeslist

Nu je je bewust bent van de drie verschillende categorieën, laten we eens kijken naar de sterke en zwakke punten van elke categorie.

categorieen waarin vrouwen je plaatsen

Categorie # 1: Ik mag hem:

Als je er toevallig uitziet of haar doet denken aan iemand die ze leuk vond, je op een bepaalde manier kleedt die zij aantrekkelijk vindt of iets anders waar ze zich toevallig mee verbonden voelt. Gefeliciteerd je hebt een voorsprong op iedereen en als het gaat om het nemen van de volgende stap is het allemaal aan jou. Dit is een geweldig iets en als je in de categorie van de gemiddelde man valt, verwacht je dat dit gebeurt met ongeveer 10 procent van de vrouwen die je ontmoet en die beschikbaar zijn.

Categorie #2: Ik vind hem niet leuk:

Heb je ooit iemand ontmoet en zonder duidelijke of echt goede reden vind je hem niet leuk?

Als je in deze categorie valt en minstens 10 procent van de tijd zal je dat doen als je gewoon een gemiddelde jongen bent, tenzij je een onbekende externe factor hebt om je te verbeteren (hete ex die nog steeds achter je aan zit, beroemd, rijk, enz.); er is niets dat je kunt zeggen of doen dat deze vrouw van gedachten zal doen veranderen en zich tot jou aangetrokken zal voelen.

Categorie 3: Onbeslist:

De meerderheid van de tijd ongeveer 80 procent ga je vallen in deze categorie. Als je je huiswerk hebt gedaan en gelezen hebt over verleiding en hoe je vrouwen kunt aantrekken, is dat een perfecte plek om te zijn. Want zolang je in de categorie Onbeslist zit, kun je werken aan het creëren van het verlangen en de aantrekkingskracht in een vrouw die je wilt. Dit is heel goed nieuws voor jou mijn vriend.

Natuurlijk is het nu tijd om je leven op orde te krijgen zodat wanneer je op een vrouw afloopt die je een potentiële partner vindt en ze denkt bij zichzelf misschien wel of misschien niet in de loop van een kopje koffie of thee, je dat misschien in een ja kunt veranderen en je succes met vrouwen enorm kunt vergroten.