Ik zoek een               
Home » Blog » Anaal vibrator

Anaal vibrator

Door het gebruik van een vibrator anaal leer je erogene zones kennen, waar je het bestaan niet vanaf wist

anaalvibrator

Ben je toe aan wat meer spanning in je seksleven? Kan het allemaal wat pittiger dan je gewend bent? Dat kan: met de anaal vibrator zorg je niet alleen voor extra spanning in de slaapkamer, maar zal je ook tot een sidderend hoogtepunt komen. Of je nu alleen gebruik maakt van de anaal vibrator of samen met je partner. Beide zullen er veel plezier aan gaan beleven. Pak je glijmiddel erbij en ga samen of alleen op ontdekkingstocht. Bereik erogene zones waarvan je het bestaan niet eerder afwist!

Het kopen van een anaal vibrator kan voor sommige mensen een gevoel van schaamte oproepen, terwijl dit nergens voor nodig is. Een vibrator kopen en gebruiken is de normaalste zaak van de wereld geworden, dus schaamte is nergens voor nodig.  Een goede anaal vibrator koop je discreet online op https://bedfun.nl/vibrator/anaal-vibrator. Hier, bij deze online sexshop Bedfun heb je ruime keuze en je bestelling wordt discreet behandeld.

De eerste paar keer een vibrator anaal gebruiken zal nog wat onwennig aanvoelen, maar je zal zien hoe vaker je er gebruik van maakt, hoe meer ontspannen je erin zal worden. Voor de eerste paar keer adviseren wij om voldoende glijmiddel te gebruiken en de anaal vibrator langzaam in te brengen. Het gebruik van een condoom om de vibrator is mogelijk, maar niet cruciaal. Naarmate je de vibrator vaker anaal gebruikt hebt, zal je niet anders meer willen!

Het reinigen van de vibrator is zeer belangrijk voor het behoud en de levensduur. Vooral als de anaal vibrator door meerdere personen gebruikt wordt (jij en je partner) dan is tussentijds reinigen van belang. Het reinigen van de anaal vibrator gaat zeer eenvoudig met een doekje en warm water, of onder de kraan. Let hierbij wel op welke variant je hebt, bij de batterijen variant moet je er uiteraard voor oppassen dat die niet vochtig worden.