Ik zoek een               
Home » Seks tips » De vijf beste seks standjes die je zeker moet proberen!

De vijf beste seks standjes die je zeker moet proberen!

Iedereen is fan van goede seks, en of je nou een vaste partner hebt of je bent op zoek naar een online date, deze vijf standjes zijn zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

vijf beste seks standjes

De Hongaarse schaar

De man gaat op zijn rug liggen met zijn benen wijd, zodat de vrouw zich over zijn erectie heen kan laten zakken. Daarna gaat de dame heel voorzichtig op haar zij liggen om dan samen vervolgens heel erg rustig aan te gaan bewegen en zo geniet je samen van heerlijke seks.

Batwoman

Bij dit standje doet de vrouw de handstand, waarna de man op zijn knieën gaat zitten en zijn armen om haar middel slaat om haar voorzichtig een beetje op te tillen. De vrouw steunt hierbij met de handen op de bovenbenen van de man en zo kan je elkaar heerlijk oraal verwennen.

Mister Universe

Hier scoor je zeker punten mee bij je date! Het gaat als volgt: De man gaat op zjin knieën zitten, en de vrouw laat zich langzaam op je erectie zakken, met de gezichten naar elkaar toe. De vrouw slaat haar benen om de man en haar armen om zijn nek. De man gaat langzaam staan en beweegt de vrouw langzaam op en neer.

X-file

Bij dit standje gaat de man met zijn benen gestrekt zitten, zodat de vrouw bovenop hem kan komen zitten. Vervolgens leunen beide partners achterover zodat hun lichamen een X vormen. Beiden samen zachtjes schommelen dan komt de vrouw heerlijk klaar.

De dubbele whopper

Wat seks betreft mag dit voor geen een vrouw ontbreken. Bij dit standje gaat de man op zijn rug liggen en de vrouw gaat met haar rug naar de man toe bovenop hem zitten. Zij kan nu in haar favoriete houding op en neer bewegen en de man heeft zijn handen vrij om haar heerlijk overal te strelen. Vergeet vooral haar clitoris niet!

Dit waren de 5 beste seks standjes. Met deze sextips moet je sexleven of je online date een succes worden, dan kan niet missen!