Ik zoek een               
Home » Blog » Dit zijn de beste vibrators voor koppels

Dit zijn de beste vibrators voor koppels

Er zijn tal van seks speeltjes op de markt die jou en je partner plezier kunnen brengen of helpen tijdens een nacht onder de lakens. Seks speeltjes zijn een fijne en makkelijke manier om een partijtje wat pittiger te maken om samen iets nieuws te proberen en dingen te ontdekken. Je handen, monden en geslachtsdelen zijn al geweldig op zichzelf, maar het kan geen kwaad om het uiterste te halen door middel van vibrators, seks speeltjes en andere leuke producten die er zijn. Lees verder wat de beste seksspeeltjes zijn voor jou en je geliefde en hoe je deze het beste kan gebruiken.

Seks speeltjes voor jou en je partner in het algemeen

Een seksspeeltje gebruiken voor de allereerste keer kan natuurlijk erg spannend zijn, vooral als je niet weet hoe je partner erop zal reageren. Wacht dus even af met een vibrator kopen en bekijk eerst wat je partner vindt. Praat erover en maak dan samen een keuze: het kan zo zijn dat ze het liever niet willen en dat is ook prima. Er zijn namelijk tal van andere opties om jullie seksleven wat leuker te maken.

Staan ze er wel voor open om speeltjes te gebruiken tijdens het intiem zijn? Leuk! Ga samen erop uit en bekijk (offline or online) wat de mogelijkheden zijn. Hoe graag je jouw partner zou willen verrassen met een speeltje, het is zeer belangrijk om ook hun mening te krijgen wanneer jullie eentje aanschaffen. Jullie gaan het immers samen gebruiken! Bekijk of jullie iets willen bij penetrerende seks, intense vibratie of allebei. Begin met een speeltje en voeg geleidelijk meerdere soorten toe aan jullie collectie zodra jullie allebei comfortabel genoeg zijn.

dit zijn de beste vibrators voor koppels

Vibrators voor koppels

Vibrators zijn er verschillende formaten, kleuren en vormen, dus er zal sowieso iets zijn wat perfect is voor jou en je partner! Naast het feit dat ze op het eerste gezicht er allemaal anders eruit zien, hebben sommige ook verschillende functies. Wat vind je bijvoorbeeld van een vibrator die je kan gebruiken door middel van een app? Jij of je partner kan bepalen op welke standje het product wil laten vibreren, zodat je clitoris (of die van je partner) heerlijk kunnen genieten van het intense gevoel.

Daarnaast zijn er ook vibrators die lijken op een cock ring, maar die vrouwen kunnen dragen, zodat hun clitoris extra worden gestimuleerd. Sommige wand vibrators zijn zelfs waterproof, dus je kan ze ook gebruiken tijdens een partijtje in bad. Als jullie een speeltje zoeken voor tijdens penetrerende seks, dan is zeker ook een vibrator perfect. En wat dachten jullie van vibrators die je zelfs ook voordat je het bed in duikt kan gebruiken?

De meest voorkomende vibrators zijn de soorten waarbij jij en je partner tegelijkertijd plezier op doen. Zulke speeltjes gaan dan direct op de clitoris zitten en binnen de vagina. Hierdoor worden beide je G-spot aangevoeld en je penetrerende partner. Je kan deze ook zelfs op een hogere stand zetten, waardoor het vibrerende gevoel nog intenser voelt. Een orgasme is zeker gegarandeerd!