Ik zoek een               
Home » Reviews datingsites » e-Matching Review

e-Matching Review

e matching

Hallo en welkom bij e-Matching! Jaarlijks zoeken ruim 40.000 hoogopgeleide singles hun match. nieuwkomer? Dan kun je 3 gratis contacten leggen! De datingsite waar hbo’ers en academici een vaste relatie vinden. Word jij ook nieuw bij ons?

sterstersterstersterhalf


Wat is e-Matching?

e-Matching is een datingsite voor singles met langdurige relaties. Het is ook beschikbaar voor lesbiennes, homo’s en heteroseksuelen. Gebruikers kunnen op de site kiezen naar welke criteria ze willen zoeken en met wie ze wel of geen contact willen opnemen. Gebruikers kunnen gratis berichten naar elkaar sturen. Na registratie zijn hun profielen zichtbaar op de site. Daarnaast kunnen leden tegen betaling berichten naar niet-leden sturen.

Door regelmatig in te loggen heeft u toegang tot veel actuele profielen. e-Matching verwijdert oude inactieve profielen waarvan u besloot dat ze niet belangrijk waren. Door te kiezen welke criteria voor jou belangrijk zijn, is de kans op het vinden van een relatie groter. We bieden deskundig datingadvies via onze redactionele artikelen en tips voor singles. Sommige mensen hebben meer moeite dan anderen als het gaat om het matchen van potentiële partners; daarom bieden wij deze service. U kunt ook een Second Opinion aanvragen bij een van onze DatingPros. Met deze service kun je een ander perspectief op je datingprofiel en zoekmethode zien.

Is e-Matching 100% anoniem en discreet?

Je kunt zelf bepalen of je een Nicknaam gebruikt of je echte naam. Het doel van deze website is om echte leden aan elkaar te matchen. De website is voorzien van een veilige ssl verbinding. Hoe discreet e-matching is, ligt aan hoe je zelf je profiel invult. Hun doen er alles aan om jouw gegevens zo veilig mogelijk te bewaren.

Gratis tegen premium mogelijkheden?

e-Matching heeft 2 soorten accounts. Een passief lidmaatschap en een actief lidmaatschap.

Passief lidmaatschap

Iedereen die zich op de site registreert, wordt automatisch een passief lid. Elk profiel en bijbehorende foto wordt gecontroleerd en pas na goedkeuring op de website getoond. Passieve leden kunnen dezelfde dingen doen als actieve leden, maar kunnen zelf geen verbinding tot stand brengen. U kunt gratis reageren op berichten van actieve leden (maximaal 5 per dag). Als een passief lid 32 weken niet heeft ingelogd, wordt het profiel verwijderd. U kunt het profiel ook zelf van de website verwijderen of hiervoor een verzoek indienen.

Actief lidmaatschap

Je kunt een actief lidmaatschap kiezen dat maandelijks wordt betaald. Dit lidmaatschap is doorlopend en wordt automatisch verlengd met een maand voorafgaand aan opzegging. Of je kiest voor een lidmaatschap en betaalt eenmalig over een periode van 1, 3 of 6 maanden.

Actieve leden kunnen gebruik maken van alle functies van de website. Het actieve lidmaatschap wordt automatisch beëindigd als we geen betaling meer ontvangen. Aan het einde van het actieve lidmaatschap wordt het profiel omgezet naar een passief lidmaatschap. Als iemand langer dan 32 weken niet heeft ingelogd, wordt het profiel verwijderd.

Waar kan ik mij aanmelden bij e-Matching?

Aanmelden is vrij simpel en binnen een paar minuten geregeld. je hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden, en je email adres in te vullen. Een gebruikersnaam te kiezen. Je ontvangt een bevestigingsmail en zodra je die hebt bevestigd kun je gelijk beginnen met het vinden van een geschikte match. Met onderstaande knop brengen wij je naar e-Matching en kun je gratis een account aanmaken.

quote

Ik heb zelf een Hbo diploma, en vond dit wel een aantrekkelijke website om aan te melden. Ik heb nog geen afspraakje gehad, maar wel contact met een leuke vrouw.

sterren4

Kerkrade | Mohamed


quote

Ik heb mij een tijdje geleden aangemeld bij e-Matching. Dit bevalt mij prima. Ik ontmoet hier mensen die net als ik een wat hogere opleiding hebben. Heb ook al een aantal dates gehad maar de ware nog niet gevonden.

sterren5

Zoetermeer |Lesley

Plaats een reactie