Ik zoek een               
Home » Verhalen » Gratis sexcontact met een donkere vrouw

Gratis sexcontact met een donkere vrouw

Sexcontacten, daar denk ik al een tijdje aan, maar ik heb het nu doorgezet en dat heeft gezorgd voor een mooie ervaring. Twee weken geleden had ik een gratis sexcontact met een donkere vrouw. In het begin ben je wat voorzichtig en heb je geen flauw idee met wie je af gaat spreken, maar we hebben een paar keer gechat en dat voelde meteen goed. Het was niet stil, we stelden vragen aan elkaar en we wisten zo een beetje met wie we te maken hadden. Ik moet eerlijk toegeven het was al een beetje aan het kriebelen toen ze allemaal lieve dingen naar me stuurde.

Ze zei dat ze benieuwd was naar mij en wat ik met haar wilde doen. Of ik het leuk zou vinden als we betrapt zouden worden of dat anderen naar ons zouden kijken. Ik was altijd wat terughoudend in een relatie en was niet zoveel gewend. Maar dit stoute in haar sprak me wel aan en ik besloot te kiezen voor een gratis sexcontact met een donkere vrouw. We hebben na drie dagen afgesproken en jawel in de winter, in de avonduren en het was dus al donker.

We hebben op een parkeerplaats afgesproken bij een restaurant en het idee was dat we daar wat zouden drinken en elkaar zo beter leerden kennen. Maar we zijn dat restaurant nooit in gegaan en zijn alleen maar op de parkeerplaats geweest. Daar was namelijk een bos en veel bankjes en daar hadden meer mensen wel eens gebruik van gemaakt zo te zien want er waren veel stelletjes aan het wandelen.

Gratis sexcontact met een donkere vrouw

Ervaringen gratis sexcontact met een donkere vrouw

Tijdens de gratis sexcontact met een donkere vrouw hebben we volop van elkaar genoten. We hebben een mooi bankje opgezocht en hebben daar samen gesproken over onze reis hier naar toe. Vervolgens zei ze, voel eens ik heb niets hieronder aan. Ze pakte mijn hand en deed deze onder haar rokje. Dat moet toch koud zijn zei ik en ik keek haar verbaasd aan. Ja zei ze, maar ik zie jou en ik denk aan jou en dan word ik al meteen warm van binnen, wil je het voelen?

Tijdens mijn sexafspraakje met een donkere vrouw heb ik eens gevoeld hoe warm ze was en al snel zag ze aan mij dat ik het ook erg heet kreeg. Ze trok snel mijn broek uit en voordat ik het wist lagen we daar in de struiken. Ze had een deken in haar tas en zo lagen we lekker zacht op elkaar. Het was een heerlijk moment en vooral toen ze klaarkwam schreeuwde ze het uit van genot. Even was ik bang dat we betrapt zouden worden, maar dat idee was zo voorbij.

Ik was namelijk de gelukkige die tijdens de gratis sexcontact met een donkere vrouw mocht genieten! Ik zou het zo weer over doen we gaan binnenkort ook weer samen wat leuks doen, ik kan nu al bedenken waar we gaan belanden, maar het kan dan ook zo spannend en lekker zijn met haar!

Tip: Veel meer donkere vrouwen vind je op DonkereVrouwenContact.nl


Shanna1964, 52 jaar, woont in Drenthe

Lollipop, 47 jaar, woont in Zuid-Holland

Ellen94, 22 jaar, woont in Antwerpen

Mariaa, 47 jaar, woont in Oost-vlaanderen

MMertens, 45 jaar, woont in Vlaams-Limburg

silly, 48 jaar, woont in Antwerpen

miniminus, 30 jaar, woont in Het Brussels Hoofdst

Knuffelpoezzie, 37 jaar, woont in Vlaams-brabant

PureLOve, 48 jaar, woont in Overijssel

laura76, 40 jaar, woont in Zeeland

louisa59, 61 jaar, woont in Waals-Brabant

GrietjeG, 24 jaar, woont in Gelderland