Ik zoek een               
Home » Blog / Dating tips » 3 trucs als je aan de telefoon praat met een vrouw die je online hebt ontmoet

3 trucs als je aan de telefoon praat met een vrouw die je online hebt ontmoet

Je hebt online een interessante vrouw ontmoet. Jullie twee hadden een geweldige tijd online chatten en ze besloot om je haar telefoonnummer te geven. Nu moet je ervoor zorgen dat ze je persoonlijk wil zien, en de telefoon is je enige hulpmiddel. Het eerste telefoontje is het belangrijkste. Natuurlijk heb je haar nummer, maar er is nog niets gewonnen.

trucs als je aan de telefoon praat met een vrouw die je online hebt ontmoet

1. Voordat je belt moet je een lijst hebben voorbereid
lijst van verschillende onderwerpen om over te praten. Hopelijk heeft je e-mailwisseling je wat informatie om op te volgen opgeleverd. Bestudeer haar profiel om andere onderwerpen te bedenken om over te praten. Bereid open vragen voor. Begin te praten over een onderwerp en geef haar een kans om ook te spreken.

2. Niet doen: haar vragen stellen of ze andere mannen ziet, achterdochtig haar ondervragen over hoe ze haar tijd doorbrengt en haar boos berispen omdat ze je in de steek heeft gelaten. Hoe ze haar tijd doorbrengt is haar zaak.

Veel mannen saboteren hun kansen bij een vrouw door haar niet genoeg vertrouwen en respect te geven.

Je weet dat er problemen zijn als jij al het praten doet en haar antwoorden zijn kort of onbestaand. Als dat zo is, betekent dat ofwel dat je niet het juiste onderwerp hebt om over te praten, of, waarschijnlijker, ze gewoon niet geïnteresseerd is. Ook, als ze het gesprek vroegtijdig beëindigt of “moet gaan”, laat het aan aan haar om je weer te bellen, als ze dat wil. Meestal, doet ze dat niet.

Dus, als je met een vrouw aan de telefoon praat, maak je dan geen zorgen om indruk op haar te maken. Heb plezier. Geniet van het gesprek. Amuseer jezelf.

3. Bij het eerste telefoongesprek is het beter om haar geen complimentjes te geven. Ik denk dat het geven van complimenten heel krachtig kan zijn. Maar wanneer je een vrouw complimenten geeft in de context van om haar voor je te winnen, word je een watje.

Meestal zijn vrouwen nieuwsgierig waarom de mannen waarmee ze online praten besloten hebben hen te kiezen in plaats van andere duizenden profielen. De meesten van hen zullen je vragen naar deze “redenen” en door dit te doen geven ze jou de kans om haar complimenten te maken. Dus, wacht het moment af. 🙂

Als het gesprek vlot en moeiteloos verloopt, als je vindt haar redelijk toegankelijk en je kunt gesprek minstens een half uur volhouden. kun je haar mee uit vragen. Haar antwoord moet zijn: “JA”.