Ik zoek een               
Home » Blog / Dating tips » Hoe maak je een vrouw verliefd

Hoe maak je een vrouw verliefd

Je kent het vast wel, je ziet een leuke vrouw en je hele hoofd slaat op hol. Ze is heel erg leuk en je wilt van alles tegen haar zeggen maar je hebt geen idee wat het beste is. Je wilt dat deze vrouw verliefd op jou wordt maar hoe ga je haar voor jezelf winnen? Wat ga je zeggen om ervoor te zorgen dat ze jou net zo hard ziet staan als jij haar?

Wat is je eerste stap?

Op het moment dat je een vrouw ziet waar je helemaal wild van wordt dan moet je snel denken, misschien is ze al weg voordat je een stap hebt kunnen zetten. Soms dan heb je wat meer tijd om een stap te zetten en dan kun je daardoor even nadenken over de stap voordat je te snel reageert. Je kunt dan inschatten hoe je ervoor kunt zorgen dat ze verliefd op je wordt, je krijgt maar 1 kans en die moet je dus goed benutten. Als je die kans verkeerd pakt loop je het risico dat ze er niet voor valt, dat is natuurlijk heel erg jammer.

vrouw verliefd

Kom je haar online tegen of in real life situatie?

Afhankelijk van waar je haar tegenkomt kun je plannen gaan maken, stel dat je haar echt maar voor 1 keer ziet dan wordt het heel erg lastig om haar verliefd te maken op je. Gelijk om haar nummer vragen is heel erg onbeleefd, je moet dus op een andere manier zorgen dat deze vrouw verliefd op jou gaat worden. Als je online een vrouw tegenkomt dan wordt het toch al iets makkelijker voor je gemaakt, je kunt dan wat voorzichtiger reageren waardoor ze misschien ook voor je zal vallen. Stel dat je dan met haar in gesprek raakt dan is het hopen dat ze verliefd op je wordt waardoor jullie uiteindelijk op een leuke date kunnen gaan.

Tip: Bekijk onze contactadvertenties om een vrouw online tegen te komen.

Zorg dat je opvalt

Als je wilt dat een vrouw verliefd op je wordt dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat ze je ziet, als je niet opvalt dan wordt dat al een hele lastige opgave. Het kan lastig zijn om op de goede manier op te vallen, je wilt ook niet te veel opvallen want dat kan verkeerd overkomen. Als je te weinig opvalt dan is de kans groot dat ze je niet ziet waardoor je haar ook niet verliefd kunt laten worden. Wees dus voorzichtig maar ook niet te voorzichtig, als ze jou dan ook ziet dan is het afwachten wat er gaat gebeuren.

Zorg voor liefde op het eerste gezicht

Je krijgt maar één keer een echte kans om ervoor te zorgen dat ze jou ziet staan, benut die kans dus goed. Liefde op het eerste gezicht bestaat echt, je moet dus goed gebruik maken van die ene kans die je gaat krijgen. Jij hebt zelf last van liefde op het eerste gezicht anders zou je nu niet je best doen om ervoor te zorgen dat ze op jou verliefd gaat worden. Het kan heel makkelijk zijn als je het goed aanpakt, je moet ervoor zorgen dat ze dus niet om je heen kan.

Wees duidelijk in wat je wilt

De bedoeling is dat deze vrouw verliefd gaat worden op je, je wilt dus niet te snel maar ook niet te langzaam gaan. Zorg ervoor dat je duidelijk bent in wat je wilt en hoe je dat aan wilt pakken, dat is voor een vrouw heel erg belangrijk. Als jij duidelijk maakt wat je wilt dan hoeft zij daar ook niet over na te denken en jullie kunnen dat ook bespreken. Jullie zullen er dan ook snel achter komen of jullie hetzelfde willen.

Soms dan weet je het gewoon

Je bent aan het winkelen en ineens zie je daar een vrouw lopen waarvan je weet dat zij voor jou de ware is, soms dan weet je het gewoon. Dat moment laten gaan is geen optie, het is de vrouw van je dromen. Als jij er zeker van bent dat het de vrouw van je dromen is dan moet je een goede manier bedenken om op te vallen, vaak lukt dat heel goed als je ineens moet reageren. Als je ervoor zorgt dat ze voor jou valt dan heb je jouw doel bereikt, je moet dus goed nadenken voordat je een fout maakt.

Je krijgt maar 1 keer de kans voor een goede indruk

Je kunt maar één keer een goede indruk maken, zorg er dus voor dat die goed is. Als die eerste indruk goed is dan zul je zien dat ze voor jou gaat vallen en dat is natuurlijk precies wat je wilt. Als jij ervoor zorgt dat je een goede indruk maakt dan zal ze die nooit meer gaan vergeten, het is dan het verhaal hoe jij haar hebt gewonnen tot je.

Wat als je een foute indruk maakt?

Het kan natuurlijk wel gebeuren, je kunt een foute indruk maken waardoor een vrouw niet verliefd op je gaat worden. Dat zou flink balen zijn maar hopelijk kun je dat wel goedmaken nog, het kan zijn dat je iets verkeerds hebt gezegd wat je kan proberen om goed te maken. Een vrouw houdt er ook wel weer van als een man wat moeite voor haar doet, daar kun je dan heel veel voordeel uit halen. De meeste vrouwen zijn gevoelig voor mannen die een vrouw in de watten legt, probeer eens wat voor haar te doen.

Schat een vrouw goed in

Je kunt een vrouw verliefd laten worden door ervoor te zorgen dat je weet waar ze van houdt, je kunt daar echt goede punten mee scoren. Als je weet dat de vrouw waarvan je wilt dat ze verliefd op je wordt van bloemen houdt dan is een bos bloemen zeker een aanrader. Misschien zorg je er daarmee wel voor dat ze verliefd op je wordt, dan is dat zeker een reden om haar vaker bloemen te geven.

Wees romantisch

Een vrouw houdt er wel van als je romantisch doet, als je haar dus echt tot je wilt winnen dan doe je er goed aan om eens romantisch te doen. Als je haar voor je wilt winnen dan kun je haar eens uitnodigen en wat te eten maken voor haar met kaarslicht, dan zal ze zeker verliefd worden op je. Je kunt dan wel het beste eerst uitzoeken wat ze lekker vindt om te eten, als je haar lievelingskostje kookt dan scoor je daarmee ook weer heel veel punten. Het is wel zo dat als je eenmaal hebt laten zien dat je lekker kunt koken dat ze erop rekent dat je vaker voor haar kookt.

Verras haar eens

Elke vrouw vindt het leuk om verrast te worden, als je weet wat ze leuk vindt dan kun je een leuke verrassing voor haar regelen. Het is dus belangrijk dat je weet wat ze leuk vindt op het moment dat je haar wilt verrassen. Als ze van eten houdt dan kun je haar regelmatig eens meenemen naar een restaurant, voor haar koken is natuurlijk ook een optie.

Ga niet te snel

De bedoeling is dat je het op een rustige manier aan gaat pakken, als je te snel gaat dan loop je het risico dat je haar juist wegjaagt. Wees daarom niet te snel met alles, natuurlijk wil je haar gelijk een knuffel geven maar als dat voor haar te snel is zal ze daar niet op zitten te wachten. Je kunt het beste wachten tot ze jou daarmee verrast, misschien is de knuffel dan nog wel specialer dan je dacht. Alles komt op een moment dat de tijd er rijp voor is, welk moment dat is komt helemaal vanzelf goed.

Vertel niet gelijk alles over jezelf

Als je een vrouw verliefd wilt maken op je dan is het niet de bedoeling dat je gelijk alles over jezelf gaat vertellen, daar heb je later nog genoeg tijd voor. Natuurlijk wil je alles over haar weten en alles over jezelf vertellen, maar eerst is het de bedoeling dat je elkaar zo leert kennen dat jullie weten of jullie elkaar leuk vinden. Daarna krijgen jullie alle tijd van de wereld om erachter te komen wat jullie allemaal gemeen hebben en of jullie ook echt met elkaar in relatie gaan. Het begin is altijd heel erg belangrijk dus daar moet je wel rekening mee houden.

Zorg goed voor haar

Als je haar tot je hebt gewonnen en ze is verliefd op je dan is het ook wel de bedoeling dat ze dat blijft. Je moet dan ook wel moeite voor haar blijven doen en goed voor haar zorgen, het is niet dat het dan vanzelf is dat ze van jou is. Een vrouw verdient aandacht en je kunt er dan dus beter voor zorgen dat ze verliefd op je blijft, wat daarvoor nodig is hangt van de vrouw zelf af. Misschien houdt zij er wel van als je haar eens in de week mee uit eten neemt, maar misschien wil ze dat je liever met haar een avond op de bank doorbrengt onder een dekentje.