Ik zoek een               
Home » Seks tips » 35 Dirty Talk tips & zinnen die haar helemaal gek maken

35 Dirty Talk tips & zinnen die haar helemaal gek maken

In dit artikel ga ik het uitgebreid hebben over dirty talk tips en welke zinnen je kunt gebruiken.

dirty talk tips

Dirty talk kan erg leuk en spannend zijn. Het kan zelfs een complete turn-on zijn voor een vrouw om seks met jou te hebben. Het is daarom ook jammer dat veel mannen geen of slecht gebruik maken van dirty talk. Je kan een vrouw opwinden met alleen je stem en een paar zinnen. Hoezo zou je dat niet gebruiken?

Veel mannen maken geen gebruik van dirty talk, omdat ze bang zijn dat een vrouw er niet van houdt of dat ze niet goed weten hoe ze het moeten aanpakken. Door dirty talk toe te passen tijdens de relatie en seks verhoog je de kans op squirten bij je partner. Dat wil toch iedereen?

Ik heb daarom dit artikel geschreven over dirty talk. In dit artikel geef ik je de beste dirty talk tips en geef ik je ook 35 dirty talk voorbeelden. Ik hoop dat jij na het lezen van dit artikel (“35 Dirty Talk Tips & Zinnen Die Haar Helemaal Gek Maken“) meer en goed gebruik gaat maken van dirty talk, want je maakt er een vrouw bloed maar dan ook bloedgeil mee.

Dirty talk is absoluut niet ongemakkelijk

Veel mannen vinden dirty talk nog steeds een beetje ongemakkelijk. Dit komt omdat ze niet goed weten hoe ze het moeten aanpakken of weten niet of een vrouw ervan houdt. Elke vrouw die van seks houdt, houdt ook van dirty talk. Dus je weet dat ze van dirty talk houdt als zij met jou naar bed gaat.

Jij vindt het zelf toch ook opwindend als een vrouw op een geile manier tegen je praat. Je gaat zo fantaseren over wat je allemaal met haar kan gaan doen en hoe lekker de seks zal zijn. Zo werkt het ook bij vrouwen, alleen vrouwen zullen fantaseren wat jij met haar zal doen.

Dus wees niet bang dat een vrouw niet van dirty talk houdt, want eigenlijk houden alle vrouwen ervan. Ik zeg vaker tegen mijn vriendin dat ik zin heb om haar kletsnat te maken en haar helemaal te verwennen. Ik kan je vertellen, als ze moe is bloeit ze helemaal op.

Een ander probleem waar veel mannen tegenaan lopen is dat ze niet goed weten hoe ze dirty talk op een goede manier moeten aanpakken. Een goede dirty talk tip is dan om vooral in je comfort zone te blijven. Tuurlijk, als je helemaal niks van dirty talk gebruikt, moet je wel wat uit je comfort zone stappen, maar dit hoeft helemaal geen grote stap te zijn. Begin rustig en later als je er meer op je gemak bij bent, kan je wat meer heftige dirty talk gebruiken.

Tip: Lees ook mijn Revolutionaire Seks Methode review

Schaal de dirty talk langzaam op

vrouw in lingerie

Je moet niet meteen de meest heftige dirty talk gebruiken bij de eerst volgende keer seks als je weinig of nooit dirty talk hebt gebruikt. Het kost namelijk tijd om je op je gemak te voelen bij dirty talk en het helemaal goed te kunnen toepassen.

Begin daarom rustig en wees nog niet al te grof, dat komt later wel.

Je kan bijvoorbeeld beginnen met complimentjes aan haar te geven tijdens de seks. Het is niet heftig, maar zij zal er wel meer opgewonden door raken.

Als zij jou bijvoorbeeld erg goed pijpt… Zeg dan tegen haar dat ze het goed doet en dat je het lekker vindt. Je kan ook haar lichaamsdelen complimentjes geven. Zo kan je als je aan haar tieten likt, zeggen: “Je tieten zijn zo mooi, ik word er helemaal geil van”. Dit is natuurlijk één dirty talk voorbeeld, maar je kan eindeloos variëren met zulke zinnetjes.

Het zal haar goed doen wanneer jij complimenten blijft geven in combinatie met dirty talk. Dit maakt een vrouw ontzettend opgewonden en geil.

Dirty talk voorbeelden voor beginners (complimentjes):

 • “Je bent zo lekker.”
 • “Je ziet er geil uit.”
 • “Als je zo doorgaat laat je me komen.”
 • “Wat een mooi k*tje heb jij.”
 • “Je doet het zo goed.”
 • “Ik word geil door jou.”
 • ”Doe het harder en dieper”

Varieer met zulke dirty talk voorbeeldzinnen.

Het zijn kleine dingetjes die ervoor zorgen dat ze toch nog wat geiler wordt. Je boost haar ego namelijk en dat vinden vrouwen fijn. Vooral in onzekere fase doet dit vrouwen enorm goed. Complimentjes geven is een hele goede manier om te beginnen met dirty talk. Je zegt namelijk niet iets wat verkeerd bij haar kan vallen en het zijn simpele complimentjes, dus je hoeft ook niet uit je comfort zone te stappen.

Je kan eindeloos variëren met zulke complimentjes. Ook zorg je er zo voor om meer op je gemak te zijn bij het maken van geluid tijdens de seks. Langzaam aan kan je meer naar de naughty sh*t toewerken, waar ik het straks ook nog over ga hebben. Als je dus net begint met dirty talk, is complimentjes geven tijdens de seks een goede en simpele manier om te beginnen.

De manier van overbrengen

Een belangrijke dirty talk tips, is dat het niet alleen uitmaakt wat je zegt, maar ook de manier waarop je iets zegt. De manier waarop je iets zegt, is zelfs nog belangrijker dan wat je zegt.

Als je namelijk de meest naughty dirty talk gebruikt, maar je zegt dit als een klein meisje, dan hoeft ze echt geen seks meer met jou. Een vrouw wilt namelijk seks met een echte man, die zich ook gedraagt als een man en praat als een man. Geen één vrouw wordt geil van jou dirty talk als je niet mannelijk praat.

dirty talk zinnen

Een echte man zorgt ervoor dat zijn stemgebruik tijdens de seks optimaal is. Je moet hierbij op de volgende 2 punten letten:

 1. Praat duidelijk: Het is erg jammer als je de ‘naughty’ taal gebruikt, maar ze moet steeds aan je vragen of je het wilt herhalen wat je zei, omdat ze het niet hoorde. Zorg daarom dat je luid en duidelijk praat zodat ze jou gewoon goed verstaat. Soms is fluisteren ook heel geil, zorg dan dat je echt dicht bij haar oor bent zodat ze je wel goed hoort.
 2. Praat rustig: Als je te snel praat, zal je erg gehaast overkomen. Dat wil je niet hebben. Je wilt dat het allemaal relaxt en rustig gaat. Zo kom je ook een stuk zelfverzekerder over.

Als je je stem op de juiste manier gebruikt, zal het voor haar een stuk minder uitmaken wat je precies zegt. Haar k*tje zal al nat worden door alleen je stem te horen. Zorg er dus voor dat je je stem onder controle hebt.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

Maak geluid tijdens de seks

Het laatste waar een vrouw blij van wordt, is een stille genieter. Ze weet zo niet of je de seks fijn vindt en of ze het goed doet.

Het zorgt voor meer onzekerheid bij haar, wat je niet wil hebben tijdens de seks. Jij wilt toch ook niet dat een vrouw geen geluid maakt en helemaal niet kreunt. Je weet zo niet waar je aan toe bent en je begint jezelf vragen te stellen. Vindt ze het wel fijn? Doe ik het goed? Het zorgt ervoor dat je je wat onzeker gaat voelen.

Zorg er daarom voor dat je laat merken dat je het fijn vindt. Je kan dit doen door mannelijk te kreunen. Zij zal dan merken dat je het fijn vindt en dat ze goed bezig is. Dit zorgt er uiteindelijk ook weer voor dat ze geiler wordt.

Wat als ik haar niet kan opwinden zoals ik zou willen?

Je bent met een reden naar dit artikel gegaan en dat kan ik wel begrijpen. Het is niet vanzelfsprekend dat jij een vrouw helemaal gek maakt door de woorden die jij gebruikt of de seks die jullie hebben. Sommige vrouwen verwachten net dat ene beetje meer wat de doorslag geeft om haar seks geweldig te maken.

Dit beetje meer hoeft niet eens is zo heel spannend te zijn, maar voor een vrouw voelt het toch net wat anders. Denk aan andere standjes, andere manier van kussen, andere manieren van seks of een andere manier van vingeren. Het klinkt lastig maar eigenlijk is het heel erg simpel.

Om eerlijk te bekennen was ik hier ook nooit een held in en daardoor zijn er een aantal vrouwen na een keer of 3 bij mij weggegaan. Ik dacht dat ik de zaakjes wel op orde had, maar tevergeefs.

Nadat ik het boek de Meester Minnaar Methode van Luuk Zwart kocht, is mijn wereld verandert. In plaats van dat ze weggingen, bleven ze en wilden ze niet meer weg. De rollen waren vanaf dat moment omgedraaid. Sindsdien heb ik in een relatief korte periode seks gehad met een hoop vrouwen die niet meer weg waren te slaan bij mij. Inmiddels ben ik gesetteld en is dit voor mij verleden tijd.

Maar wil jij net als ik jou seksleven volledig veranderen? Het heeft er mede voor gezorgd dat vrouwen positief over mij begonnen te praten naar hen vriendinnen toe over de seks die we hadden. Mede daardoor kwamen de vrouwen naar mij toe, omdat zij ook toe waren aan deze ervaring. Dit was echt een gouden periode uit mijn leven.

Gebruik dirty talk om haar nat te maken voor de seks

dirty talk voorbeelden

Voordat je seks met haar gaat hebben, moet je ervoor al voor zorgen dat ze in de stemming komt. Je kan haar zelfs kletsnat maken door alleen gebruik te maken van dirty talk.

Vrouwen kunnen altijd erg goed fantaseren in hun hoofd over seks. Je moet haar dan wel wat geven om over te fantaseren. Je kan dit doen door te vertellen wat je vanavond met haar van plan bent. Vertel niet alles, want anders is het ook niet meer spannend. Ze weet namelijk dan precies wat je gaat doen.

Laat haar fantaseren en hou het een beetje mysterieus. Ze laat zo haar fantasie de vrije gang gaan waardoor ze al erg geil kan worden.

Dirty talk voorbeeldzinnen om haar nat te maken:

 • “Je gaat vanavond genieten.”
 • “Vanavond laat ik zien wat ik allemaal met je kan doen.”
 • “Straks lik ik je tot je komt.”
 • “Ik ga je zo geil maken dat je me gaat smeken om geneukt te worden.”
 • “Morgen stop ik opeens me lul in je mond en moet je me wel verplicht gaan pijpen.”
 • “Vanavond ga ik je verkrachten.”
 • “Morgen ben je mijn slaafje en moet je alles doen wat ik zeg.”
 • “Morgen bind ik je vast. Ik ga je dan hard neuken, je hebt geen keus.”
 • “Ik weet dat je mijn lul in jouw k*tje wil.”
 • “Vanavond ga ik dat mooie k*tje van jou is goed aanpakken.”
 • “Ik ga je straks zoooo ontzettend hard pakken”

Varieer met zulke dirty talk voorbeeldzinnen.

Maak haar geil via de telefoon

dirty talk berichtje

Je kan een vrouw al nat maken zonder dat je bij haar bent. Haar een paar geile berichtjes sturen kan ervoor zorgen dat ze al een beetje in de stemming komt.

Een nog betere manier om haar geil te maken via de telefoon is door haar te bellen. Je zet je geile stem op en begint al met dirty talk zinnen over de telefoon. Vertel haar wat je vanavond met haar wilt gaan doen.

Als jij of zij eenmaal heeft opgehangen en je bent nog niet bij haar… Zal ze al fantaseren over de seks die jullie zo gaan hebben. Hier wordt ze natuurlijk erg geil en nat van.

Je kan zo een vrouw heel gemakkelijk geil maken zonder dat je bij haar bent. Je laat haar alvast in de stemming komen waardoor als jij straks bij haar bent, ze uitermate geil is door jouw dirty talk via de telefoon.

Het gebruik van dirty talk bij onzekere vrouwen

Over het algemeen is iedere vrouw onzeker over haar persoonlijkheid of haar lichaam. Ze zal vaker aan je vragen of je haar nog wel mooi/knap vindt of dat je andere vrouwen niet veel mooier vindt. Dit komt vrijwel in iedere relatie voor en het kan vooral bij mannen irritaties opwekken. Hoe je hier mee om moet gaan is voor iedere onzekere vrouw verschillend. Maar één ding is wel zeker, complimenteer haar.

Bouw het rustig op door te beginnen met zeggen hoe knap ze is, hoe leuk je haar vindt en dat jij voor altijd samen met haar wilt zijn. Dit zal haar langzaam het vertrouwen geven dat ze nodig heeft. Ze zal een boost krijgen die ook vermakelijker is tijdens de seks waardoor ze er meer zin in heeft.

Om eerst op te warmen met lieve woorden kun je daarna langzamerhand overgaan op de dirty talk. Dit moet je uiteraard wel aanvoelen en dat kan iedereen bij zijn eigen vriendin. Bouw de dirty talk langzaam op. Een goed begin is door te zeggen dat je zin hebt om haar op te eten. Ze zal zich direct comfortabel bij je voelen en alles en iedereen om zich heen vergeten, waardoor haar onzekerheid ook wegebt. De dirty talk schaal je vervolgens op net zolang totdat je aan het gewenste moment bent gekomen. De seks.

Dirty talk voorbeeld tips tijdens de seks

Wil je ervoor zorgen dat je seksleven nog spannender wordt? Maak dan gebruik van dominante dirty talk. Het gaat hierbij dus om dat je haar commandeert. Dit werkt zo goed, omdat jij de leiding neemt en zij is dan onderdanig. Vrouwen houden hier van! Ze raken hier ontzettend opgewonden van waardoor ze van geen ophouden meer weten. Hun libido ligt zo hoog dat ze net als jij ook jou op willen gaan eten. Verwen haar en pas dirty talk toe.

Dirty talk voorbeelden tijdens de seks:

 • “Zeg dat je mijn zaad in je mond wil.”
 • “Schreeuw mijn naam.”
 • “Voel hoe hard mijn lul is.”
 • “Pijp me.”
 • “Vinger jezelf.”
 • “Trek je kleren uit.”
 • “Ga voor me op je knieën.”
 • “Ik ga straks op je lichaam spuiten.”
 • “Vertel me hoe geil je bent.”
 • “Zeg hoe graag je mijn lul wil.”
 • “Knijp in je tieten.”
 • “Zeg dat je mijn slaafje bent.”
 • “Zeg me wie de baas is.”
 • “Laat zien hoe geil je bent.”

Varieer met zulke dirty talk voorbeeldzinnen.

Veel mannen denken dat vrouwen het beledigend vinden als je haar sletje, slaafje of hoertje noemt. Als je het zomaar tegen haar zal zeggen, zal dit inderdaad beledigend voor haar overkomen.

Maar,

Omdat je ‘mijn’ ervoor zegt, zal het niet beledigend voor haar overkomen. Dit komt omdat je zo laat zien dat zij alleen jouw hoertje is en niet die van iedereen. Ze is geen hoer, maar je bedoelt ermee dat zij onderdanig moet zijn als JIJ seks met haar hebt. Geef haar alleen zulke namen tijdens de seks.

Dirty talk tips voor na de seks

Tijdens de seks gebruik je vooral dominante dirty talk en laat je zien hoe mannelijk en krachtig je wel niet bent. Na de seks wil je juist lief zijn en complimentjes geven.

Je wilt haar een bevestiging geven dat je de seks goed vond en je kan haar vertellen wat je erg lekker vond tijdens de seks, zodat ze weet wat ze volgende keer ook weer moet doen. Dit geeft haar een zelfverzekerd gevoel en dat is precies wat iedere vrouw nodig heeft.

Het is belangrijk om haar te prijzen en haar speciaal te laten voelen. Je maakt haar gelukkig en blij als je haar zo speciaal kan laten voelen. Je laat op dat moment zien dat jij haar echt de ware vindt. Zij vindt jou dan ook automatisch de ware.

dirty talk na de seks

Ik geef je een paar dirty talk voorbeelden voor na de seks:

 • “Je hebt me echt goed laten klaarkomen.”
 • “Kan nog steeds niet geloven dat ik zo’n geil wijf als jou heb mogen neuken.”
 • “Ik vond het fijn toen je ….. deed.”
 • “We hebben al seks gehad, maar ik krijg gewoon weer zin als ik naar jou kijk.”
 • “Ik heb nog nooit met iemand anders zo’n goede seks gehad.”
 • “Ik zou je ieder moment van de dag vol duwen”
 • “De volgende keer spuit ik nog meer op je”

Leestip: Hoe kan ik nog meer sperma spuiten? >>>KLIK HIER<<<

Het is wel belangrijk om te varieren met de dirty talk zinnen die je gebruikt. Iedere keer precies dezelfde zinnen gebruiken is natuurlijk ook zo saai. Je vriendin/fuckbuddy of vrouw zal zich op een gegeven moment dan minder speciaal gaan voelen. Dat wil jij echt niet!

Zorg ervoor dat je haar na de seks altijd lief behandelt. Streel haar, knuffel haar, praat met haar en kijk haar aan. Seks is niet alleen maar het harde dominante geneuk.

Weet altijd van te voren of zij haar comfortabel voelt bij dirty talk. Het kan anders een hele vervelende seks ervaring worden. Bij een eerste date bijvoorbeeld kan je beter nog even wachten met de heftige dirty talk, maar kan je wel beginnen met de softe dirty talk. Het hangt natuurlijk wel van de persoonlijkheid van je date af of dit mogelijk is. Wanneer jij het idee hebt dat dirty talk niet mogelijk is tijdens de eerste dat moet je dit vooral niet doen.

Je zou dit na de date wel kunnen doen als je al een tijdje met haar aan het appen bent, stuur dan gerust dirty talk. Hier kun je op inspelen.

Dit waren de allerbeste dirty talk tips & voorbeeldzinnen. Hiermee maak jij jouw seksleven een stuk spannender en geiler. Mis jij enkele tips of zinnen, of ben je het oneens? Stuur ons dan gerust een bericht!

Plaats een reactie