Ik zoek een               
Home » Seks tips » Jouw seksleven verbeteren met deze tips en tools

Jouw seksleven verbeteren met deze tips en tools

Het seksleven verbeteren is voor veel partners echt een must, terwijl dit vaak niet gebeurt. Puur omdat er geen actie wordt ondernomen of omdat zij het wel prima vinden zo.
Het is voor ieder stel dat al jaren samen is herkenbaar. Op het begin van jullie relatie gaan jullie samen flink van bil en doen jullie de gekste standjes.

Na verloop van tijd wordt dit rustiger en op een gegeven moment is de seks voortaan iedere keer hetzelfde. Tijd voor verandering.
Maar waarom zou jij jouw seksleven niet willen verbeteren? Ik kan me nauwelijks voorstellen dat jij bij het lezen van dit bericht het maximale uit jouw seksleven hebt gehaald.
Daarom ga ik het in dit artikel uitgebreid hebben over het verbeteren van het seksleven aan de hand van tips en tools. Deze tools zorgen ervoor dat jij en jouw partner nooit meer zonder kunnen.

Inhoudsopgave toon

Praat er met elkaar over

Praat met elkaar om het seksleven te kunnen verbeteren.
Communiceren zorgt voor een beter seksleven

Praat met elkaar over jullie seksleven. Dit geldt overigens niet alleen voor jullie seksleven, maar ook voor de relatie die jullie met elkaar hebben.
Een relatie is niks zonder communicatie. Ik kan het mezelf niet voorstellen dat jij het prettig vindt als jullie zaken voor elkaar verbergen.

Dit geldt ook voor de seks. Het is echt zo belangrijk om aan te geven wat jij fijn vindt. Daar kan jou partner dan rekening mee houden en dit geld uiteraard ook andersom.
Seks zonder communicatie is geen goede seks. Een relatie zonder communicatie is geen goede relatie, zo simpel is dat.
Door te communiceren waar jullie je prettig bij voelen komen jullie op hetzelfde level terecht. Dit is een van de standpunten die zorgt voor betere seks en een betere relatie.

Tip: Lees ook mijn Revolutionaire Seks Methode review

Verwen elkaar om het seksleven te verbeteren

Elkaar verwennen doet wonderen. Dit kan al op simpele manieren door het geven van extra kusjes op intieme plaatsen bij elkaar. Maar dit kan uiteraard ook met ‘materiaal’ zoals een dildo, massage gel, of andere artikelen.
Elkaar verwennen hoort bij de seks en dit zullen jij en je partner ook waarderen. Om de seks nog vreugdevoller te maken zijn er speciale items op de markt.
Deze items heb ik onlangs ontdekt en dit is wat ieder stel nodig heeft tijdens de seks.

Voor hem

Om het libido van de man te verhogen kun je op onderstaande link klikken.

Verleng uw penis met 7 cm

VERHOOG HET LIBIDO!

Voor haar

Het is onwerkelijk dat een man telkens klaarkomt en dat een vrouw nagenoeg niet geniet van de seks/klaarkomt. Dit komt vaker voor dan jij denkt en misschien krab jij je nu achter de oren waar het eigenlijk misgaat. Vinger haar of bef haar zorgvuldig.
Wanneer haar gevoel dan nog steeds niet is wat het hoort te zijn heb ik net als voor de man ook voor de vrouw een fantastisch hulpmiddel ontdekt. Dit zorgt ervoor dat haar vagina strakker wordt waardoor zij meer gevoel krijgt op haar intieme plaatsen. Een absolute must voor ieder koppel.

Voor het verjongen van haar vagina kun jij klikken op onderstaande knop.

Schaamlip verkleining

GEEF HAAR GEVOEL TERUG!

Dus nog even in het kort, verwen elkaar als je tekort komt. Erachter komen of je tekort komt kan maar op een manier en dat is….. Je raad het al; communicatie!

Tip: Kom jij te snel klaar? Lees dan mijn Complete Ejaculatie Controle review

Zorg voor een goede nachtrust

Seksleven van jou en je partner verbeteren door middel van een goede nachtrust
Zorg voor een goede nachtrust

Net als in je dagelijks leven is het belangrijk om ook tijdens de seks goed te kunnen functioneren. Wanneer jij vermoeid bent zul jij minder zin hebben in seks, dit kan irritaties opwekken bij jouw partner. Je wilt tenslotte ook niet dat je het op jouw werk op je flikker krijgt omdat je er vermoeid bij loopt. Puur omdat jij die film van gisteravond persé wilde afkijken zit je nu met de gebakken peren.
Hoeveel slaap jij nodig hebt hangt natuurlijk van jouw persoon af, maar gemiddeld genomen is 8 uur per nacht slapen minimaal nodig om de beste resultaten te behalen.Zowel op de werkvloer als het dagelijks leven met jouw gezin of met je partner en natuurlijk: in bed.

Bedrijf de liefde met regelmaat

De regelmaat van de liefde bedrijven is een psychologisch spelletje. Je kunt het vergelijken met het aantal keren dat je per week gaat sporten. Als jij iedere week 5 keer sport, heb jij de drive om de week erna weer minimaal 5 keer te gaan sporten.
Dit geldt hetzelfde voor seks, als jij en je partner het 2 á 3 keer per week doen, zal dit de week erna precies het zelfde zijn. Doen jullie het maar één keer? Dan zal het de week erna maar één keer of zelfs helemaal niet zijn.

Een keer seks per week is echt te weinig omdat seks heel belangrijk is tijdens de relatie. Seks zorgt voor verbinding tussen jou en jouw partner. Seks maakt van jullie twee samen één. Tijdens de seks komen de gekste dingen in de mens naar boven en laat het jou weer als een 18-jarige voelen. Daarom is het erg belangrijk om minimaal 2-3 keer per week seks met elkaar te hebben. Hoe minder vaak jullie seks hebben, hoe minder verbonden je met elkaar bent. Seks is speciaal en dat moet je ook zo houden. Zorg er dus voor dat jullie het een aantal keer per week doen om de jonge geest in jullie relatie levend te houden.

Houd je lichaam fit om jouw seksleven te verbeteren

Vrouwen vinden niets aantrekkelijker dan een man die fit is. Mannen houden eveneens van fitte vrouwen. Met een paar kilo aan overgewicht hoef jij jou absoluut nog geen zorgen te maken, je kunt dan evengoed zo fit zijn als een beer.
Maar wanneer jij meer dan 10kg aan overgewicht hebt moet je jezelf eens achter de oren gaan krabben. Vrouwen vinden het echt niet prettig als er een blubberton bovenop hen ligt die ervoor zorgt dat haar ribbenkast bijna in tweeën breekt. Bovendien is het absoluut niet geil maar eerder vies. Ik begrijp dat het lastig kan zijn om gezond te eten en af en toe te sporten.

Doordeweeks letten op jouw voeding en in het weekend ongezond eten kan geen kwaad, dit doe ik ook en ik ben hartstikke fit. Tevens sport ik minimaal 3x per week minimaal één uur, dus dan zit je al snor. Als jij er zelfstandig niet voor kunt zorgen om een gezond leven in te gaan leiden kun je gebruikmaken van onderstaande tools die jou op weg helpen naar een gezonder leven. Dit resulteert weer naar het verbeteren van jouw seksleven.

Variatie zorgt ervoor dat jouw seksleven kan verbeteren

Variatie zorgt voor verbetering van het seksleven. Klinkt heel simpel en logisch, maar gebeurt veel te weinig. Ga met jouw partner op ontdekkingsreis om te kijken wat jullie fijn en lekker vinden. Het is juist goed om elkaar beter te leren kennen op intiemere plaatsen, zelfs na een relatie van een aantal jaar.Bij variatie moet je niet denken aan alleen het proberen van andere standjes en het ontdekken van de juiste toucheringen op intieme plekken. Nee, bij variatie moet je ook denken aan de plek waar jij seks hebt met jouw partner. Doe jij het normaal gesproken alleen op de slaapkamer?

Doe eens gek en doe het op de bank of op de keukentafel. Je zult merken dat jullie hier beide gelukkiger van worden en meer tot elkaar verbonden voelt. Naast variatie van standjes en de plek, hebben de meeste partners ook muziek op tijdens de seks. Switch in plaats van romantische muziek is een keer om naar bijvoorbeeld akoestische muziek of iets wat jij leuk vindt.

Doe het niet alleen in de avond voor het slapen, maar ook in de badkamer als jullie de tanden aan het poetsen zijn. Spontane seks is de beste seks die er is. De sekslampen op jouw slaapkamer kun je ook een keer inruilen voor geen licht, het licht van de normale lamp of door de tv aan te laten staan.

Op deze manieren leer je elkaar beter ontdekken en is de drang naar seks ook velen malen hoger dan wanneer jij het altijd op dezelfde saaie manier op hetzelfde tijdstip op dezelfde plaats doet.

GAME ON!

Behoud de focus op seks

De focus behouden tijdens de seks is erg belangrijk. Dit schept een band bij jou en jouw partner. Als jij tijdens de seks rare dingen gaat roepen of begint te lachen zal jouw partner zich niet serieus genomen voelen. Dit zorgt voor irritatie waardoor de seks vroegtijdig ten einde komt en niet eindigt zoals jullie beide verwacht hadden. Blijf tijdens de seks dus goed gefocust op hetgeen waarmee jij jouw partner eens flink gaat verwennen.

Ik wens jou een vruchtbaar en plezierig seksleven toe!

Verleng uw penis met 7 cm

3 manieren om je relatie nieuw leven in te blazen

Soms belandt je relatie in een sleur. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Maar de vraag is natuurlijk: Hoe zorg je dat jullie het weer net zo fijn hebben als in het begin? Met deze 3 tips kun je je relatie nieuw leven inblazen. Jullie zullen weer net zo van elkaar genieten als toen jullie elkaar pas kenden.

1. Ontdek spannende sekstoys

Steeds meer stellen experimenteren met seksspeeltjes. Mannen kunnen een cockring gebruiken waardoor ze een hardere erectie krijgen die vaak ook langer aanhoudt. Voor de dames is er bijvoorbeeld de vagina pomp. Hiermee kun je de clitoris en schaamlippen stimuleren. De bloedvaten gaan open staan waardoor er meer bloed naar dit deel van je lichaam stroomt. Hierdoor kun je nog meer van de seks genieten. Zowel de cockring als de vagina pomp zijn overigens ook prima geschikt voor solo seks.

2. Bezoek een parenclub om je seksleven te verbeteren

Een bezoek aan een parenclub kan heel spannend en opwindend zijn. Je hoeft hierbij zeker geen seks te hebben met andere aanwezigen. Jullie kunnen afspreken dat jullie alleen seks hebben met elkaar. De sfeer bij parenclubs kan overigens erg verschillen. Soms is die heel gemoedelijk en is het meer gezellig dan erotisch. Maar er zijn ook clubs met het thema avonden zoals een SM avond of een sekstoy avond. Als je voor het eerst naar een parenclub gaat is het daarom verstandig om de huisregels van de club te lezen. Die staan doorgaans op de website. Zo weten jullie wat je kunt verwachten. Bij aankomst zal de gastvrouw van de club jullie als je dat wilt een rondleiding geven en uitleg geven over de gang van zaken.

3. Een romantische avond samen

Een goede stap als jullie elkaar de laatste tijd wat te weinig aandacht hebben gegeven is een romantische avond samen. Stuur de kinderen uit logeren bij opa en oma of een vriendje en maak het gezellig met lekker eten en een goede fles wijn. Romantische muziek of een licht erotische film kunnen ook een goede bijdrage leveren aan een spannende avond.

orgasme uitstellen

Zijn jij en je partner klaar voor iets nieuws? Probeer deze 3 ideeën eens

Zijn jij en je partner al een tijdje samen en willen jullie wel eens wat nieuws proberen in de slaapkamer? Als je een online winkel voor erotische artikelen bezoekt dan duizelt het je misschien vanwege de grote verscheidenheid aan sekstoys. Daarom lichten we er een paar voor je uit en vertellen wat je ermee kunt doen. Sekstoys kun je anoniem online kopen, je hoeft dus niet met het schaamrood op je kaken naar een plaatselijke sekswinkel.

De anaal dildo

Vooral mannen kunnen erg genieten van stimulatie via de anus. Hier zit namelijk de prostaat, ook wel de ‘mannelijke clitoris’ genoemd. Door directe stimulatie krijgen veel mannen een intens orgasme. Hiervoor kun je een anaal dildo gebruiken. Er zijn verschillende modellen in de handel, zowel gewone standaard dildo’s als vibrerende dildo’s. Gebruik een anaal dildo altijd met voldoende glijmiddel zodat je de anus niet beschadigt en het inbrengen pijnloos gebeurt. Kies altijd een dildo met een brede onderzijde of een ring, zo voorkom je dat deze geheel in de anus kan worden gestopt en je hem er niet meer uit krijgt.

De opblaasbare buttplug

Een opblaasbare buttplug is een spannende sekstoy. Je brengt hem in de anus om deze een beetje op te rekken. Dit kan dienen al voorbereiding voor anale seks. Maar je kunt de buttplug natuurlijk ook gebruiken voor extra stimulatie tijdens de seks. Het voordeel van een dildo die je kunt opblazen is dat je het formaat kunt aanpassen. De anus moet ‘wennen’ aan een buttplug. Als je deze toy vaker gebruikt zal het inbrengen steeds gemakkelijker gaan. Ook bij een buttplug gebruik je bij voorkeur voldoende glijmiddel. De buttplug en de anaal dildo worden zeker niet alleen door homoseksuele mannen of lesbische vrouwen gebruikt. Ook heterostellen weten de dildo te waarderen. Je kunt er prima een trio mee simuleren.

BDSM sekstoys

Als jullie het echt spannend willen maken dan experimenteren jullie met BDSM toys. Handboeien, bondage, tepelklemmen of een zweepje. Het kan allemaal Bij BDSM is het belangrijk om goede afspraken te maken en elkaar volledig kunnen vertrouwen. Op die manier kan zowel de dominante als de ondergeschikte ervan genieten. Bij BDSM kunnen jullie ook steeds een stapje verder gaan als deze manier van seksuele beleving jullie goed bevalt. Zolang je elkaars grenzen accepteert en respecteert is het een heel spannende manier van seks hebben.

Meer libido nodig? Probeer Libido Gold eens! Lees mijn Libido gold review

Seksleven verbeteren: Met deze 4 tips wordt het spannender in de slaapkamer

Zijn jullie zo’n stel dat alleen seks heeft in het weekend en dat zich keurig houdt aan een vast patroon? Als jullie daar allebei vrede mee hebben is dat natuurlijk prima. Maar het kan echt wel een beetje spannender in de slaapkamer. Met deze 4 tips gaat er misschien wel een wereld voor jullie open. Zo kunnen jullie nog meer van elkaar genieten.

1. Experimenteren met BDSM

Het kan heel spannend zijn om jezelf aan je partner te onderwerpen of om juist de rol van de dominante partij t e spelen. Mannen kunnen hierbij een peniskooi dragen, vrouwen een kuisheidsgordel. Natuurlijk zijn er meer accessoires die bij SM en BDSM worden gebruikt, je kunt je volop laten inspireren door het ruime aanbod. BDSM gebeurt altijd met volledige instemming van beide partners en met goede afspraken over het niet overschrijden van elkaars grenzen.

2. Samen masturberen

Op masturberen rust nog steeds een taboe. Zeker als je een relatie hebt. Dan doe je dat niet want dat is voor je partner het teken dat hij of zij tekortschiet. Maar het kan juist heel spannend zijn. De man kan daarbij een masturbator gebruiken. Dit is een koker met aan de binnenkant ribbels en noppen voor extra stimulatie. De partner kan de masturbator ook hanteren om de ander te verwennen.

3. Erotische fantasieën om je seksleven te verbeteren

Bijna iedereen heeft wel eens erotische fantasieën. Soms gaan die over de eigen partner, soms over iemand anders of soms zelfs over een fictief persoon. Je kunt die fantasieën natuurlijk met je partner edelen. Dit kan leiden tot jaloezie, maar als er geen risico is op vreemdgaan dan is het natuurlijk heel spannend om te vertellen waar je over fantaseert. Die fantasieën kun je uit laten komen maar dat is geen must.

4. Samen porno kijken

Porno is allang niet meer alleen voor mannen die er stiekem naar kijken op hun smartphone. Er is vandaag de dag zelfs porno die speciaal voor vrouwen is gemaakt. Het wordt ook wel porna genoemd. In deze film ligt de focus minder op ‘de daad’ en meer op romantiek en intimiteit. Je kunt samen met je partner naar porno kijken als voorspel voor een spannende nacht in de slaapkamer. Wie weet doen jullie inspiratie op voor standjes die jullie nooit eerder uitprobeerden. Op die manier kun je het weer spannend maken tussen de lakens.

tips tegen te snel klaarkomen

3 ideeën om het spannend te maken in de slaapkamer en je seksleven te verbeteren

Is jullie relatie een beetje ingedut en kan het wel een beetje spannender in de slaapkamer? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen en hier wat aan te doen. Je kunt natuurlijk wachten tot je partner initiatief neemt, maar je kunt net zo goed zelf het voortouw nemen. Op die manier breng je de romantiek weer terug tussen de lakens.

1. Verras je partner met een striptease

Je kunt je partner verrassen met een erotische striptease waar hij of zij nog lang aan terugdenkt. Draag erotische lingerie om het nog spannender te maken. Die bestel je gewoon online, als je liever niet naar een erotiekwinkel bij jou in de buurt gaat. Erotische lingerie voor dames bestaat vaak uit een sexy BH en kousen met jarretels. Je kunt kiezen voor een slipje met opengewerkt kruis. Ook voor heren is er erotische lingerie te koop, zoals een boxershort met opengewerkt kruis of met een grappige erotische print. Er is genoeg om uit te kiezen waarmee je je partner in de slaapkamer kunt verrassen.

2. Samen BDSM ontdekken om je seksleven te verbeteren

BDSM komt steeds meer uit de taboesfeer. Steeds meer stellen ontdekken hoe lekker en spannend kinky seks kan zijn. Natuurlijk hoef je niet meteen alles uit te proberen. Jullie kunnen beginnen met experimenteren met bondage, een blinddoek of handboeien. Tepelklemmen of gewichtjes kunnen een volgende stap zijn. Bij BDSM is het altijd belangrijk om goede afspraken te maken. Let goed op elkaars grenzen zodat het voor jullie allebei leuk en spannend is. Spreek een ‘stopwoord’ af dat je zegt als de ander moet stoppen met een bepaalde handeling. Dit is bij voorkeur een woord dat niets met BDSM te maken heeft, zoals ‘koelkast’ of ‘aardappel’. Zo ontstaat er geen misverstand over wat je bedoelt.

3. Verwen je partner met een strapon

Een strapon is en tuigje dat vrouwen om de heupen kunnen dragen. Hierin kun je een dildo bevestigen. Op die manier kun je als vrouw je vrouwelijke partner penetreren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een man op deze manier anaal te bevredigen. Je kunt in een strapon verschillende soorten dildo’s gebruiken, zowel standaard dildo’s als vibrerende dildo’s. Let op dat bij anaal contact het belangrijk is om voldoende glijmiddel te gebruiken. De anus wordt namelijk niet vochtig zoals de vagina van een vrouw. Door voldoende glijmiddel op de dildo aan te brengen kun je deze pijnloos inbrengen.

Klaar voor de volgende stap in jullie seksleven? Dit zijn 4 tips om je seksleven meer te verbeteren

Voor veel stellen is seks heel belangrijk. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar als jullie lichamelijke intimiteit belangrijk vinden dan is het ook zaak om het in bed spannend te houden. Dat kan op verschillende manieren. Sommige stellen zijn hier zelf heel vindingrijk in, sommige vinden het lastiger om te bedenken hoe je het leuk houdt in de slaapkamer. Vooral voor die laatste groep hebben we 4 tips.

1. Ontdek kinky seks

Bij kinky seks denk je misschien gelijk aan een dark room in een homobar. Maar er zijn natuurlijk gradaties in kinky. Het hoeft niet meteen op standje gevorderden. Als jullie het een beetje spannender willen maken in de slaapkamer dan kun je bijvoorbeeld experimenteren met bondage. Hiermee kun je bij je partner de polsen of de enkels vastbinden. Aan het bed, maar je kunt ook de polsen of enkels aan elkaar vastbinden. Dit doe je om de ander te beperken in zijn of haar bewegingsvrijheid. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden als het om spannende seks gaat.

2. Experimenteren met een gagball

Een gagball is een bal die in de mond wordt gestopt en vervolgens met een soort band om het gezicht wordt gedaan. Als bij de drager ook de handen zijn vastgebonden dan kan hij of zij zich dus niet meer verzetten en ook niet meer spreken. Dit wordt door bepaalde mensen als heel opwindend ervaren. Het gebruik van een gagball is wel aan een paar regels gebonden. Normaal gesproken spreek je een ‘stopwoord’ af bij BDSM. Bij het gebruik van een gagball kan dat natuurlijk niet. Het is dan ook heel belangrijk om de ondergeschikte partner goed in de gaten te houden en direct op signalen te reageren.

3. Elektroseks voor gevorderden

Online en in goed gesorteerde sekswinkels kun je apparatuur kopen voor elektroseks. Hierbij dien je je partner elektrische schokken toe. Uiteraard van een dusdanig laag voltage dat dit geen gevaar oplevert. Toch is het gebruik van dit soort apparatuur natuurlijk niet helemaal zonder gevaar. Je moet dus goed weten wat je doet en hoe je de elektroden moet gebruiken. Er zijn verschillende modellen in de handel, allemaal met hun specifieke mogelijkheden. Dit soort apparatuur wordt ook vaak gebruikt voor soloseks.

4. Een trio met een escort dame

Veel stellen fantaseren over een trio. Als je dit in het echt wilt meemaken dan kun je contact opnemen met een escortbureau. Zij hebben vaak dames beschikbaar die stellen bezoeken, thuis of op een hotelkamer, voor een spannend trio. Uiteraard is het daarbij wel van belang dat jullie hier allebei mee instemmen. Doe het dus alleen als je het ook echt zelf wilt en niet alleen om je partner een plezier te doen.

Langeafstandsrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner en je seksleven verbeteren

 Een langeafstandsrelatie komt steeds vaker voor. Mensen leren elkaar vaker kennen via een datingsite. Misschien heb jij je grote liefde wel op vakantie ontmoet. Het is lastiger en vraagt meer investering om een langeafstandsrelatie levend te houden. Er zijn wel mogelijkheden om toch intimiteit te beleven, ook als je elkaar niet dagelijks kunt zien.

Sekstoys voor een langeafstandsrelatie

Je kunt sekstoys kopen die prima geschikt zijn voor een langeafstandsrelatie. Zo zijn er speeltjes die je kunt bedienen met een app. Je partner kan op die manier bijvoorbeeld een vibrerend eitje bedienen dat jij in je slipje draagt. Maar ook voor mannen zijn er sekstoys die op afstand bediend kunnen worden. Omdat de communicatie via een app gaat maakt de afstand in principe niet uit. Op die manier kun je je partner verwennen zonder dat je lijfelijk aanwezig bent. Dit is natuurlijk heel spannend.

Masturberen met de webcam om je seksleven te verbeteren

De webcam kan een handig hulpmiddeltje zijn om toch intiem te kunnen zijn met je partner ondanks dat jullie ver van elkaar vandaan zitten. Je kunt spelen met een vibrator, een dildo of een nep vagina. Als je daarbij je partner laat toekijken is dat super spannend. Je kunt elkaar spannende verhalen vertellen of je partner opwinden met dirty talk. Als jullie elkaar langer kennen zullen jullie zeker manieren vinden om het toch samen leuk en spannend te hebben ook als jullie elkaar niet in het echt kunnen zien.

Hoeveel kans van slagen heeft een langeafstandsrelatie?

Of jullie relatie de lange afstand overleeft hangt van een aantal dingen af. Ten eerste is het belangrijk dat jullie elkaar zo veel mogelijk zien. Als jullie beiden werken of een opleiding volgen dan zijn jullie daarvoor vaak aangewezen op de weekends, maar juist dan is het fijn om samen te zijn en van elkaar te genieten. Verder is het ook belangrijk om plannen voor de toekomst te maken. Tenzij jullie die afstand prima vinden en geen behoefte hebben om op enig moment te gaan samenwonen is het belangrijk om hieraan te werken. Samen een huis vinden kan lastig zijn, dus stappen daarvoor zal je in een vroeg stadium al moeten nemen als jullie graag willen samenwonen.

Kan ik mijn partner vertrouwen met een langeafstandsrelatie?

De afstand is niet het enige dat van belang is bij het elkaar trouw zijn. Als je bij wijze van spreken een relatie met de buurman of buurvrouw begint dan kan diegene je immers ook ontrouw zijn. Je zult er dus op moeten vertrouwen dat dat niet gebeurt. Als je erg jaloers aangelegd bent dan is een langeafstandsrelatie misschien voor jou minder geschikt.

Plaats een reactie