Ik zoek een               
Home » Reviews datingsites » Pepper Review

Pepper Review

pepper

Pepper is een serieuze datingsite voor mensen die op zoek zijn naar echte liefde. Pepper heeft ook een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld voor zijn leden. Aanmelden is gratis. Nadat je alles hebt ingevuld, kun je zoeken naar een match. Er wordt een overzicht weergegeven van singles die bij uw profiel passen. Wanneer je iemand ontmoet die je leuk vindt, kun je dit laten zien op hun profiel.

stersterstersterster


Wat is Pepper voor website?

Een prikbord waar u foto’s en video’s van uzelf en uw interesses kunt plaatsen. Alles is mogelijk, vakantiefoto’s van je eigen tracks en video’s van je favoriete bands die optreden, je vindt ze op Youtube. Je matches zien in één oogopslag wie je bent en wat je leuk vindt.

Het bewerken van uw profiel is heel eenvoudig. U kunt eenvoudig nieuwe foto’s en video’s aan uw profiel toevoegen om het up-to-date te houden.

Is Pepper 100% anoniem en discreet?

Wij maken de website zo betrouwbaar mogelijk. Alle configuratiebestanden worden handmatig gecontroleerd voordat ze live gaan. Dit is om geen kans te geven op valse informatie. Het Pepper-team controleert ook dagelijks alle inkomende profielteksten en foto’s. Zo kun je in alle rust beginnen met daten. Het is echter belangrijk om zelfbewust te zijn tijdens het daten. Daarom geven we je 5 veilige datingtips om jezelf te beschermen tegen onoprechte daters:

  • Wees voorzichtig met uw privégegevens, want veilig daten begint met verstandig omgaan met uw privégegevens. Veilig daten begint bij het veilig omgaan met uw privégegevens. Pepper toont alleen je profielnaam en leeftijd, wat je deelt is aan jou. Geef niet meteen uw achternaam, adres of contactgegevens door. Er zijn tenslotte zoveel andere dingen om over te praten
  • Betalen voor Pepper lidmaatschap gebeurt op een veilige manier. Heeft uw date een triest verhaal naar voren gebracht over zijn kans om een ​​landgoed te winnen, of een huisbezoek waarbij hij uw financiële bijdrage nodig heeft? Maak niet zomaar geld over! Oplichters gaan een relatie met u aan voordat ze u vragen om geld over te maken. Vaak doen ze dit door te reflecteren op jouw situatie. Dan vragen ze je om geld over te maken omdat ze zich in een specifieke situatie bevinden waar je misschien mee instemt. Wees waakzaam. Als een Pepper-lid je vraagt ​​om geld over te maken, neem dan contact op met het Pepper-team.
  • Ga pas op date als je er klaar voor bent. We raden ook aan om niet een paar maanden te wachten, omdat je de klikken alleen in het echte leven zult voelen.
  • Plan je eerste date op een openbare plaats. Er zijn dus altijd andere mensen in de buurt. Zorg dat je er alleen kunt komen of ga alleen naar huis. Zo ben je niet van elkaar afhankelijk.
  • Gebruik altijd je hoofd. Als je je er niet goed bij voelt, voel je dan niet verplicht om te blijven daten. Als je denkt dat een lid misbruik maakt van zijn/haar Pepper-lidmaatschap, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Met deze tips in je achterhoofd kun je met een gerust gevoel gaan daten. Veel plezier!

Gratis tegen premium mogelijkheden?

Een gratis account is mogelijk. Maar dan ben je wel beperkt in het gebruik van de website. Als je een volledig lidmaatschap wilt, kun je naar het betaalscherm gaan via de instellingen van je profiel of via het tabblad “Volledig lid worden”. Als uw profiel onvolledig is of nog niet is goedgekeurd, zijn de functies van een volledig lidmaatschap nog niet beschikbaar. Nieuwe profielen op Pepper worden binnen 24 uur beoordeeld, maar meestal binnen een paar uur. Volledig lidmaatschap is ook beschikbaar via de Android- of IOS-app.

Wat kan ik met een betaald lidmaatschap?

  • Uitgebreider zoeken
  • Onbeperkt chatten
  • Zien wie mijn profiel bezocht heeft
  • Het lezen van persoonlijke berichten
  • En nog meer!

Is Pepper gratis?

Pepper is ook gratis te gebruiken. Maar zoals hierboven beschreven ben je zeer beperkt in de mogelijkheden. Maar is het wel een goede manier om te kijken of deze site wat voor u is. U kunt altijd nog besluiten om betaald lid te worden.

Waar kan ik mij aanmelden bij Pepper?

Aanmelden is vrij simpel en binnen een paar minuten geregeld. je hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden, en je email adres in te vullen. Een gebruikersnaam te kiezen. Je ontvangt een bevestigingsmail en zodra je die hebt bevestigd kun je gelijk beginnen met het vinden van een geschikte match. Met onderstaande knop brengen wij je naar Pepper en kun je gratis een account aanmaken.

quote

Dankzij Pepper heb ik een leuke date gevonden. We zijn nu al enkele maanden samen en zijn dolgelukkig met elkaar.

sterren4

Zwolle | Esther


quote

Ik was heel nieuwsgierig wat Pepper mij zou brengen. Na een aantal dates wat niets geworden is heb ik toch Kimberly ontmoet. Bedankt Pepper!

sterren5

Rosmalen | Jos

Plaats een reactie