Ik zoek een               
Home » Blog » Waar op te letten bij een anaal vibrator?

Waar op te letten bij een anaal vibrator?

Voor anale stimulatie kun je een anaal vibrator kopen. Een anaal vibrator stimuleert je tot een hoogtepunt, dat je misschien niet zult verwachten. Wél is het aan te raden glijmiddel te gebruiken. In dit artikel krijg je extra informatie over een anaal vibrator en enkele tips.

Voor beide geslachten

anaal vibrator

Een anaal vibrator is voor beiden geslachten. Je kunt dus zowel als man of vrouw hier van genieten. Een anaal vibrator trilt in de anusstreek wat een lekkere sensatie kan opwekken. Het is dan ook erg populair. Ook zijn deze vibrators anders dan een normale vibrator, omdat deze specifiek voor de anus ontworpen zijn. Meestal is het materiaal niet poreus. Dit is, omdat poreus materiaal moeilijk schoon te maken is. Poreus materiaal kun je beschrijven als bijvoorbeeld silicone of bepaalde kunststof.

Waar kun je het kopen?

Een anaal vibrator kun je bij een sexshop kopen. Dit kan zowel online, als in een fysieke winkel. Ook is het aan te raden speciaal glijmiddel te kopen, omdat je anus van zichzelf geen smering heeft. Glijmiddel is dus echt geen overbodige luxe. Ook is het van belang je goed te verdiepen in welke anaal vibrator bij jou past. Dit kan bijvoorbeeld door reviews te lezen, over de anaal vibrator, of je te laten adviseren in een fysieke sexshop.

Wat voor glijmiddel moet ik kopen?

Zoals al eerder gezegd, heeft de anus van zichzelf geen smering. Hiervoor zal je dus glijmiddel moeten aanschaffen. Je hebt silicone glijmiddel, maar hier moet je wel mee oppassen. Het kan namelijk niet altijd samen met sommige seks speeltjes. Zo kunnen sommige silicone speeltjes hierdoor beschadigen. Ook kan dit vlekken geven op bijvoorbeeld lakens. Je hebt ook glijmiddel met smaakjes, parfum of juist extra stimulatie. Je kunt het zo gek niet bedenken! Om even terug te komen op de vraag, wat je nou moet kopen: Het is een dus een beetje uitzoeken waar jij waarden aan hecht. Al met al kun je soms door de bomen het bos niet meer zien, maar het is vaak ook een kwestie van uittesten en proberen.