Ik zoek een               
Home » Seks tips » Hoe laat je een vrouw squirten? Ontdek het in 5 stappen

Hoe laat je een vrouw squirten? Ontdek het in 5 stappen

Hoe laat je een vrouw squirten? Veel mannen vinden het enorm geil als een vrouw squirt. Desondanks weten de meeste mannen niet goed hoe ze een vrouw laten squirten. Ze doen maar wat en uiteindelijk is het weer een teleurstelling als een vrouw niet spuitend klaarkomt. Er wordt ook wel eens gezegd dat maar een heel klein percentage van alle vrouwen kan squirten. Uit onderzoek is dit anders gebleken…

Het blijkt dat bijna elke vrouw spuitend kan klaarkomen, alleen de man moet dan wel weten hoe hij een vrouw laat squirten. Ik heb daarom dit artikel geschreven om ervoor te zorgen dat jij weet hoe je nou een vrouw kunt laten squirten.

squirten

Wat is squirten?

Squirten is simpel gezegd dat een vrouw spuitend klaarkomt. Het is een spuit orgasme die wordt geactiveerd door een speciale manier van vingeren en goede stimulatie van de G-spot. Wat dit precies inhoudt komt later aan bod.

Zo’n spuit orgasme wordt door het hele lichaam goed gevoeld en is voor de meeste vrouwen een fijn gevoel. Andere vrouwen kunnen de G-spot te gevoelig vinden en voelen een bepaalde persdrang als ze gaan squirten. Praat er dus altijd over wat zij fijn vindt en wees niet bang om te vragen wat ze goed vindt voelen. Zij zal zich hier ook fijn bij voelen en dit geeft jou, maar ook haar een zelfverzekerd gevoel.

een vrouw vingeren

In pornofilms zie je vaak dat vrouwen heel het bed onder squirten. In het echt is de hoeveel vocht, dat naar buiten wordt gespoten, rond de 5 milliliter, dit staat gelijk aan een theelepeltje. De hoeveelheid vocht hangt van iedere vrouw af, maar 5 milliliter is het gemiddelde.

Omdat het vocht met een enorme druk naar buiten wordt gespoten, lijkt de hoeveelheid een stuk hoger. Maar dit is in werkelijkheid abOmdat het vocht met zo kracht naar buiten wordt gespoten, lijkt het een stuk meer vocht dan dat het in werkelijkheid is.

Waar bestaat squirtvocht uit?

Bij vele wordt er nog vanuit gegaan dat het vocht dat naar buiten wordt gespoten tijden squirten, urine is en dat een vrouw tijdens het squirten eigenlijk aan het plassen is.

Dit is niet waar!

Dit fabeltje geloven veel mensen nog, omdat het voor vrouwen kan aanvoelen alsof ze moeten plassen als de G-spot wordt gestimuleerd.

Squirtvocht bestaat namelijk uit andere vloeistoffen dan urine, namelijk: prostaatvocht, vaginaal opwindingsvocht en baarmoederhalsslijm. Squirtvocht smaakt in vele gevallen zoetig, ziet eruit als erg magere melk en ruikt totaal niet naar plas.

Uit onderzoek is wel gebleken dat er verdunde urine kan zitten in erg grote hoeveelheden squirtvocht. Dit komt nauwelijks tot niet voor. Bovendien is urine die tijdens seksuele opwinding vrijkomt veel wateriger dan normaal en zal ook niet ruiken naar urine.

Wees dus niet bang dat opeens heel je slaapkamer naar plas ruikt.

Wil jij dat zij 100% volle bak gaat squirten?

Klik dan op onderstaande knop en jouw seksleven zal voorgoed verandert zijn.

Laat haar squirten

Voorbereidingen om haar te laten squirten

Als je een vrouw wilt laten squirten moet je ervoor zorgen dat ze comfortabel is en dat er geen belemmeringen zijn die kunnen hinderen.

Een vrouw kan alleen spuitend klaarkomen als ze helemaal ontspannen is en daarom moet je voor de nodige en goede voorbereidingen zorgen:

 1. Zorg voor goede hygiëne: Ruim alles een beetje op en maak schoon. Het hoeft niet zo te zijn dat je één uur aan het schoonmaken bent, maar zorg er in ieder geval voor dat de badkamer, wc en je bed schoon zijn. Vermijd ook vieze luchtjes.
 2. Wees verzorgd: Vrouwen houden niet van onverzorgde mannen. Zorg er dus voor dat je even doucht voordat zij komt, doe een geurtje op met wat deo en maak je nagels schoon. Voor jou is het misschien niet zo erg, maar vrouwen knappen er echt op af als je vieze nagels hebt.
 3. Zorg dat je alleen bent Ze moet zich compleet comfortabel en ontspannen voelen. Dat kan niet als je bijvoorbeeld huisgenoten hebt die constant lawaai maken of dat je geen slot op je kamer hebt.
 4. Doe het licht uit: Voor de meeste vrouwen is seks hebben in het donker toch wat fijner dan met licht aan. Zo zie je minder goed de details van haar lichaam en zal ze minder onzeker daarover zijn. Sommige vrouwen (erg laag percentage van alle vrouwen) vinden het daarentegen wel fijn als het licht aanstaat tijdens de seks, dit zal ze dan wel tegen je zeggen.
 5. Zet een ontspannend muziekje aan: Een relaxt en ontspannend muziekje kan voor extra sfeer zorgen. Zorg er wel voor dat het een muziekje is dat niet afleid. Kies een bedroom mix.
 6. Knip je nagels: Dit zou ook onder verzorgdheid kunnen vallen, maar ik wil je nagels knippen nog extra benadrukken, omdat vingeren anders pijn bij haar kan doen en haar vagina kan zo ook gaan bloeden
 7. Laat merken dat je alle aandacht aan haar geeft: Een enorme afknapper voor vrouwen is dat je niet alle aandacht aan haar geeft. Zet je mobiel dus op stil (al die berichtjes en telefoontjes kunnen wel even wachten) en haal spullen van je ex weg. Als een vrouw namelijk spullen van je ex ziet dan zal ze denken dat je nog gevoelens voor je ex hebt.
 8. Zorg voor een massageolieHet hebben van een goede massageolie is erg belangrijk. Als je een vrouw wilt laten squirten is voorspel met een massage een erg goed idee. Ik kom hier zo nog op terug bij de stappen om haar te laten squirten.
 9. Zorg voor goede glijmiddelNiet elke vrouw heeft glijmiddel nodig en je kan ook gewoon spugen… Maar glijmiddel is toch wat handiger en zo kan je er in ieder geval voor zorgen dat niks pijn bij haar gaat doen omdat het net nog wat te droog is. Er is glijmiddel of siliconen- en waterbasis, ik raad je altijd aan om glijmiddel op basis van siliconen te gebruiken, omdat dit minder snel opdroogt.
 • Verhoog je libido. Naast haar voorzien van een geweldige portie gevoelens en uitingen is het belangrijk dat jij ook geniet van haar squirtgedrag. Om je libido te vergroten heb ik uitgezocht wat je daarvoor het beste kunt doen. Zie onderstaande link.

Een goede voorbereiding is enorm belangrijk als je een vrouw wilt laten squirten.

Voorbereidingen die een vrouw moet treffen om te kunnen squirten

Net als jij, is het ook van belang dat de vrouw voorbereidingen treft om te kunnen squirten. In het vorige deel van dit artikel heb ik al een aantal kleine hints gegeven, maar ik zet ze even voor je op een rijtje.

 1. Zorg dat ze geplast heeft voor de seks: Je kunt haar niet dwingen om te plassen alvorens het gaat gebeuren, maar het is wel een aanrader. Een vrouwelijke orgasme heeft voor de vrouw namelijk hetzelfde gevoel als plassen. Dit komt omdat bij plassen als squirten dezelfde spieren wordt gebruikt.
  Daarom is het belangrijk dat haar blaas leeg is, op deze manier kan ze zichzelf ook beter ontspannen.
 2. Zorg dat ze ontspannen is: Zoals ik eerder in dit artikel aangaf, is het slim om een ontspannend muziekje op te zetten. Door alles tot in de puntjes geregeld te hebben zal de vrouw zich ook meer op haar gemak voelen en dit resulteert in een ontspannen gevoel. Op deze manier zal ze sneller klaarkomen om vervolgens te kunnen squirten.
 3. Wind haar op: Een vrouw is optimaal ontspannen als ze zich helemaal op haar gemak voelt. Op deze manier raakt ze ook veel sneller opgewonden. Ga absoluut niet gehaast te werk en behandel haar met respect. Laat het op haar manier gaan zodat zij zich opwindend en comfortabel voelt.
 4. Verjong haar vagina. Nu roept er waarschijnlijk een vraag bij jou op hoe je dit doet. Heel simpel. Gebruik een crème en haar vagina zal strakker worden wat refereert in een beter gevoel voor haar.

Via onderstaande link kun je haar vagina verjongen door middel van aanschaf van de crème.
LET OP: DOOR HIER TE KLIKKEN ONTDEK JIJ WAT VAXS VERJONGINGSCRÈME IS!

Met deze 5 stappen laat je haar squirten

Ik ga je nu de stappen vertellen hoe je haar laat squirten. Dit zijn de stappen waardoor het bijna bij elke vrouw lukt om haar een spuitorgasme te geven. Denk dus niet bij je zelf dat je het beter weet en bepaalde stappen overslaat of anders doet, want het is bewezen dat deze stappen werken.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

half naakte vrouw

Stap 1: Zorg voor rust

Een vrouw kan je niet laten squirten zonder dat ze opgewonden is. Sommige mannen willen zo snel mogelijk in haar k*tje.

Dit is fout!

Mannen zijn op seksgebied heel anders dan vrouwen. Mannen kunnen heel snel opgewonden worden en willen dan zo snel mogelijk seks. Bij vrouwen is dit anders…

Bij vrouwen moet je de tijd nemen en er langzaam voor zorgen dat ze steeds natter wordt en opgewonden. Als je een vrouw wilt laten squirten is dit nog belangrijker.

Ze moet zichzelf namelijk helemaal op haar gemak voelen om uiteindelijk te kunnen squirten. Als er dan een overhaaste man seks met haar wilt en meteen al haar kleren uitdoet, is dat niet fijn voor haar en zal ze haar niet helemaal comfortabel voelen.

Vermijd dus deze onrust en haast. Neem de tijd en doe alles relaxt. Ik heb een paar richtlijnen wat handig is om ongeveer aan te houden. Je moet natuurlijk niet constant naar de tijd kijken of je al naar een volgend onderdeel kan, maar je kan het wel een beetje schatten.

 1. ± 1 uur bezig met kleren uitdoen en zoenen
 2. ongeveer een half uur bezig met een naakte massage
 3. ± half uur bezig met beffen en G-spot vingeren (stop als ze bijna klaarkomt en ga dan weer verder)
 4. Hierna ga je haar spuitend laten klaarkomen. Als je de vorige stappen goed hebt opgevolgd zal het niet lang duren tot dit gebeurt. (ik laat je zo de techniek achter het squirten zien)
 5. Daarna de seks. Dit kan zo lang als je wilt natuurlijk, zolang jullie het fijn vinden is het goed.
 6. ± half uur naspel. Dit is erg belangrijk en daarom ben ik vaak langer dan een half uur bezig met het naspel.

Om ervoor te zorgen dat ze nog comfortabeler bij je is, zal je veel complimentjes moeten geven. Dit kan altijd wanneer je bij haar bent, want zo zal ze haar speciaal voelen.

Stap 2: Zorg voor een goed voorspel

Goed voorspel is erg belangrijk als je haar een spuitend orgasme wil gaan geven. Tijdens dit voorspel moet je er namelijk voor zorgen dat ze uitermate geil wordt en dat ze zal smeken om nou eens in haar te gaan.

Vingeren wordt door velen ook als voorspel gezien. Maar bij het voorspel om haar te laten squirten moet je dat gebied vermijden. Vermijd de erogene zones zoals de vagina, borsten en billen.

Als je deze gebieden niet aanraakt zal ze steeds meer willen dat je haar daar wel aanraakt en dat zorgt ervoor dat ze geiler wordt.

erogene zones vrouw

Probeer haar een beetje te teasen en te plagen. Je kan bijvoorbeeld met je hand langzaam van haar bovenbeen naar haar lies toe gaan en als je bijna bij haar vagina bent, trek je je hand weer weg. Door dit te doen wordt ze zo opgewonden omdat ze het op een moment gewoon niet meer aankan dat je haar niet n**kt.

Een ander handig trucje is door dirty talk te gebruiken en dan vooral in de dominante vorm. Vrouwen kunnen erg geil worden door dirty talk, omdat haar fantasie dan los kan gaan.

Maar…

Omdat je haar wilt laten squirten moet je bijvoorbeeld niet zeggen dat zij jouw slaafje is. Dit kan bij normale seks wel, alleen omdat het bij squirten zo van belang is dat ze zich op haar gemak voelt, moet je zulke zinnen vermijden.

Je kan bijvoorbeeld wel zeggen dat je geil van haar wordt en dat ze er zo sexy uitziet. Je kan ook kleine dominante bevelen geven en laten zien dat jij de baas bent. Ze went er zo aan dat ze naar jou luistert en dat zij jouw stem volgt.

Als laatste is het handig om haar een sensuele massage te geven. Besteed hier genoeg tijd aan want dit is een methode die erg goed werkt om haar comfortabel, op haar gemak en geil te maken. Zorg dus dat je weet wat je doet en dat je haar een goede massage kan geven.

Stap 3: Beffen en vinger haar G-spot

Na de sensuele massage stap je over naar het beffen. Ga niet zomaar lopen likken en hopen dat het goed bevalt. Weet wat je aan het doen bent.

Begin niet gelijk met de clitoris, omdat dit erg gevoelig kan zijn. Als je langer bezig bent kan je hier wel langzaam naar toe gaan.

Veel mannen beffen ook nog met een harde tong. Doe dit alsjeblieft niet! Span die tong niet aan en lik langzaam met een zachte tong. Vrouwen vinden een harde tong over hun vagina echt niet fijn.

Als je pas net bezig bent met beffen moet je niet gelijk je vingers erin steken. Wacht hier nog even mee zodat je haar spuit orgasme uitstelt en dus uiteindelijk harder spuitend klaarkomt.

Neem overal je tijd voor en ga rustig te werk. De eerste 10 minuten moet je nog niet je vingers erin doen of haar clitoris likken. Tijdens het beffen kan je ook haar borsten aanraken en in haar ogen kijken. Net wat jullie fijn vinden.

Als je eenmaal je vingers erin wilt steken en de G-spot wilt vingeren, moet je natuurlijk wel weten waar die G-spot nou is en hoe je die op een goede manier moet gaan vingeren.

g-spot

De G-spot zit zo’n 3 tot 5 centimeter diep in de vagina aan de buikkant. Het voelt ribbelig en sponsig aan. Het kan erg gevoelig zijn voor haar omdat je haar nu de hele tijd hebt gebeft en nog niet in haar bent geweest. Doe dus rustig aan en wees voorzichtig.

Ga met je middelvinger naar binnen en ga op zoek naar de G-spot. Als je de G-spot eenmaal gevonden hebt, kan je de G-spot gaan stimuleren.

Dit doe je door een ‘kom hier’ beweging te maken met je handpalm naar haar navel.

Als je dit doet kan je haar tegelijkertijd beffen. Zorg er wel voor dat je even stopt als je merkt dat ze bijna klaarkomt. Je kan dan verder gaan met aan haar tieten zuigen of haar zoenen.

Als je merkt dat ze nat en geil genoeg is, kan je de tweede vinger erbij doen. Ik raad de ringvinger aan omdat de middelvinger en ringvinger dezelfde spiergroep hebben. Je gaat nu met 2 vingers de ‘kom hier’ beweging doen. Pas op dat je haar geen pijn doet met je nagels.

Na een half uur beffen en de G-spot te vingeren kan je beginnen met de techniek om haar te laten squirten.

Om de G-spot te stimuleren is het mogelijk om een vibrator te gebruiken. Hier raakt een vrouw extreem opgewonden van en dit bevordert de squirt-techniek.

De perfecte vibrator kun je kopen door op de volgende link te klikken. >>>KLIK HIER<<<

Stap 4: Hoe je haar spuitend laat klaarkomen door deze squirt techniek

Je bent nu al erg lang bezig met haar geil maken. Dan is het nu eindelijk tijd om haar te laten squirten.

Dit is de beste squirt techniek en ook de simpelste. Iedereen kan deze techniek toepassen als je weet hoe die gedaan moet worden.

 1. Stop met beffen en vingeren en ga op je knieën naast haar zitten.
 2. Vorm nu met je ring- en middelvinger een hoek naar de binnenkant van je hand en span ze aan.
 3. Doe nu deze vingers in haar vagina (zorg dat deze vingers wel nat zijn door glijmiddel of daar jouw vingers eerst in haar mond te stoppen) en ga over de G-spot vegen. Dit kan je doen door op en neer te gaan met je hand.
 4. Tegelijkertijd druk je met je handpalm tegen haar clitoris aan.
 5. Voer het tempo op en als je merkt dat de G-spot aan het opzwellen is… Trek je vingers er nu uit en je zal zien dat ze gaat spuiten.

Het kan helpen om de techniek beter te begrijpen door een video te bekijken waarbij een man deze squirttechniek bij een vrouw toepast.

Stap 5: Wat moet je doen na het squirten?

Het naspel is ENORM belangrijk als je een vrouw hebt laten squirten. Ze komt namelijk niet dagelijks spuitend klaar en ze is er dus zelf ook nog niet zo bekend mee en of mannen het leuk vinden.

Je moet niet die eikel zijn die na de seks niks tegen haar zegt en gewoon wegloopt. Het zal voor haar dan overkomen alsof jij haar als een hoer ziet en niks om haar geeft.

Je moet na de seks juist de tijd nemen om te laten zien hoe erg je haar waardeert.

Je kan dit heel gemakkelijk doen door nog even een extra half uurtje in bed te blijven en met haar te knuffelen. Vertel dan ook wat ze goed deed tijdens de seks en je verteld dat je het erg geil vond dat ze zo spuitend klaarkwam.

Als je dit een vrouw niet verteld, kan ze onzeker worden omdat zij niet weet of je de seks goed vond en of je het leuk vond dat ze spuitend klaarkwam.

Als je dan de volgende keer haar weer wilt laten squirten, zal ze niet helemaal op haar gemak zijn en zal ze het inhouden. Dit komt omdat ze dan toch een bepaalde onzekerheid in haar lichaam voelt omdat je niet aan haar hebt bevestigd dat je het de vorige keer geil en leuk vond.

Zorg dus dat je laat zien dat je haar waardeert. Zo zal zij ook meer op haar gemak zijn als ze een spuitend orgasme krijgt. En wat ik al eerder vertelde is dat het erg belangrijk is dat zij haarzelf comfortabel moet voelen als je haar wilt laten squirten.

Bonus squirt tips

 • Wissel van hand als je arm moe wordt bij het stimuleren van de G-spot. Zorg er wel altijd voor dat je vingers nat zijn als je ze erin steekt.
 • Leg er niet teveel druk op dat ze spuitend MOET klaarkomen. Druk zal alleen maar stress veroorzaken wat afremmend is. Je focus moet liggen op haar te laten genieten.
 • Laat haar eerst genieten, daarna kom jij wel. Ze hoeft jou dus nog niet af te trekken als je bezig bent met beffen en vingeren, na het squirten kan je haar namelijk n**ken.
Laat een vrouw spuiten

Na dit artikel gelezen te hebben hoop ik dat je genoeg informatie en tips hebt om te weten hoe je een vrouw laat squirten. 😉

Megabonus

Wil jij ervoor zorgen dat jouw partner, fuckbuddy of wie het ook mag zijn waarmee jij de liefde bedrijft, seks ervaart zoals het nog nooit eerder was?

Ik heb een boek ontdekt waarin alles staat wat jij moet weten om een vrouw te laten klaarkomen en haar te doen genieten zoals ze nog nooit eerder deed. Binnenkort schrijf ik een recensie over dit boek om jouw over te halen, want het is echt de moeite waard.

Sinds ik dit boek gelezen heb is mijn seksleven drastisch verandert. Naast dat mijn vriendin vaker klaarkomt, is het genot voor mijzelf ook echt 10x beter geworden.

Wil jij dit boek aanschaffen en net zoals mij jouw seksleven drastisch veranderen?

Ja, ik wil mijn seksleven helemaal op z’n kop zetten!

Schaf dan via onderstaande knop dit boek aan en jouw aantrekkingskracht tot vrouwen zal toenemen. Heb je een vriendin? Zij zal je nooit meer verlaten!

JA, ik wil mijn seksleven nog beter maken!

3 gedachten over “Hoe laat je een vrouw squirten? Ontdek het in 5 stappen”

 1. Goedemorgen!
  Ik las je stukje over het squirten en was benieuwd naar de crème waarmee je de vagina van een vrouw kan verjongen. Ik kan die hier niet vinden. Kun je me die nog eens doorsturen?
  Alvast bedankt!

  Beantwoorden
 2. Dus alleen klaarkomen zonder penetratie als ik het goed begrijp en ook squirten zonder penetratie. Ik denk dat je nog wat verder moete leren. want anderen sexscoaches zoals kim anami, David shade etc etc. behandelen ook penetratie en klaarkomen door. Zelf klaarkomen op commando middels seksuele hypnose.

  Beantwoorden

Plaats een reactie