Ik zoek een               
Home » Blog / Dating tips » 3 dingen die je kunnen redden als je niet weet wat je moet zeggen

3 dingen die je kunnen redden als je niet weet wat je moet zeggen

Je gaat uit met een mooi maar verlegen meisje of een die geen prater is. Jullie hebben al gepraat over jullie hobby’s, jullie families en jullie banen en niets anders komt in je gedachten en ze is je niet echt aan het helpen (dat is wat je gelooft).

Een van de beste manieren om een goede, gezonde en heilzame babbel met je vriendin is om te beginnen met kleine gesprekjes. De kleine gesprekjes zullen je een algemeen beeld over haar voorkeuren en antipathieën, evenals wat ze zou willen bespreken en wat ze liever met rust laat. Zodra de kleine gesprekjes je een algemeen idee geven, kun je kunt u verder gaan en uw gemeenschappelijke voorkeuren en antipathieën.

dingen die je kunnen redden als je niet weet wat je moet zeggen

Maar wat je echt bang maakt zijn die momenten van stilte. Uhh… verschrikkelijke momenten. 🙂 De sleutel om deze verschrikkelijke momenten te vermijden of te overwinnen zijn:

1. Complimenteer haar

Het feit is dat de meeste mensen verlegen zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik was vroeger enorm verlegen. Maar als je er over nadenkt, is verlegenheid alleen maar een angst…  dat anderen je niet aardig zullen vinden, of dat je misschien op een of andere manier afgewezen wordt. Het is natuurlijk voor ons om geaccepteerd te worden. Dus probeer haar te laten weten dat dat je haar leuk vindt door haar een compliment te geven. Maar vind iets dat je echt aantrekkelijk vindt aan haar, over haar levensstijl of haar persoonlijkheid. Zij zal zelfverzekerder worden en meer open staan om en haar verlegenheid zal geen probleem meer zijn voor een vloeiend gesprek.

2. Open vragen stellen

Hoe je vragen stelt is heel belangrijk bij het leggen van een basis voor een effectieve communicatie. Effectieve vragen openen de deur
naar kennis en begrip. De kunst van vragen stellen ligt in het weten welke vragen wanneer te stellen.

Mijn favoriete vragen zijn “waarom” en “hoe” vragen. Je kunt ze vaak gebruiken zonder vervelend te zijn. Ze zal voelen dat je echt geïnteresseerd bent in wat ze je vertelt en zal haar antwoorden ontwikkelen.

3. Luister, luister, en luister

Meestal als de vrouw begint te praten over haar favoriete onderwerpen (gevoelens, familie, relaties, vrienden en haar werk) verliezen veel mannen hun interesse of brengen het gesprek terug naar zichzelf. Dit is een van de grootste fouten die mannen de hele tijd maken.

Ze wisselen ook graag moppen en anekdotes uit en besteden een behoorlijke hoeveelheid tijd aan opscheppen. Stop daarmee!!! Sta haar toe haar standpunten te hebben, terwijl jij de jouwe hebt. Mannen hebben het gevoel dat ze ofwel hun eigen overtuigingen moesten opgeven om te proberen om een vrouw te krijgen, OF ze moesten vechten met vrouwen over waar ze in geloven. Beide benaderingen leiden tot mislukking. Ze is daar niet met jou alleen om te horen over je held “kwaliteiten”, maar om een leuke tijd te hebben!