Ik zoek een               
Home » Seks tips » Hoe bef je een vrouw?

Hoe bef je een vrouw?

Maar liefst 85% van de vrouwen vinden het heerlijk om gebeft te worden, maar slechts een klein deel van de mannen wilt ook daadwerkelijk een vrouw oraal verwennen. En daarbovenop weet een groot deel van de mannen die wel eens een vrouw wil beffen, niet goed hoe hij het beffen van een vrouw moet aanpakken.

Als man zijnde kan je een vrouw zo intiem laten genieten door haar te beffen, maar dan moet je wel weten hoe je een vrouw nou moet beffen en wat nou de juiste manier is. Als je eenmaal een befgod bent dan zullen veel vrouwen weer bij je terug keren om jouw tong op hun kutje te voelen.

Om ervoor te zorgen dat jij ook een befgod wordt, heb ik dit artikel geschreven waarin ik je precies uitleg hoe jij nou op de juiste manier een vrouw moet beffen en nog meer plezier kan brengen aan een vrouw haar seksleven en natuurlijk aan je eigen.

Dont’s hoe je een vrouw moet beffen

hoe bef je een vrouw?Voordat ik de do’s ga bespreken hoe je haar op de juiste manier moet beffen, is het handig om te weten wat je nou moet vermijden tijdens het beffen.

Tijdens het beffen zal je fouten blijven maken als je niet weet wat je nou precies fout doet. Ik heb een lijstje voor je samengesteld waarin wordt uitgelegd wat je absoluut niet moet doen tijdens orale seks, maar wat toch vaak gebeurt.

1. Meteen op de clitoris afgaan

De eerste fout die veel wordt gemaakt is dat er meteen begonnen wordt bij de clitoris. Mannen denken namelijk dat ze hier de vrouw meteen het meest geil mee kunnen maken en snel kunnen laten klaarkomen.

Het werkt daarentegen tegenstrijdig.

Als de clitoris namelijk niet goed volgepompt is met bloed, wat gebeurt als ze opgewonden is, dan zal het minder gevoelig zijn. Het is daarom van groot belang dat ze eerst erg opgewonden is voordat je naar de clitoris toegaat.

Hoe langer je het aanraken van de clitoris uitstelt, hoe meer opgewonden ze raakt. Ze wordt juist geil omdat ze dan zo erg het verlangen krijgt dat ze daar wel aangeraakt wil worden dat ze het dan bijna niet meer kan uithouden.

2. Een vrouw met tegenzin gaan beffen

Ga niet beffen als je er geen zin in hebt of er te moe voor bent. Als je er al geen zin in hebt, dan zal het jou ook helemaal geen plezier doen en de kut van de vrouw die je aan het beffen bent die zal kurkdroog zijn.

Orale seks gaat uiteindelijk om het genot voor beiden. Als een man de kut likt van een vrouw en de man heeft er geen zin in, dan zullen jullie beide niet gaan genieten.

Je kan dan beter een sessie vingeren of penetratie geven. 😉

3. Stoppen met likken door vermoeidheid

De meest voorkomende reden dat er tijdens het beffen gestopt wordt, is de vermoeidheid. Het is ook wel logisch want je bent de hele tijd bezig met je tong en je mond en dat kan uiteindelijk ook wel vermoeiend worden of krampen veroorzaken.

Zorg er daarom voor dat je je tong soms even laat rusten en meer met je nekspieren aan het werk gaat. Zorg er dan even voor dat je zo goed als niet met je tong beweegt, maar al je bewegingen met je nek doet en dat je je tong alleen maar hoeft uit te steken.

Een andere manier om je tong en mond even te laten rusten is door haar gewoon even te vingeren. Het is een simpele oplossing maar erg effectief en zo kan je tong en mond even tot rust komen zodat je even later er weer optimaal gebruik van kan maken.

4. Een droge kut likken

Het is voor jullie allebei niet prettig om orale seks te hebben met een droog kutje. Jij verlangt toch naar een lekker nat kutje waar het vocht al uitdruipt?

Zorg dan dat de vagina ook echt zo nat wordt. Windt haar eerst op en pas daarna ga je naar de vagina toe.

Om haar extra nat en geil te maken kan je bijvoorbeeld aan haar tieten zuigen of haar zoenen. Er zijn zoveel manieren om haar opgewonden te maken zonder dat je haar vagina hoeft aan te raken.

naakte vrouwHaar hele lichaam is beschikbaar dus maak daar dan ook gebruik van. Ze heeft ook nog billen, een nek, dijbenen, voeten en ga zo maar door.

Denk je dat je haar goed opgewonden hebt gemaakt, dan kan je even voelen met je vinger. Als je een lekkere natte vagina voelt dan kan je beginnen met het beffen en als het nog droog is, kan je nog doorgaan met zoenen bijvoorbeeld.

Als je gaat voelen moet je er wel voor zorgen dat je met je vinger tussen de lippen voelt, want soms zit al het vocht verstopt achter de schaamlippen.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

5. Onzekere vragen stellen

Een enorme afknapper is om steeds onzekere vragen te stellen. De vragen zoals: “doe ik het goed?” of  “vind je het lekker?”, zijn vragen die je absoluut niet moet stellen tijdens het beffen.

Je moet gebruik maken van dirty talk als je wat wilt zeggen anders kan het de totale sfeer doven. Je merkt namelijk snel genoeg of zij het lekker vindt en of je ermee door moet gaan.

Als ze het niet lekker zou vinden, zou ze jou allang weggeduwd hebben tenzij je natuurlijk een hele verlegen vrouw aan de haak hebt geslagen.

Do’s hoe je een vrouw moet beffen

Nu je weet wat je moet vermijden en NIET moet doen tijdens het beffen, is het tijd om te vertellen hoe je juist WEL moet beffen. Hieronder heb ik een lijstje waarin ik je dat uitleg en ik jou de beste bef tips geef.

1. Doe iets anders dan de hele tijd likken

Als ik zeg, “beffen”, dan zal de meerderheid van de mannen denken aan het likken van de vagina. Tuurlijk, grotendeels van het beffen gaat daar ook om, maar je kan nog veel meer doen met je mond dan alleen likken.

Je kan kusjes geven maar je kan ook zachtjes zuigen aan de clitoris of de schaamlippen. Probeer eens zachtjes richting de clitoris te blazen of met je tong te penetreren.

Van alles is mogelijk en er zijn zoveel verschillende variaties. Alleen likken kan saai worden en door meer met je mond te doen kan je het wat spannender maken.

Om een vrouw helemaal gek te maken is door haar tijdens het beffen ook te vingeren, hier kom ik verderop in het artikel nog op terug.

2. Gebruik je handen

Veel mannen maken tijdens het beffen geen of weinig gebruik van hun handen. Dit is zonde, want je handen kunnen juist voor die extra spanning en genot zorgen.

Wees ervan bewust dat vrouwen het enorm geil vinden als je aan hun lichaam zit tijdens het beffen. Je kan bijvoorbeeld haar borsten of billen masseren, maar je kan ook rustig vanaf boven naar beneden glijden met je handen op haar lichaam.

Verder kan je je handen gebruiken om haar schaamlippen wat te spreiden zodat je beter haar gevoelige plekjes kan stimuleren.

vagina likken

3. Gebruik je hele tong

Om het plezier voor haar te verspreiden is het noodzakelijk om je gehele tong te gebruiken. Wat vaak nog gebeurt is dat mannen met het puntje van hun tong de clitoris gaan stimuleren. Dit kan voor even fijn zijn, maar na een tijdje gaat dit vervelen en kan voor haar ook niet meer zo fijn aanvoelen.

Om dit te voorkomen kan je gebruik maken van je hele tong over de hele vagina. Neem de schaamlippen lekker mee en je kan ook best eens dichtbij de anus likken. Er zijn zoveel meer plekjes bij de vagina dan alleen de clitoris.

Een erg goede methode om meteen de hele vagina mee te nemen, is door vlakbij de anus te beginnen met likken en pas te eindigen aan de bovenkant van de vagina. Je neemt zo alles mee en dit kan je een paar keer achter elkaar doen. Zorg er wel voor dat je voor deze likken de tijd neemt, zo rond de 10 seconden.

4. Doe het rustig aan

Dit is misschien wel de beste tip die je kan krijgen en dat is om het rustig aan te doen. Ik snap dat je zo snel mogelijk naar die kut wilt duiken, maar wat ik al eerder vertelde… Jullie worden allebei niet blij van een droge kut.

Zorg er daarom dus eerst voor dat haar vagina goed nat is. Bouw het langzaam op en zorg dat er veel spanning ontstaat.

Door meteen naar haar vagina te gaan, is de plaag-factor er onmiddellijk af en dat is iets wat je wilt voorkomen. Hoe meer zij er naar verlangt dat je naar haar vagina gaat, hoe geiler ze wordt. Hoe langer je het kan uitstellen om de vagina aan te raken, hoe beter het is.

5. Let op haar reactie

Om goed te kunnen zijn in beffen, moet je begrijpen dat alle vrouwen anders zijn en dat dus ook elke vrouw wat anders fijn en lekker vindt. Hou daar dus rekening mee en ga niet bij elke vrouw hetzelfde doen.

De een houdt van een snelle beweging, maar een andere vrouw houdt er van dat je langzaam aan haar vagina likt. Sommigen vinden het juist weer heerlijk als er vooral bij de ingang wordt gelikt.

Let dus vooral op de reactie en de signalen van de vrouw. Door daarop te letten, kom je er achter wat ze nou fijn vindt en wat juist niet. Je kan zo haar meer plezier doen om op de juiste manier te likken en daar geniet jij natuurlijk ook van. 🙂

6. Zorg voor variatie

Bij de “do’s hoe je een vrouw moet beffen” nummer 1 vertel ik al wat je allemaal nog meer kan doen met je mond en tong dan alleen beffen. Je kan bijvoorbeeld zuigen, blazen en ga zo maar door.

Wees hier creatief in en wissel het af, ga op ontdekkingsreis en kom erachter wat zij het fijnst vindt.

Je kan soms ook even naar boven om aan haar tieten te zuigen of om haar te zoenen in haar nek of op de mond.

7. Hou ritme als ze bijna bij haar hoogtepunt is

Ik zeg net wel dat je creatief moet zijn en moet afwisselen, maar als je merkt dat ze iets fijn vindt en dat ze bijna bij haar hoogtepunt is, moet je juist niet iets anders gaan doen.

vrouw bevredigen

Als vrouwen eenmaal vlakbij hun hoogtepunt zijn, moet je precies hetzelfde doen en hetzelfde ritme vasthouden. Als je dit niet doet, dan zal je het verstoren waardoor je weer helemaal opnieuw moeten beginnen om haar klaar te laten komen.

8. Oogcontact tijdens het beffen

Niet iedere vrouw vindt het fijn als je oogcontact maakt tijdens orale seks, maar het merendeel wel. Jij vindt het vast en zeker ook enorm geil als je gepijpt wordt en ze kijkt je met zo’n geile blik aan. Heb ik gelijk?

Nou, zo vinden vrouwen dit ook enorm geil. Waarom zou jij niet even omhoog kijken om oogcontact te maken terwijl je aan het beffen bent. Laat zien dat je aan het genieten bent van haar poes en dat je opgewonden bent. Dit zorgt weer voor extra spanning.

9. Communiceer

Als je vaker seks met iemand hebt en communiceert met elkaar wat je nou wel en niet lekker vindt, dan merk je al dat je seksleven een stuk beter ervan wordt. Zo is communicatie over orale seks net zo belangrijk.

Wees niet verlegen en vertel openhartig wat je fijn vindt en wat je juist niet fijn vindt. Zo zal zij ook makkelijker vertellen wat zij fijn en minder fijn vindt. Zo kunnen jullie op elkaar afstemmen en doen wat jullie beiden fijn vinden.

‘Communication is key’ zeg ik altijd, omdat dat ook echt zo is. Je kan je seksleven ermee verbeteren of breken. Als je namelijk niet durft te zeggen wat je lekker of niet lekker vindt, kan zij daar dan ook geen rekening mee houden en andersom.

Standjes om te beffen

Je weet nu hoe je moet beffen en wat je wel en niet moet doen. Maar beffen kan je op zoveel verschillende manieren doen. Je kan het liggend, staand maar ook zittend.

Er zijn zoveel manieren die het mogelijk maken dat je met je tong bij haar kut kan en dat jullie orale seks kunnen hebben. Om jou misschien wat inspiratie op te doen heb ik een paar standjes opgeschreven die je kan doen om orale seks te hebben.

Liggend op bed

Het meest voorkomende standje tijdens orale seks is toch wel gewoon simpel liggend op bed. Het is comfortabel en het is makkelijk om vanuit dit standje weer te gaan penetreren.

standje orale seks
Op deze afbeelding zijn lesbo’s te zien.

Toch kunnen er bij sommige nog best ongemakkelijke situaties voortkomen uit dit standje. Dit standje wordt vooral uitgevoerd op bed. De man heeft daarom snel de neiging om zijn hoofd onder de dekens te doen om de vrouw te beffen.

Dit kan prima werken, maar kijk uit dat je niet adem tekort komt of dat het te benauwd daar beneden wordt en dat je als een vis die naar adem hapt weer naar boven moet.

Op het gezicht

Hier zit de vrouw met haar vagina op het gezicht van de man. De vrouw zit op haar knieën zodat ze haar evenwicht kan bewaren. Jij kan haar nog extra ondersteunen door haar billen beet te pakken.

Het is een erg leuk standje, maar voor sommige mannen kan het te onderdanig aanvoelen omdat de vrouw compleet in controle is. Dit is dus geen goed standje voor de mannen die constant dominant willen zijn.

Orale seks zittend

Bij dit standje zit de vrouw op het randje van bijvoorbeeld een stoel of een tafel met haar benen gespreid. Jij zit ertussen op je knieën en bevredigt haar oraal. Dit is een goed standje om te beffen en te vingeren tegelijk waar ik straks nog bij de bonus op terugkom.

Orale seks staand

Bij dit standje staat de vrouw en zit de man op zijn knieën tussen de benen van de vrouw. Hij kan zo goed bij de vagina en dus een goed standje om te beffen.

Dit standje wordt vaak onder de douche gedaan. Om het standje te doen is er namelijk niet veel ruimte nodig en er zijn geen meubels voor nodig, en daarom is dit standje zo geschikt om onder de douche te doen.

Vrouwen zijn vaak een beetje onzeker over hun vagina, ze kunnen bijvoorbeeld denken dat het stinkt of dat het er niet goed uitziet. Om deze onzekerheid bij de vrouw weg te werken is het handig om de eerste keer orale seks onder de douche te doen, omdat de vrouw dan een soort zekerheid heeft dat haar vagina fris ruikt.

Standje 69

Misschien wel het bekendste standje voor orale seks. Standje 69, iedereen kent hem denk wel.

Je ligt hierbij op of naast elkaar waarbij de hoofden bij elkaar geslachtsdelen liggen. Beiden beginnen jullie met elkaar te bevredigen. Zo word je zelf gepijpt en ondertussen kan je haar beffen.

Dit standje zorgt voor meer opwinding dan andere standjes, omdat je tijdens het bevredigen van de vrouw, jij zelf ook nog wordt bevredigd.

standje 69

Bonus

Er zijn nog talloze trucjes en tips waardoor de ervaring voor haar en jou fijner wordt tijdens het beffen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

1. Vingeren en beffen tegelijk

Deze magische manier moet je uitproberen als je een vrouw helemaal gek wilt maken. Bij deze manier vinger je en bef je haar namelijk tegelijk. Je kan haar zo verschillende orgasmes geven en ze wordt er ook lekker nat van.

Een erg goede manier om deze methode toe te passen is door haar te beffen op de clitoris en te vingeren op de G-spot in de vagina. Je stimuleert zo meerdere gebieden van de vagina. Door de G-spot te stimuleren kan je een vrouw ook nog eens laten squirten.

2. Dichtbij de anus

Voor de meeste vrouwen is een vinger bij de anus ’te veel’, dus je moet er zeker van zijn dat ze er opgewonden van wordt voordat je het doet. Een vinger bij de anus kan namelijk ook heel de stemming verpesten en vandaar dat je er extra voorzichtig mee moet omgaan.

hoe moet je beffenAls je merkt dat ze op haar gemak bij je is, dan kan je rustig een beetje met je vinger dichtbij de anus wrijven. Ga steeds dichterbij de anus en let op haar reactie. Je kan doorgaan en misschien wel je duim erin steken als je merkt dat ze het lekker vindt. Als ze meteen je hand wegtrekt dan moet je dit ook respecteren en dan weet je genoeg. Ga niet door want daardoor kan heel de stemming verpest worden.

3. Weer gaan likken tijdens het neuken

Je kan een vrouw helemaal gek maken door tijdens het penetreren even te stoppen om haar weer te gaan beffen. Zorg er wel voor dat je de goede verhouding ertussen vindt zodat je niet teveel switcht.

Je kan dit zovaak doen als je wilt, maar zorg er wel voor dat het niet teveel te voorspellen is want dan kan de spanning ook weer zakken. Probeer het maar eens uit.

Je kan dit natuurlijk ook combineren met de voorgaande trucjes (vinger bij de anus, vingeren en beffen tegelijk).

4. De alfabet-methode

Voor de mannen die helemaal niet weten waar ze mee bezig zijn tijdens het beffen, is er altijd nog een methode om de vrouw toch te laten genieten. Met deze methode zit je eigenlijk altijd wel in de middelzone, dus dat betekent dat het niet het beste zal zijn wat een vrouw ooit heeft meegemaakt maar het zal ook niet zo slecht zijn dat het lijkt alsof je maar wat aan het doen bent.

Ik heb het hier over de alfabet-methode. Deze zogeheten alfabet-methode is erg simpel en niet moeilijk om in praktijk te brengen. Het enige wat je moet doen is de letters van het alfabet met je tong schrijven op haar vagina, dus van A naar Z.

hoe beffenJe kan hier wel weer mee variëren door soms even aan de clitoris te zuigen, blazen en ga zo maar door. Ook kan je inplaats van het hele alfabet, een woord kiezen dat je met je tong gaat schrijven op haar vagina.

5. Gebruik een seksspeeltje

bondage setTijdens het beffen kan je haar op verschillende manieren laten genieten. Je kan het natuurlijk ook gewoon bij het beffen laten en dan misschien wat extra variaties zoals het zuigen eraan toevoegen. Maar om het nog wat spannender te maken kan je seksspeeltjes gebruiken.

Je hebt erg veel keuze in seksspeeltjes en je kan je fantasie laten gaan. Een erg leuk idee is om gebruik te maken van een bondage-set. Hierbij kan je haar vastbinden en ondertussen kan je haar beffen. Bij een bondage set wordt vaak ook een blinddoek gebruikt wat haar nog meer kan opwinden.

Kies zelf eens wat uit en ga op ontdekking. Misschien vindt je het wel heel leuk dat ze een buttplug in heeft tijdens de orale seks. Je kan van alles bedenken. Dildo’s en vibrators zijn ook echte aanraders. Zorg er wel altijd voor dat ze goed nat is voordat je zulke speeltjes gebruikt. Gebruik hiervoor desnoods glijmiddel, maar pas op voor de glijmiddel op siliconen basis, want dat kan je speeltjes aantasten.

Dit waren de beste tips over hoe je nou een vrouw moet beffen en ik hoop dat ook jij nu weet hoe je een vrouw op een goede manier beft. 😉

Maak haar nog geiler met Nymfo Lust, klik op de knop hieronder.

nymfolust

Plaats een reactie