Ik zoek een               
Home » Blog / Dating tips » Hoe begin je een gesprek met een vrouw

Hoe begin je een gesprek met een vrouw

Het kan zo spannend zijn om te doen, een gesprek beginnen met een vrouw. Toch kan het ook heel makkelijk zijn met één simpel woord, je hoeft alleen maar hoi te zeggen en je weet al of ze interesse heeft in een gesprek met jou. Een vrouw aanspreken kan in het begin even eng zijn maar het zal vanzelf goed op gang komen en gezellig worden. Als je zelfverzekerd bent dan kom je al beter over waardoor een gesprek makkelijker zal verlopen.

Hoe kun je het beste een vrouwgesprek beginnen?

Een vrouwgesprek beginnen kan heel erg makkelijk zijn, het enige wat je moet doen is zorgen dat je er klaar voor bent. Als je er klaar voor bent dan kun jij met gemak een gesprek beginnen ook al vind je dat misschien een beetje eng. Misschien vindt die vrouw het ook wel eng waardoor je allebei in dezelfde situatie bent. Dat praat wel een stuk makkelijker en dan zul je sneller een klik samen hebben, een klik is wat je nodig hebt voor een goed gesprek en dan zal de rest helemaal vanzelf gaan.

gesprek met een vrouw

Waar kom je een vrouw tegen voor een gesprek?

Hoe je een gesprek kunt beginnen met een vrouw hangt ook wel een beetje af van waar je een vrouw tegenkomt en waar je het gesprek wilt gaan starten. Als je online een leuke vrouw tegenkomt dan kun je daar al makkelijker een gesprek starten, een simpele hoi is dan genoeg en je hebt genoeg tijd om dan een onderwerp te kiezen. Als je een vrouw op straat tegenkomt en je wilt een gesprek beginnen dan heb je niet zoveel tijd om na te denken over wat je wilt zeggen, je moet dan gelijk reageren en een gesprek starten. Het kan heel lastig zijn voor sommige om een gesprek te moeten starten vanuit het niets en er wordt dan besloten om geen gesprek te starten, dat is natuurlijk wel heel erg jammer want wie weet wat eruit voort kan vloeien.

Zorg voor genoeg zelfvertrouwen

Iets wat belangrijk is op het moment dat jij een vrouwgesprek beginnen gaat is dat je genoeg zelfvertrouwen hebt, als je dat niet hebt kom je stuntelig over. Stuntelig overkomen kan voor de ene vrouw een afknapper zijn terwijl het voor een andere juist een reden is om het gesprek door te zetten. Als je zorgt voor genoeg zelfvertrouwen dan kun je alvast bedenken waar je het over gaat hebben en hoe je dat gesprek gaat starten.

Kies een leuk onderwerp

Je wilt natuurlijk wel dat het gesprek ook leuk wordt, je moet dus een onderwerp kiezen waar je allebei interesse in hebt. Als je een gesprek over de Tweede Wereldoorlog begint en een vrouw heeft daar niets mee dan is het gesprek al snel ten einde. Je kunt dan beter zorgen dat je weet wat ze leuk vindt en dat je daarover begint. Stel dat een vrouw met een hondje loopt dan kun je een gesprek beginnen over haar hondje, daar zal zeker een leuk gesprek uitkomen.

Waar houden vrouwen van

Het is niet zo dat elke vrouw van hetzelfde houdt, toch zijn er bepaalde dingen waar de meeste vrouwen wel van houden. Je kunt beginnen over winkelen bijvoorbeeld, de meeste vrouwen houden wel van winkelen en dan met name bepaalde winkels. Je kunt daar dus altijd wel een gesprek over beginnen, hoe je dat doet hangt af van waar je haar tegenkomt. Als je een vrouw in een supermarkt tegenkomt dan hoef je alleen maar in haar mandje te kijken en je hebt een onderwerp om over te praten.

Praat niet alleen over jezelf

Een gesprek met een vrouw is heel erg leuk, je komt meer van haar en haar interesses te weten. Wat een gesprek snel ten einde kan brengen is als je te veel over jezelf praat, niemand houdt daarvan dus ook een vrouw niet. Natuurlijk mag je wel wat over jezelf vertellen maar als jij het alleen maar over jezelf hebt dan is dat een flinke afknapper voor een vrouw. Het gesprek zal lang genoeg duren waardoor jullie allebei genoeg over elkaar te weten komen.

Waar kun je het beter niet over hebben?

Er zijn veel onderwerpen die je kunt bespreken, soms zijn er ook dingen die je beter niet ter sprake kan brengen. Dat verschilt ook heel erg per vrouw want bij de ene vrouw is praten over auto’s en voetbal een echte afknapper terwijl de andere er juist warm voor loopt, zorg ervoor dat als je in gesprek bent dat je op let met waar haar interesses liggen. Als ze echt niets met voetbal heeft dan kun je dat onderwerp het beste zo snel mogelijk afkappen, een onderwerp dat zij leuk vindt is dan beter.

Hoe begin je een gesprek?

Hoe je een gesprek begint is afhankelijk van waar je bent en wat je hoopt, als je samen in een restaurant zit dan is een gesprekje al wat lastiger aan te knopen. Als je online bent en je hebt interesse in een vrouw kan een simpele hoi al genoeg zijn om een heel gesprek op gang te krijgen. Je kunt zelf bepalen wat je wilt voor openingszin, in een restaurant kun je zeggen dat je het eten lekker vindt. Bedenk goed welke openingszin je gaat gebruiken want je kunt het maar één keer doen, de eerste kans is ook je enige kans.

Hou je aandacht bij het gesprek

Als je een gesprek hebt weten te krijgen met een vrouw dan is het de bedoeling dat het gesprek ook blijft duren maar hoe doe je dat? Zorg ervoor dat je de aandacht bij het gesprek houdt en niet ergens anders zoals de telefoon of andere mensen. Als je met andere mensen gaat praten terwijl je in een gesprek met haar bent dan zal ze afhaken, zorg er dus voor dat je naar haar luistert. Zet je telefoon op stil zodat je niet gestoord kan worden tijdens het gesprek, zo kan het een leuk gesprek blijven.

Laat het niet doodbloeden

De bedoeling is dat het een lang gesprek gaat worden en die je hopelijk ook nog vaker gaat krijgen, daar is een actief gesprek voor nodig. Als je niet actief meedoet aan het gesprek dan zal het gesprek doodbloeden en dat is natuurlijk heel erg zonde. Het is dan ook verstandig om te luisteren naar wat ze allemaal zegt en daar ook op te reageren, op die manier kun je een gesprek bezighouden en komt er de volgende keer ook nog een gesprek. Het is een gesprek met zijn twee dus je moet allebei actief zijn tijdens een gesprek, als er telkens maar eentje praat bloed het gesprek dood.

Maak een charmante opmerking

Je kunt een gesprek beginnen door een opmerking te maken over een vrouw haar uiterlijk zoals haar kleding of haar, iedere vrouw vindt dat fijn. Je komt daarmee dus gelijk goed binnen en je kunt daarmee een goed gesprek starten. De eerste indruk die je maakt is dan goed, zeker bij een vrouw die moeite doet om er goed uit te zien zal ze daar heel erg blij mee zijn. Overdrijf er dan weer niet in door het te blijven zeggen, dat zal ze dan weer wat minder leuk vinden.

Zorg ervoor dat je geen privé dingen deelt

Ieder gesprek is natuurlijk een gesprek maar het kan ook eng overkomen, als jij dingen gaat zeggen over haar privéleven dan kan dat ook fout overkomen. Het kan dan lijken alsof je haar hebt begluurd en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het moet een leuk gesprek gaan worden wat nog langer gaat duren en als je dan als stalker overkomt dan gaat dat helaas niet lukken. Wees daarom voorzichtig met het onderwerp waarover je begint.

Gedraag je netjes

Je gaat een gesprek aan met een vrouw, het is dan dus ook de bedoeling dat jij je netjes gedraagt en luistert naar wat ze zegt. Als jij haar continu in de rede gaat vallen dan zal het gesprek niet lang duren, laat haar netjes uitpraten. Laat haar het gesprek lijden en dan zul je vanzelf op een onderwerp komen die zij leuk vindt en waar ze graag over praat. Je leert haar dan dus ook kennen en je kunt ook nog eens vragen stellen waar je zelf ook weer wijzer van wordt.

Vrouwen zijn echt niet eng

Je zou bijna denken dat vrouwen zo eng zijn dat je er geen gesprek mee kunt hebben, het tegendeel is waar want met een vrouw kun je een heel erg gezellig gesprek hebben. Als je over het juiste onderwerp praat dan kan het niet alleen een gezellig gesprek worden maar ook nog eens een lang gesprek dat misschien wel vaker gaat gebeuren. Onder de juiste omstandigheden kan iedere gesprek een succes worden, het maakt dan niet uit of het over voetbal gaat of autorace. Zorg er daarom voor dat de omstandigheden juist zijn, tijdens een avondje uit praat het toch al snel makkelijker dan wanneer je samen midden in de stad ineens tegenover elkaar staat.

Ben je op zoek naar een vrouw voor een spannend gesprek? Bekijk dan eens onze contactadvertenties.