Ik zoek een               
Home » Blog / Dating tips » Flirten met een vrouw

Flirten met een vrouw

Flirten is fijn en geeft een goed gevoel, of je nu een flirt geeft of ontvangt. Tijdens het flirten maak je een hormoon vrij waar je gelukkig van wordt. Iedereen heeft het weleens gedaan en ook iedereen heeft ook weleens een flirt gekregen van een ander. Flirten kan heel erg spannend zijn, want je hebt nog geen idee hoe de ander jouw flirt zal ontvangen. Ik vertel je meer over flirten met een vrouw.

Wat versta je onder flirten vrouw?

Van flirten wordt bijna iedere vrouw wel blij, het kan zijn dat je er verlegen van wordt maar het kan ook zijn dat je niet weet wat je moet doen. Onder flirten vrouw wordt eigenlijk verstaan dat je gaat proberen of een vrouw jou wel leuk vindt, als die vrouw jou leuk vindt dan zal erop gereageerd worden. Vind die vrouw jou niet leuk, dan zal de flirt weggewuifd worden waardoor je al weet dat je geen kans maakt. Het hangt natuurlijk ook van de flirt af hoe je over gaat komen, wees er vooral niet te haastig in.

flirten met een vrouw

Wat wil je bereiken met een flirt?

Voordat je gaat flirten vrouw is het de bedoeling dat je weet wat je ermee wilt bereiken, je kunt dan gerichter flirten. Als je enkel maar een gezellige avond wilt hebben in een café dan kan een drankje aanbieden al genoeg zijn, als je meer wilt dan dat dan zul je beter je best moeten doen om die vrouw voor je te winnen. Het is niet zo dat je een drankje aanbiedt en dat die vrouw dan gelijk met je mee naar huis gaat voor seks. Daar heb je vaak toch wel wat meer voor nodig dan een drankje.

Hoe kun je flirten?

Er zijn verschillende manieren van flirten, de manier waarop je gaat flirten hangt af van wat je wilt. Het kan zijn dat je in een kroeg zit en een leuke dame ziet waar je wel meer van wilt, je kunt dan een knipoog geven of haar op een leuke manier aanspreken. Het kan ook zijn dat je dat nog wat eng vindt en een drankje stuurt via de barman om een beetje op afstand te blijven. Als je directer wilt zoals seks of echt contact dan kun je een vrouw gelijk aanspreken, daar heb je wel wat meer lef voor nodig.

Wat als de flirt goed wordt ontvangen?

Als je gaat flirten is dat altijd een gok, je weet niet of de flirt ook wel goed wordt ontvangen. Het kan zijn dat iemand het bot vindt en beledigend dat je aan het flirten bent, dat risico kun je lopen. Hou daar altijd rekening mee, je kunt jezelf daarmee een teleurstelling besparen. Als jij rekening houdt met een afgewezen flirt dan heb je daar geen last van en kun je misschien flirten met een andere vrouw.

Zorg dat duidelijk is wat je wilt

Als je begint met flirten dan heb je vaak al in gedachte wat je wilt doen met de vrouw die je op het oog hebt. Je kunt het dan beter goed aanpakken en duidelijk wezen in wat je wilt, als je haar gewoon leuk vindt dan kun je heel anders flirten dan wanneer je meer van haar wilt zoals een avondje uit. Als een vrouw een andere intentie heeft gekregen van jouw flirt dan kan het fout aflopen, als zij denkt dat jij enkel maar een drankje aan hebt geboden terwijl je meer wilt kan dat verwarring opleveren. Zorg er daarom altijd voor dat het duidelijk is wat je wilt van een vrouw op het moment dat je gaat flirten.

Vertel niet gelijk alles over jezelf

Een flirt moet leuk zijn maar er moet niet te veel informatie worden gegeven, als je bij de eerste flirt al veel van jezelf gaat vertellen kan dat heel erg saai overkomen. Het beste kun je dus zwaaien of hoi zeggen zodat je rustig overkomt. Als je al iets van contact hebt dan kun je nog alles zeggen wat je over jezelf kwijt wilt. Bij een eerste flirt kun je een vrouw juist wegjagen door te veel informatie te geven, misschien zit ze daar wel helemaal niet op te wachten.

Hou rekening met een afwijzing

Niet iedereen houdt van flirten, het kan dus zijn dat als je aan het flirten bent dat een vrouw je afwijst. Dat zou naast heel erg jammer ook een tegenvaller kunnen zijn waar je niet op hebt gerekend. Hou er daarom rekening mee dat je een afwijzing kunt krijgen, als je die krijgt dan zal het niet zo hard aankomen. Misschien heb je de volgende keer met een andere vrouw wel een leuke klik.

Waar kun je flirten?

Flirten kun je op meerdere plekken doen, je kunt het eigenlijk overal doen waar je bent en dat betekent ook dat het online kan. Zit je in de trein dan kun je zelfs flirten, het enige wat er nodig is dat is een leuke vrouw. Je kunt op ieder moment van de dag flirten als je er maar zin in hebt en je hebt een leuke vrouw gezien. Het is niet zo dat je met flirten enkel maar seks krijgt, je kunt er een hele serieuze relatie mee krijgen.

Wees zeker van je flirt

Wat heel erg belangrijk is als je gaat flirten vrouw is dat je er zeker van bent en zelfvertrouwen hebt. Als je zelfvertrouwen hebt dan komt je flirt ook veel beter over, zonder zelfvertrouwen breng je niks over. Je moet dus goed nadenken voordat je een flirt stuurt zodat je weet dat hij goed aankomt en goed overkomt bij een vrouw. Wees niet te snel en zorg dat je goed inschat hoe je een vrouw het beste een flirt kan sturen zodat het goed uitpakt.

Wees niet opdringerig

Op het moment dat je een flirt naar iemand stuurt dan kun je daarna het beste even wachten tot er op wordt gereageerd, als je daar te snel weer op reageert dan kom je opdringerig over. Als je opdringerig overkomt kan dat ook fout uitpakken, dat wil je natuurlijk voorkomen. Je kunt dus het beste rustig afwachten tot je een reactie krijgt, als je die niet krijgt dan kun je het natuurlijk nog een keer proberen maar ga niet achter elkaar flirten. Een vrouw kan daarvan schrikken en dan heb je de kans verkeken, dat is heel erg zonde.

Doe een flirt die niet brutaal is

Wees niet brutaal in een flirt, als jij in je eerste flirt al zegt dat je de nacht wilt doorbrengen met een vrouw kan het zijn dat je gelijk alweer kunt vertrekken. Dat zou natuurlijk heel erg jammer zijn en dat kun je voorkomen door wat rustiger te doen, als je een goede hoi zegt dan kun je ook een eind komen. Het is dan weer wel zo dat als je zegt dat je de nacht door wilt brengen en je krijgt daar een goede reactie op dat je direct weet waar je aan toe bent. Toch kan het heel hard overkomen en niet iedereen houdt ervan, bedenk dus goed voordat je een brutale flirt geeft.

Online of in real life

Je kunt tegenwoordig ook flirten via de online wegen, dat is een stuk veiliger voor jezelf maar het is wel een stuk minder persoonlijk. Als je een online flirt naar iemand stuurt dan kun je wel wat directer zijn omdat je van tevoren al kan zien waar ze naar op zoek is. Als iemand dus een serieuze relatie zoekt dan kun je daar al direct op inhaken, het geluk is dan ook wel dat een vrouw ook wat meer risico kan lopen. Je kunt elkaar dan eerst leren kennen voordat je echt gaat afspreken met elkaar, dat is toch wel een groot voordeel tegenovergesteld dat je gelijk al moet beslissen of je wel of niet gaat flirten.

Tip: Bekijk onze contactadvertenties voor een spannende flirt.

Hoe nu verder?

Als je een flirt geeft naar een vrouw toe dan hoop je natuurlijk dat deze flirt goed ontvangen gaat worden en dat je er wat mee kunt bereiken, maar wat nou als dat zo is? Dan moet je toch gaan nadenken over de volgende stap, je wilt niet dat je daar met een mond vol tanden staat en je geen idee meer hebt wat je moet zeggen. Het is dus wel verstandig om na te denken over wat je gaat doen als een vrouw met jou mee gaat flirten, je voorkomt daarmee dat je alsnog een blauwtje slaat omdat je geen idee hebt wat je moet zeggen.

Wat als je niet durft te flirten?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet durft te flirten, dat is lastig maar je bent dan niet gelijk een vrouw kwijt. Als jij met iemand bent dan kun je ervoor zorgen dat die persoon jou kan helpen. Ze noemen dat ook wel een wingman, die gaat ervoor zorgen dat jij met een leuke vrouw in aanraking komt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je niet durft te flirten, het enige wat je nodig hebt is een goede vriend die wel weet hoe het werkt en voor jou dus een leuke flirt zoekt en dus een vrouw vindt.