Ik zoek een               
Home » Reviews datingsites » Ondeugend daten Review

Ondeugend daten Review

ondeugend daten

Op Ondeugend Daten kun je in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kun je rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan je zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kun je het contact in je eigen tempo ombouwen. Door de berichten via Ondeugend Daten te versturen blijf je anoniem zolang je dit wilt.

stersterstersterster


Wat is Ondeugend Daten?

Ondeugend Daten is voor iedereen die op zoek is naar een leuke man of vrouw. Je kunt hier daten met mannen, vrouwen, en stellen die net als jij op zoek bent naar dat beetje extra spanning. Maar ook voor een monogame relatie kun je hier uitstekend terecht. Deze site is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Leden komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Is ondeugend daten anoniem en discreet?

Bij Ondeugend Daten ben je verzekerd van anonimiteit. Je krijgt een eigen postbus waar je berichten op kunt ontvangen en versturen. Je bent niet verplicht om je echte gegevens in te vullen bij het GRATIS aanmelden. Er zijn gratis emailadres aanbieders die het voor jouw nog makkelijker maken om anoniem te blijven. Je kan bijvoorbeeld bij Yahoo of Gmail een gratis emailadres aanmaken als je je echte mail adres niet wilt gebruiken. Zo ben je helemaal gegarandeerd dat je anoniem blijft.

Wat zijn de premium mogelijkheden?

Hieronder kan je zien wat het verschil is tussen een gratis account en een premium lidmaatschap. Ondeugend Daten bied haar leden twee soorten accounts aan. U kunt uiteraard een abonnement op elk gewenst moment stopzetten of wijzigen.

Met VIP-toegang, kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten van de site.

Gratis account:

– Gratis profiel aanmaken
– Profielen bekijken
– FotoZapper matches bekijken
– Knipogen sturen
– Foto’s plaatsen
– Hoofdfoto’s bekijken

Premium account:

– Gratis profiel aanmaken
– Profielen bekijken
– FotoZapper gebruiken
– FotoZapper matches bekijken
– Verzonden berichten altijd leesbaar
– Knipogen sturen
– Persoonlijke berichten sturen
– Foto’s plaatsen
– Hoofdfoto’s bekijken
– Extra foto’s bekijken
– Laatste bezoekers bekijken
– Berichten lezen

Met een abonnement geeft u aan voor welke periode u per keer VIP-toegang wilt kopen. Hoe meer u ineens koopt, hoe voordeliger het is. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode zal het systeem aan de hand van het door u gekozen abonnement automatisch opnieuw incasseren voor een volgende periode.

1 maand VIP € 24,99 /mnd

2 maanden VIP € 19,99 /mnd

4 maanden VIP € 14,99 /mnd

Is Ondeugend daten gratis?

Daar kunnen we heel kort op antwoorden. Het antwoord is Ja en Nee. Je kunt ondeugend daten gratis gebruiken, maar je bent dan wel beperkt in de mogelijkheden. Wat je met een gratis lidmaatschap kan kun je hier boven zien. Maar wanneer een leuke dame of man je een bericht stuurt. Zul je deze niet kunnen lezen zonder een betaald lidmaatschap. Dit is dus wel een nadeel. Maar het is natuurlijk ook een voordeel om je gratis aan te melden. Je kunt op die manier zien of dit de juiste website is voor jou.

Waar kan ik mij aanmelden bij Ondeugend daten?

Het aanmelden bij Ondeugend daten kan helemaal gratis. Je hoeft alleen maar op de knop hieronder te klikken. Vervolgens vul je de gevraagde gegevens in, en bevestig je je inschrijving met de mail die je krijgt. Wil je anoniem blijven? Vergeet dan niet om een gratis email adres aan te maken bij Yahoo of Gmail, of een andere aanbieder van gratis email adressen. Na het bevestigen van jouw inschrijving kun je direct op zoek naar een leuke of spannende partner voor de komende tijd!

quote

Ik heb momenteel geen relatie en ben daar ook niet naar op zoek. Maar ik heb wel eens jeuk en om nu naar de kroeg te gaan vind ik ook weer zoiets. Met de corona maatregelen mag je niks dus probeer ik het maar online.

sterren3

Montfoort | Karin


quote

Ik ben getrouwd met een Nederlandse man. Ik houd erg veel van hem, maar ik miste toch wat extra aandacht tussen de lakens. Daarom heb ik mij aangemeld met de intentie om hier een vaste seks partner te vinden om regelmatig af te spreken. En dat is gelukt! Bedankt voor jullie review, dit gaf de doorslag om mij hier aan te melden.

sterren4

Utrecht | Gwen

Plaats een reactie