Ik zoek een               
Home » Seks tips » Hoe maak je een vrouw geil? Beste methodes & tips

Hoe maak je een vrouw geil? Beste methodes & tips

vrouw geil maken

Wij mannen kunnen binnen no-time opgewonden worden en een stijve krijgen. Hier is niet erg veel moeite voor nodig. Een naakte vrouw neerzetten is voor de meeste mannen al genoeg om een tent in hun broek te krijgen.

Bij vrouwen werkt dit toch even wat anders…

Het nat en geil maken van een vrouw is daarom voor veel mannen nog een mysterie. Vaak gebruiken ze technieken die ze zelf fijn vinden, maar bij vrouwen werken deze methodes niet om haar geil te maken.

Je wilt natuurlijk dat een vrouw jou bijna smeekt om gen**kt te worden, omdat jij haar zo geil hebt gemaakt.

Dit kan!

Ook JOU zal het lukken om een vrouw zo geil te maken, maar je moet dan wel de methodes, tips en adviezen die ik jou in dit artikel vertel opvolgen. Doe je dit niet? Dan zal je waarschijnlijk NOOIT een vrouw maximaal geil, opgewonden en nat kunnen laten worden.

In dit artikel leg ik jou uit hoe je een vrouw geil kan maken.

Doe het stiekem

Iets stiekem doen zorgt er altijd voor dat er meer spanning ontstaat. Je zorgt er eigenlijk voor dat jullie samen een geheimpje hebben dat niemand anders weet.

zoenen op het strand

Als jij met een vrouw samen thuis zit dan kan je dit natuurlijk niet toepassen, maar er zijn genoeg andere gelegenheden om dit trucje wel toe te passen:

 • Feestje
 • Openbaar vervoer
 • Openbare gebouwen
 • In de stad
 • Bij vrienden of familie
 • Bij een bijeenkomst

Er zijn dus genoeg plekken waar je stiekem kan zijn met een vrouw.

Maar wat voor iets stiekems kan ik dan doen Joshua…?

…Er zijn genoeg dingen te bedenken die je stiekem met haar kan doen. Als je inspiratie hiervoor op is, heb ik een klein lijstje gemaakt met voorbeelden dat je stiekem kan doen met een vrouw om haar geil te maken:

 • Als jullie kort alleen worden gelaten zoenen jullie met elkaar.
 • Voordat jullie ergens heen gaan, stop je een speeltje in haar vagina of anus.
 • Laat haar een rokje aandoen zonder ondergoed.
 • Fluister wat geils in haar oor, zodat alleen zij het kan horen.

Zo zijn er nog genoeg andere dingen die je stiekem kan doen, waardoor je haar geil kan maken.

Omdat niemand anders het mag weten en het jullie geheimpje is, zorgt dit voor extra spanning waardoor dit trucje enorm goed werkt om een vrouw geil te maken.

Tip: Lees ook mijn Revolutionaire Seks Methode review

Weet hoe je goed moet zoenen

Zoenen is misschien wel een van de meest voor de hand liggende methode hoe je een vrouw geil kan maken, maar toch wordt zoenen vaak onderschat.

Mannen denken dat ze wel oké zijn in zoenen en vinden dat dan prima… Ze denken dat het veel belangrijker is om goed te zijn in bed.

DIT IS FOUT!

Hoe goed je kan zoenen is bijna net zo belangrijk als hoe goed je in bed bent. Als je namelijk niet kan zoenen, is de kans erg klein dat je met een vrouw het bed zal delen.

Dit komt omdat zoenen een soort ’test’ is. Als een vrouw met een man zoent en ze merkt dat hij helemaal niet kan zoenen, dan zal ze automatisch ook denken dat de man slecht in bed is.

geil zoenen

Het is een enorme afknapper als een man totaal niet kan zoenen en dit kan er zelfs voor zorgen dat een vrouw juist minder geil kan worden. Zorg er dus voor dat je een pro wordt in zoenen, want dan kan je er juist wel voor zorgen dat een vrouw geil wordt door middel van zoenen.

Hieronder heb ik wat korte en makkelijke tips om toe te passen als je gaat zoenen met een vrouw:

 • Zorg dat je op hetzelfde tempo zoent als de vrouw
 • Wissel van tempo
 • Durf soms eens aan haar lippen te zuigen of zachtjes erop te bijten
 • Wees ontspannen
 • Doe het rustig aan
 • Gebruik je handen tijdens het zoenen
 • Soms een klein beetje tong

Ik heb ook nog een korte video waarin wordt uitgelegd hoe je moet zoenen:

Speel hard to get

You hate it or you love it, maar het werkt altijd… Hard to get spelen!

Hoe je een vrouw geil kan maken is door hard to get te spelen. Nu hoor ik je al denken, waarom werkt dit dan zo goed?

Nou…

Er zijn genoeg redenen waarom deze methode zo goed werkt om een vrouw geil te maken.

Ten eerste werkt het brein zo dat als we iets moeilijk of niet kunnen krijgen, we extra ons best ervoor gaan doen om het wel te krijgen. Je raakt namelijk gefrustreerd waardoor je het juist meer wilt.

Ten tweede zal een vrouw steeds meer in jou investeren omdat ze jou zo graag wilt, dat ze niet meer bij jou we kan gaan. Ze heeft dan al zoveel tijd en moeite in jou geïnvesteerd waardoor zij het enorm zonde en verspilling zal vinden als ze jou nu zal laten gaan. Ze wilt dus eigenlijk gewoon niet opgeven.

Als laatste heeft ze zolang gewacht en moeite gedaan om jou te krijgen, dat als jij haar eenmaal opeens veel aandacht geeft en seksuele bewegingen naar haar maakt, dat dat haar een speciaal gevoel geeft dat het haar is gelukt waardoor een vrouw extra geil en nat zal worden. Naast dat ze zolang heeft uitgekeken op het moment dat jullie samen seks zouden hebben.

hard to get

Zorg er dus vooral voor dat zij in jou investeert. Je moet dit natuurlijk niet de gek maken door haar helemaal geen aandacht te geven, maar soms kan je wel eens weggaan of haar plagen.

Plagen zorgt voor extra spanning, dus ook dit kan er voor zorgen dat een vrouw wat geiler wordt.

Gebruik sexting om een vrouw geil te maken

Als je wat extra spanning wilt creëren en haar toch geil wilt maken zonder dat ze bij jou in de buurt is, is daar een hele goede oplossing voor… Sexting.

sexting om een vrouw geil te maken

Eigenlijk is sexting geile en spannende berichtjes (soms foto’s) naar elkaar versturen. Sexting kan erg goed werken, maar er zijn een aantal valkuilen waar je rekening mee moet houden.

Door gebruik te maken van sexting kan je een vrouw geil maken zonder dat je bij haar bent, maar je kan haar ook alvast warm maken voor als jullie wel bij elkaar zijn.

Ook bij sexting kan je gebruiken maken van hard to get spelen, door bijvoorbeeld een hele lange tijd niet te reageren. Dit wekt weer hetzelfde gefrustreerde gevoel op, waardoor een vrouw jou juist extra graag wilt.

Een aantal valkuilen die soms nog wel eens gemaakt worden bij het gebruik van sexting:

 • Dronken berichtjes sturen
 • Te snel te ver gaan met sexting (je stuurt sneller spannende berichtjes omdat je het via berichten verteld)
 • Foto’s sturen waar je hoofd of iets herkenbaars op staat
 • Ga geen pikante foto’s van haar opslaan, want je schendt haar vertrouwen en je brengt jezelf enorm omlaag…

Pas je stemgebruik aan

Als jij een vrouw enorm geil en nat wil maken, is het essentieel om je stem op een juiste manier te gebruiken. Scroll niet alvast verder omdat je denkt dat je niks aan je stem kan veranderen, want dat kan wel degelijk.

3 dingen waar je op moet letten als jij je stem gebruikt:

 1. Neem stiltes
 2. Praat langzaam
 3. Praat luid en duidelijk

Neem stiltes

Veel mannen worden er ongemakkelijk van als ze even niet weten wat ze moeten zeggen, er komt een stilte maar ze proberen deze stilte zo snel mogelijk weer op te vullen. Dit kom op een vrouw over dat je een soort in paniek bent en dat je redelijk onzeker bent.

Het laatste wat een vrouw wil is een onzekere man. Hoe wil een onzekere man nou een vrouw geil maken…

Een simpele oplossing om een stuk zelfverzekerder over te komen, is door soms even een korte pauze te nemen tijdens dat je praat. Dit zorgt ervoor dat je even rustig kan nadenken over wat je wilt vertellen.

Daarnaast toon je aan dat je op je gemak bent en dat je zelfverzekerd bent, omdat je rustig blijft bij een stilte.

Praat langzaam

Ook als je te snel praat, zal je overkomen als een man die onzeker is. Pas dus simpelweg je spreektempo aan.

Praat wat langzamer.

Dit zorgt er niet alleen voor dat je zekerder overkomt, maar het zorgt er ook voor dat je langer kan nadenken over wat je precies wilt zeggen en het zorgt automatisch voor een lagere mannenstem.

Praat luid en duidelijk

Iets waar je vrouwen ABSOLUUT niet geil mee kan krijgen, is door steeds onduidelijk te praten. Ze hoort de helft niet van wat je zegt of ze moet telkens vragen wat je nou net zei.

Ook moet je opletten dat je niet te zacht praat, als iemand te zacht praat wordt dat al snel beschouwt als een trekje van een onzeker iemand.

Zorg er dus voor dat je jouw stemgebruik optimaal kan inzetten om haar geil te maken. Stemgebruik kan je onzeker of juist zelfverzekerd doen lijken. Focus je op je stem en oefen desnoods eens thuis.

Een vrouw geil maken door dirty talk

Dirty talk kan erg spannend zijn, maar het kan ook de gehele sfeer verpesten. Denk daarom altijd na over hoe ver je moet gaan met dirty talk bij een vrouw. Elke vrouw is namelijk anders en iedereen ervaart dirty talk op een andere manier.

dirty talk

Dirty talk is er namelijk in vele vormen: zo kan je tegen een vrouw zeggen dat ze een vies hoertje is (hardcore), maar je kan bijvoorbeeld ook gewoon vertellen wat je met haar wilt doen (light).

Dirty talk light kan je bij iedere vrouw wel toepassen en dat zal zeker niet de sfeer kunnen verpesten. Als je wat heftigere dirty talk wilt gebruiken, moet je onthouden dat niet iedere vrouw daar van is gediend.

Het is dan ook van belang dat als je heftigere dirty talk wilt gebruiken, dat je de vrouw waarbij je dit wilt toepassen al redelijk goed kent en weet wat zij acceptabel en fijn vindt. Voor een vrouw die je net hebt ontmoet kan heftige dirty talk te intimiderend zijn of ze kan het te snel vinden gaan.

Ik raad je om eerst mijn artikel te lezen over dirty talk.

Vrouwen worden geil als ze gedomineerd worden

Dominantie is een klein vervolg op dirty talk. Door dirty talk kom je namelijk als snel wat dominanter over op een vrouw. Vandaar dat dirty talk ook zo goed werkt… Vrouwen houden van dominante mannen.

Vrouwen kunnen enorm geil en nat worden als ze gedomineerd worden op welke manier dan ook. Dit kan je vooral in de slaapkamer gebruiken, maar ook erbuiten.

Wees voorzichtig met dominantie buiten de slaapkamer, want je wilt niet dat een vrouw alleen maar wordt gekleineerd door jou. 

Je kan haar op vele manieren domineren, ook hier moet je weten met wat voor soort vrouw je te maken hebt… Sommige vrouwen worden juist erg geil van enorm heftige dominantie en andere vrouwen houden wat meer van lichtere dominantie.

vrouwen geil maken door dominantie

Bij heftige dominantie moet je denken aan vastbinden en dat een vrouw alles moet doen wat jij zegt.

Bij lichtere dominantie, wat beter in smaak valt bij vrouwen dan heftige, kan je haar bijvoorbeeld tegen de muur aan duwen, zintuigen wegnemen zoals het zien of horen, op haar billen slaan, zachtjes je hand in haar keel drukken en je kan aan haar haren trekken.

Als zij iets niet wil dan moet je dat ook accepteren. Misschien dat ze het later oké gaat vinden…

Met je zin door te drammen zal je een vrouw echt niet geil of nat mee maken, waarschijnlijk het tegenovergestelde.

Geef haar een erotische massage

Met een erotische massage kan je een vrouw erg ontspannen maken, het gevolg hierop is dat ze enorm geil en nat wordt.

sensuele massage

Er zijn wel een aantal basis regels die je moet weten voordat je haar een erotische massage kan aanbieden:

 • Gebruik massageolie
 • Neem je tijd. Een massage van 20-30 minuten kan prima.
 • Ga niet te snel naar haar erogene zones.
 • Maak je handen warm voordat je haar gaat masseren door bijvoorbeeld even met je handen te wrijven.
 • Zorg dat er geen fel licht in de kamer is. Dit verpest de sfeer en zo kan een vrouw niet optimaal ontspannen.
 • Gebruik een handdoek onder haar lichaam zodat niet heel het bed onder de olie komt te zitten.
 • Beweeg langzaam tijdens de massage.
 • Masseer niet alleen op 1 plek. Je kan het hele vrouwelijke lichaam masseren.

Dit zijn toch wel de basisregels als je een vrouw geil wilt maken met een erotische massage. Je kan natuurlijk veel bewegingen en dingen toevoegen aan een massage. Zo kan je bijvoorbeeld met je hele lichaam over haar lichaam schuiven of haar soms even je stijve lul laten voelen.

Wat HEEL belangrijk is bij een massage is door niet te snel naar de erogene zones te gaan. Hoe langer je dit kan uitstellen, hoe meer zij zal verlangen naar dat je wel haar erogene zones aanraakt. Dit maakt een vrouw alleen maar geiler.

Uiteindelijk na een minuutje of 20, kan je wel voorzichtig beginnen met haar erogene zones aan te raken. Ga niet meteen recht op de vagina af… Je kan bijvoorbeeld eerst haar billen en borsten nog masseren en pas daarna naar de vagina toegaan om haar te vingeren en beffen.

Wat een vrouw extra geil en nat kan maken is door tijdens de massage haar te zoenen, haar tepels te likken en haar nek te kussen of bijten. Je kan zo nog een hele lange lijst maken, maar het is vooral belangrijk dat ze wel ontspannen blijft.

Een erotische massage is een erg goede methode om een vrouw geil te maken.

Zorg ervoor dat ze aan seks denkt

Een MEGA simpele methode om een vrouw nog wat extra geil en nat te maken is door ervoor te zorgen dat ze aan seks gaat denken.

Hoe doe je dit nou makkelijk?

Door een vraag te stellen over seks… Als je bijvoorbeeld zou vragen wat haar meest geile seks fantasie is, dan zal ze automatisch daaraan denken. Omdat ze deze fantasie zo geil vindt en er aan denkt, zal zij automatisch ook geil worden.

Laatste bonus tip: communiceer met de vrouwen zodat je weet welke vrouw iets heel fijn en geil vindt.

In dit artikel heb ik JOU verteld hoe je nou een vrouw geil kan maken. Ik hoop dat ik je met dit artikel heb geholpen, zodat je nu weet hoe je een vrouw geil moet maken. 😉

Elke vrouw een nymfo

1 gedachte over “Hoe maak je een vrouw geil? Beste methodes & tips”

 1. Seks begint niet als jullie samen in bed liggen maar bij de ontmoeting. Je moet iemand zijn waar ze graag seks mee wilt dus wees een seksueel persoon en doe niet te preuts. Hou jezelf niet in als je een seksuele opmerking in je gedachte hebt.

  Als je vind dat ze mooie borsten heeft kijk daar dan naar zonder schaamte. Vind jij het geiler als een vrouw smeekt om seks met je te hebben of als ze niet echt perse seks hoeft maar het wel doet omdat jij het wilt? Andersom werkt het natuurlijk ook zo.

  Laat haar weten dat je een seksueel persoon bent en dat je haar wilt. Sommige vrouwen kunnen het niet aan als je schaamteloos naar hun lichaam kijkt dus let daar wel voor op.

  Een vrouw veel aanraken op een niet seksuele manier zoals bijvoorbeeld je hand op haar rug leggen maakt jou al seksueler. Raak haar zoveel mogelijk aan en ze zal hoogwaarschijnlijk geil worden.

  Je kunt bijvoorbeeld ook aan de telefoon of zelfs via sms haar al opwinden. Het hoeft echt niet allemaal geile taal te zijn.

  Zoals “Ik heb echt zin om je hele lichaam af te likken.”

  Je laat haar zo eigenlijk dingen inbeelden die ze opwindend vind zodat ze er naar gaat verlangen. Zo zal ze al van tevoren veel opgewondener zijn.

  Beantwoorden

Plaats een reactie