Ik zoek een               
Home » Blog / Dating tips » Online flirten

Online flirten

Online flirten is een spannende manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is ook een leuke manier om in contact te komen met oude vrienden. De sleutel is weten hoe je online moet flirten op een manier waardoor je zelfverzekerd, charmant en aantrekkelijk overkomt op andere mensen die op zoek zijn naar liefde of vriendschap. In dit artikel leer je hoe je succesvol kunt flirten op internet door enkele basistips te geven over wat het beste werkt als je iemand een bericht stuurt.

Zoek een site

Als je op zoek bent naar een site die je kan helpen iemand te vinden om mee te flirten, zijn er genoeg opties. Je kunt OkCupid of Tinder proberen, maar houd er rekening mee dat deze sites niet specifiek zijn ontworpen om te flirten. Als je iemand wilt vinden die met dezelfde dingen bezig is als jij en misschien geïnteresseerd is in meer dan alleen chatten, dan is de beste keuze waarschijnlijk een van de volgende:

Van deze websites zijn er enkele belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden voordat je je aanmeldt: ten eerste, hoeveel mensen gebruiken het? Ten tweede, wat voor reputatie heeft het? Een groot gebruikersbestand betekent meer keuze, maar betekent ook dat de concurrentie hevig kan zijn als iedereen wil wat ze op hun profielpagina zien! Je wilt een plek waar mensen niet de hele dag naar links (of rechts) swipen.

online flirten

Plaats een foto

Plaats een passende foto. Je wilt er op je best uitzien, maar ga niet te ver. Als je probeert te pronken met je nieuwe outfit, post dan geen foto van vorig jaar toen je haar lang en golvend was. Denk na over wat mensen als de meest vleiende versie van jezelf zullen zien – en post dat dan!

Plaats een recente foto. Mensen kunnen zien of een foto is gefotoshopt of jaren geleden is gemaakt, dus zorg ervoor dat de jouwe eruitziet alsof hij gisteren is gemaakt door er een in de afgelopen paar maanden (of zelfs weken) te plaatsen. Dit helpt ook om het gesprek soepel te laten verlopen, omdat iedereen weet waar hij het over heeft als hij over zichzelf praat!

Plaats waar mogelijk een foto waar je leuk op staat. Als dit echter niet mogelijk is vanwege omstandigheden waar je niets aan kunt doen (de verlichting was slecht), probeer dan een andere hoek te vinden waar we er beter uitzien dan normaal.

Gebruik het juiste profiel

Je wilt je van je beste kant laten zien, dus kies een foto waar je goed uitziet. Als er minder leuke foto’s van jou rondzweven op het internet, probeer die dan niet in je profiel te gebruiken.

Geef een eerlijke beschrijving van jezelf.

Het is niet erg als je niet veel ervaring hebt met online daten of flirten – iedereen moet ergens beginnen! Wees gewoon eerlijk over wat single zijn moeilijk (of gemakkelijk) voor je maakt, en laat potentiële dates weten wat ze kunnen verwachten van interactie met jou op een online datingsite (en ook hoe vaak). Dit zal potentiële belangstellenden helpen te weten of ze geïnteresseerd zijn om iets verder met je te willen doen of om door te gaan naar iemand anders die op dit moment in hun leven/relaties misschien beter bij hen past.

Reageren op berichten bij online flirten

  • Reageer zo snel mogelijk. Als er een bericht op je telefoon verschijnt, pak het dan op en reageer onmiddellijk. Je wilt niet te lang wachten, anders denkt de persoon misschien dat je niet meer in hem of haar geïnteresseerd bent.
  • Reageer op alle berichten! Negeer iemand niet zomaar omdat ze niet precies zijn wat je zocht, maar reageer in plaats daarvan beleefd en bedank hem of haar dat hij contact met je heeft opgenomen. Het is altijd leuk als iemand de tijd neemt om ons iets aardigs te sturen of ons vragen te stellen over onszelf of onze interesses. We moeten altijd beleefd reageren!
  • Reageer met een vraag of compliment! Een goede manier om gesprekken op gang te brengen, is door iemand te vragen hoe zijn/haar dag tot nu toe was verlopen (of of hij/zij plannen had), omdat dit hem meer dan wat dan ook in staat stelt om over zichzelf te praten, zonder dat het lijkt alsof hij of zij dat doet. ben weer aan het opscheppen 🙂

De virtuele eerste date

De virtuele eerste date is een geweldige manier om iemand te leren kennen voordat je hem of haar persoonlijk ontmoet. Het is ook een kans voor jullie beiden om te zien of er een chemie tussen jullie twee is, en of deze persoon de moeite waard is om verder te gaan.

Net als bij elk ander type eerste date is het belangrijk dat beide partijen respectvol en beleefd zijn wanneer ze online communiceren. Je moet nooit te direct zijn met iemand tijdens je eerste ontmoeting. Richt je in plaats daarvan op het beter leren kennen van de persoon door middel van gesprekken en het stellen van vragen over hun interesses.

Online flirten kan leuk zijn!

Online flirten is een geweldige manier om je flirtvaardigheden te oefenen. Je kunt flirten met mensen met wie je in het echte leven nooit zou durven flirten, of die niet jouw type zijn.

  • Flirten met mensen uit andere landen
  • Flirt met mensen die niet jouw type zijn

Conclusie online flirten

Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze contactadvertenties en meld u vandaag nog aan!