Ik zoek een               
Home » Reviews datingsites » Victoria Milan Review

Victoria Milan Review

victoriamilan

Victoria Milan is bedoelt voor mensen die op zoek zijn naar een extra liefje naast hun eigen relatie. VM is bedoelt voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Victoria Milan is de grootste datingsite voor mensen die vreemd willen gaan. Of je nu getrouwd bent of een relatie hebt hier vind je duizenden mensen met het zelfde idee als jou.

sterstersterstersterhalf


Wat is Victoria Milan?

Deze datingsite is bedoelt voor mensen die op zoek zijn naar een partner om vreemd te gaan. Heb jij altijd al een oogje gehad op de buurman of buurvrouw? Of vind je de vrouw van de overkant wel wat hebben? Maar zijn deze al getrouwd of bezet? Victoria Milan heeft zo veel profielen dat haast jouw buurvrouw of buurman ook wel een account moet hebben.

Als jij je op deze pagina bevindt, moet je zeker interesse hebben in wat spannends. Je huidige relatie mist net dat ene tikje spanning of je hebt simpelweg een inactief seksleven. Met Victoria Milan hoef je je hier geen zorgen over te maken, je huidige partner er nooit achter komen! Wacht niet langer en maak net als 6 miljoen anderen een profiel aan!

Is VM 100% anoniem en discreet?

Bepaal zelf hoe je begint met het zoeken van een geschikte partner op Victoria Milan. Of je nu met een gratis lidmaatschap begint of met een betaald lidmaatschap. Je bent ten allen tijde beschermd en anoniem op deze datingsite. Maar toch hebben ze een paar gegevens van je nodig om een profiel te kunnen aanmaken.

Om te beginnen vragen ze je een gebruikersnaam te maken. Dit kan gewoon een verzonnen naam zijn. Gebruik daarom altijd een nicknaam, zo kunnen mensen je niet direct herkennen. Het is namelijk zomaar mogelijk dat er bekenden van jouw ook een account hebben bij Victoria Milan.

Algemene gegevens zoals je echte naam of waar je precies woont worden vanzelf door het systeem geweigerd om je eigen anonimiteit zonder twijfel vast te stellen. Ze vragen je ook om een profiel foto in te stellen. Maar deze kun je met handige tools onherkenbaar maken. En alleen wanneer jij dat wilt kun je je match toegang geven tot foto’s.

Als je toch wilt dat bepaalde leden je foto’s kunnen zien, heb je weer andere opties. Kies er dan voor om je foto slechts te verbergen voor gebruikers zonder privé-sleutel. Als je wel je foto aan je match wilt laten zien, dan kan je match dit zelf aanvragen.

Gratis tegen premium mogelijkheden?

Voor vrouwen: Als je je aanmeld als vrouw, krijg je een premium account. Dit omdat Victoria Milan veel meer vrouwen wil aantrekken. Zodat het leden bestand gelijk blijft wat mannen en vrouwen betreft. Als vrouw krijg je dus toegang tot alle functionaliteiten die er bij een premium lidmaatschap horen. Zo is het voor vrouwen dus erg aantrekkelijk om zich hier in te schrijven.

Voor mannen: Helaas is het voor mannen alleen mogelijk om een gratis account aan te maken. Maar met een gratis account kun je wel de website uitproberen. Maar wanneer je als man zijnde berichten wilt versturen naar een mogelijke match dien je een premium account aan te schaffen. Met een premium lidmaatschap kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van de site.

Zoals, alle gratis functionaliteiten, zoekopdrachten bewaren, ongelimiteerd privé-berichten sturen, gebruik maken van de live chat, zien wie er geïnteresseerd is in je, en natuurlijk je profiel anoniem maken met de verschillende tools die er beschikbaar zijn en volledig gebruik maken van de App.

Is Victoria Milan gratis?

Voor vrouwen is Victoria Milan dus gratis. Mannen kunnen ook gratis gebruik maken van de datingsite. Alleen heb je als man wel dan wel beperkte mogelijkheden. Je kunt als man zijnde wel de zoekfunctie gebruiken, knipogen sturen, en nog een aantal dingen.

Wil je echt snel een match hebben? Dan heb je toch een premium lidmaatschap nodig. Want alleen met een betaald account kun je zelf ook berichten versturen. Maar je kunt ook live chatten met mensen die op dat moment online zijn. Al met al is het dus raadzaam om een premium account aan te schaffen als je snel in contact wil komen met leuke mannen of vrouwen.

Waar kan ik mij aanmelden bij VM?

Aanmelden is vrij simpel en binnen een paar minuten geregeld. je hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden, en je email adres in te vullen. Een gebruikersnaam te kiezen. Je ontvangt een bevestigingsmail en zodra je die hebt bevestigd kun je gelijk beginnen met het vinden van een geschikte match. Met onderstaande knop brengen wij je naar Victoria Milan en kun je gratis een account aanmaken.

quote

Fijn dat een vrouw zich gratis kan aanmelden bij VM. Ik ben nu zo’n 2 maanden lid en krijg best veel berichten van mannen. Ik heb nog niet afgesproken omdat ik de juiste man nog niet ben tegengekomen.

sterren3

Amersfoort | Angelique


quote

Ik heb mij aangemeld omdat ik toch een keer vreemd wil gaan. Ik moet zeggen er zitten erg mooie vrouwen op de site. Ik heb nu 3x een afspraakje gehad en ga nog veel vaker afspreken met een leuke vrouw als het aan mij ligt.

sterren5

Culemborg | Marcel

Plaats een reactie