Ik zoek een               
Home » Seks tips » De beste vinger technieken & tips om haar kletsnat te maken

De beste vinger technieken & tips om haar kletsnat te maken

vinger technieken

Vinger technieken en tips…

Goed zijn in vingeren kan ervoor zorgen dat een vrouw compleet verslaafd wordt aan seks met jou. Als je goed kan vingeren, kan je ervoor zorgen dat ze erg opgewonden wordt en je kan haar intense orgasmes geven.

Jammer dat het merendeel van alle mannen niet goed weten hoe ze nou goed moeten vingeren. Deze mannen doen uiteindelijk maar wat, wat ervoor zorgt dat de vrouw waarmee ze het bed delen geen fijne ervaring beleeft.

De vrouw zal het misschien helemaal niet fijn vinden en kan zeggen dat je er helemaal mee moet stoppen. De moed zakt je in de schoenen en je wordt onzeker over je vinger skills en technieken.

Goede vingertechnieken

Hier moet verandering in komen. Elke man zou namelijk goed moeten kunnen vingeren, de belangrijkste vinger technieken weten en ook weten hoe hij die vinger technieken moet toepassen.

Ik heb daarom een artikel geschreven waarin ik je de beste vinger technieken en tips uitleg, waardoor jij straks een God wordt in het vingeren. In dit artikel worden ook de meest gemaakte fouten bij het vingeren besproken en de voorbereidingen.

Na het lezen van dit artikel zal jij op elke dame waarmee jij het bed zal delen een extra goede indruk maken door je uitermate goed vinger skills en technieken.

Wat veel mannen fout doen tijdens het vingeren

Om goed te weten hoe je WEL moet vingeren, is het ook handig om te weten hoe je juist NIET moet vingeren. Zo weet je wat je moet vermijden tijdens het vingeren of ervoor zorgen dat je fouten die je voorheen maakte tijdens het vingeren, niet meer gaat maken.

Vingeren hoe ze zelf afgetrokken willen worden

Mannen en vrouwen zijn erg verschillend op het gebied van seks. De man wil zo snel mogelijk naar zijn ejaculatie, terwijl vrouwen niet meteen naar deze piek willen.

Bij vrouwen duurt het ten eerste een stuk langer voordat ze optimaal opgewonden zijn. En daarnaast is de beleving van seks bij vrouwen in een soort golfbeweging.

Je kan het vergelijken met een aan/uit lampje (man) en een lampje met een draaiknop waarmee je de felheid van het licht kan verstellen (vrouw).

ejaculatie van een man
Seksbeleving van een vrouw

Een man kan meteen erg opgewonden zijn en zou het liefst meteen seks willen en dan klaarkomen. Een vrouw die wil dat het rustig wordt opgebouwd waarbij ze langzaam bij haar hoogtepunt komt.

De fout die veel mannen maken is dat ze denken dat de seksbeleving van een vrouw ook als een aan/uit lampje werkt. Deze mannen beginnen dus meteen hard en denken dat een vrouw zo snel mogelijk wil klaarkomen.

Voor vrouwen is dit te heftig en te snel. Vrouwen knappen hier juist op af en zullen er niet geil van worden. Je zorgt ervoor dat de vrouw niet geniet terwijl dat wel je bedoeling is. Weet dus het verschil
ussen de seksbeleving van een vrouw en een man.

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

Te vaak of  te weinig afwisseling tijdens het vingeren

Uit angst om iets fout te doen, maken sommige mannen geen of weinig gebruik van afwisseling. Ze houden 1 beweging aan tijdens het vingeren.
Ze denken dat dit een safe way is om een vrouw te vingeren.

Het is geen goed idee om deze ‘safe-way’ van vingeren toe te passen. Vrouwen vinden dit namelijk saai en uiteindelijk zal ze ook maar weinig of niks voelen van de beweging die je steeds maakt.

Het is niet alleen voor haar saai, maar ook voor jezelf. Je kom zo namelijk niet te weten of er betere plekjes zijn om haar te stimuleren waarop ze beter reageert. Misschien vindt ze het bijvoorbeeld wel heel fijn om bij haar clitoris gestimuleerd te worden, maar dat jij haar steeds aan de binnenkant aan het stimuleren bent.

De beste vinger technieken & tips om haar kletsnat te maken

Je moet natuurlijk ook niet overdrijven en na de ene beweging een paar secondes te hebben gedaan, weer naar een andere beweging of plekje gaan.

Let op haar reactie bij verschillende bewegingen en plekjes. Merk je dat ze een bepaald plekje of beweging erg fijn vindt. Zorg dan dat je dat plekje met die beweging een tijdje blijft stimuleren.

Als je namelijk te veel afwisselt tijdens het vingeren zal ze daar ook niet erg opgewonden van worden.

Geen vinger techniek

Ook een veelgemaakte fout die mannen maken bij het vingeren is dat ze er niet genoeg in verdiept hebben. Ik zeg niet dat je complete studies over vingeren moet volgen, maar het is wel handig om bepaalde vinger technieken te weten.

Zulke vinger technieken helpen je erbij om op een goede manier te vingeren en niet telkens maar wat proberen.

Veel mannen doen vaak maar wat met hun vingers en hopen dat de vrouw het fijn vindt. Het kan soms werken, maar in de meeste gevallen werkt dit niet. Je kan dit voorkomen door bepaalde vinger technieken op een goede manier toe te passen (leg ik uit in dit artikel).

Zo weet je wat je aan het doen bent en hoor je niet bij de club van mannen die maar wat aan het uitproberen zijn tijdens het vingeren.

Penetreren met je vingers

Een echt veel te veel gemaakte fout is het penetreren van de vagina met vingers. Ze stoppen dan 2 of zelfs meerdere vingers in de vagina en gaan dan stoten met hun vingers, eruit en er weer in.

DOE DIT NIET!

Het penetreren van de vagina is bedoeld om met je lul te doen en niet met je vingers. Vingeren is juist bedoeld om de plekjes die lastig zijn om goed met de piemel te stimuleren, toch te stimuleren door middel van vingeren.

Ik heb het hier dus over de G-spot en rondom de clitoris.

Mannen die vrouwen penetreren met hun vingers denken vooral vanuit hun eigen seksbeleving. Ze denken dat het voor een vrouw fijn is om zo hard en direct mogelijk te keer te gaan en haar zo snel mogelijk willen laten klaarkomen. Wat ik al eerder vertelde is dit fout… Denk maar aan het aan/uit lampje en het verstel lampje.

Geen geduld

Als je opgewonden bent snap ik dat je haar zo snel mogelijk wilt n**ken. Die drang kan bij sommigen zelfs zo groot zijn dat ze het complete voorspel overslaan.

Dit is echt het slechtste wat je kunt doen. De vrouw is dan niet opgewonden en ze is ook niet eens nat. Deze mannen lossen dit dan op door een beetje glijmiddel te gebruiken.

Je snapt zelf ook wel dat het voor een vrouw een stuk minder fijn is als je het bed met haar deelt terwijl ze niet eens opgewonden is. Zorg er dus altijd voor dat je gebruik maakt van goed voorspel en dit kan je doen door middel van vingeren.

Je kan een vrouw natuurlijk ook een enorm intens orgasme geven door haar te vingeren. Bij vrouwen is het wel zo dat het zo rond de 10 minuten kan duren totdat ze klaarkomt.

vrouw laten klaarkomen

Sommige mannen hebben daar niet het geduld voor en stoppen er al na 5 minuten mee, omdat ze denken dat zij toch niet gaat klaarkomen. Wees niet die ongeduldige man, want uiteindelijk zal ze wel klaarkomen (vooral als je de vinger technieken gebruikt die in dit artikel worden uitgelegd).

Vinger tips

Ik heb nu aan je uitgelegd wat je nou niet moet doen als je een vrouw gaat vingeren. Maar om echt goed te kunnen vingeren moet je natuurlijk ook weten wat je juist wel moet doen. Ik geef je de beste vinger tips die je gelijk bij je volgende seks partij kan toepassen.

Plaag haar

mooie billen van een vrouw

Om een vrouw volledig te laten genieten van jouw vinger skills en technieken moet zij wel optimaal opgewonden en geil zijn. Dit kan je
doen door verschillende methodes te gebruiken (in dit artikel komen er nog meer van deze methodes voor), één van deze methodes is om haar te plagen.

Ik bedoel niet dat je soms een gemeen grapje maakt. Ik bedoel dat je ervoor zorgt dat ze gen**kt wilt worden, maar jij laat dit NOG niet toe.

Het is niet lastig om dit te doen. Je kan bijvoorbeeld langzaam van haar bovenbeen naar haar vagina gaan. Als je bijna bij de vagina aan
bent gekomen, trek je je hand weer terug en ga je haar weer zoenen. Je wekt zo verlangen bij haar op, want zij wilt wel dat je naar haar vagina gaat.

Zo kan ze erg opgewonden raken. Je kan dit in verschillende maten toepassen. Nadat je haar bijvoorbeeld hebt gebeft, kan je haar plagen door steeds met je vinger op de opening van haar vagina te drukken. Ze verlangt zo om inwendig gevingerd te worden.

Dit is een makkelijke methode om haar nog wat extra op te geilen.

Maak gebruik van dirty talk

Om een vrouw extra opgewonden en nat te maken is dirty talk een goede methode om dit te doen. Je zorgt er namelijk voor dat ze zo haar fantasie laat gaan. Ze bedenkt al in haar hoofd wat je allemaal van plan bent om met haar te doen. Dit maakt haar enorm geil en zo is het voor haar dus fijner en leuker als je haar gaat vingeren.

Ik heb een heel artikel geschreven waar ik de beste dirty talk tips geef en er zitten ook nog 35 voorbeeldzinnen bij: ‘Dirty talk tips & 35 voorbeeldzinnen om haar geil te maken‘.

Geef haar een sensuele massage

Het is enorm belangrijk dat ze nat is als je haar vingert. Het kan anders niet fijn voor haar aanvoelen omdat het droog of stroef kan zijn.

Je kan dit voorkomen door haar extra nat te maken door middel van een sensuele massage. Zo’n massage werkt erg goed omdat ze zo opgewonden en relaxt wordt.

sensuele massage

Als ze relaxt en comfortabel bij je is, wordt het een stuk makkelijker voor haar om haar bij je over te geven en dus ook natter wordt.

Wat ik al eerder in dit artikel vertelde, moet je geduld hebben en niet alles te snel willen. Het duurt voor vrouwen namelijk wat langer om helemaal opgewonden te worden. Daarom moet je ook voor deze massage de tijd nemen en alles rustig aan doen.

Zo massage is namelijk belangrijk om haar in een relaxte en comfortabele modus te krijgen. Wees dus niet gehaast en neem je tijd. Ik raad je aan om toch wel een half uur bezig te zijn met deze massage.

Zorg er wel altijd voor dat je massageolie bij de hand hebt, want een massage zonder massageolie is niet zo prettig. Het kan dan zelfs pijn bij haar doen en dan weet ik zeker dat ze niet relaxt wordt. Wees voorbereid en heb massageolie op voorraad.

De clitoris is enorm gevoelig

Als jij dacht dat de eikel gevoelig is, dan weet je nog niet hoe gevoelig de clitoris is. De clitoris bevat namelijk meer dan 8000 zenuwuiteinden wat het dubbele is van de 4000 zenuwuiteinden die de eikel bevat.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat je met de clitoris niet hetzelfde mee moet omgaan als jij met je eikel omgaat. De clitoris is namelijk veel gevoeliger dus moet je ook voorzichtiger mee omgaan, omdat het anders niet fijn voor haar kan zijn.

Ga niet hard over de clitoris wrijven. Voor de meeste vrouwen is de clitoris zelfs te gevoelig dat een directe aanraking te heftig is. Wees er dus voorzichtig mee.

Het is veel verstandiger om rondom de clitoris te stimuleren of het kapje die de clitoris beschermt. Er zijn ook veel meer plekjes om te stimuleren wat een vrouw erg fijn vindt.

Het balletje wat we de clitoris noemen is eigenlijk het topje van de ijsberg. De echte clitoris loopt nog veel verder door en is een stuk groter.

clitoris

De rest van de clitoris zie je niet, maar is wel heel gevoelig. Het is dus ook erg lekker voor een vrouw als je haar op deze gebieden ook stimuleert. En niet alleen bij het topje van de ijsberg (het balletje).

Knip je nagels

nagels knippenDit zou een standaard moeten zijn, maar toch veel mannen doen het niet of vergeten het. Voor een vrouw kan het namelijk enorm veel pijn doen als je haar met lange nagels gaat vingeren. Zorg er dus altijd voor dat je geknipte nagels hebt. Zit er toch nog een haakje… Gebruik dan een vijl om dit haakje weg te halen.

Let op haar reacties tijdens het vingeren

Elke vrouw is anders en daarom is het voor jou de taak om erachter te komen wat zij fijn vindt. Let hier op haar reacties en hoe ze ademhaalt bijvoorbeeld.

Als je merkt dat ze een speciaal plekje erg fijn vindt, omdat haar ademhaling omhoog gaat en laat merken dat ze fijn vindt. Hou die beweging dan even vast. Je moet op haar afstemmen. Elke vrouw geeft signalen af als ze iets fijn of juist niet fijn vindt. Let hierop.

Een andere methode is erover te praten. Ik snap dat als je een one night stand hebt dat dit lastig gaat, maar als je een scharrel of relatie hebt zal ik dit zeker aanraden.

Na de seks kan je vragen wat ze nou fijn vond en wat je kan verbeteren. Het is helemaal niet raar om dit te vragen. Je zorgt er zo alleen maar voor dat het seksleven van jullie beiden een enorme boost krijgt.

Je kan zo meer rekening met elkaar houden wat jullie fijn vinden en zo meer op elkaar afstemmen wat ervoor zorgt dat jullie betere seks zullen krijgen. En zo kom jij te weten hoe je haar precies moet vingeren om haar meer te laten genieten.

Vinger technieken

Nu je weet wat je WEL en NIET moet doen als je een vrouw vingert, is het ook handig om een paar vinger technieken te weten zodat je weet wat je aan het doen bent. Deze vinger technieken zorgen ervoor dat je niet zomaar wat aan het doen bent. Deze technieken gecombineerd met de vinger tips zorgen ervoor dat je een vrouw optimaal kan laten genieten door je vinger skills.

Vinger techniek 1: 1 of 2 vingers bij de clitoris

vingerenDit is een erg simpele techniek, maar die toch erg goed werkt. De techniek houdt in dat je met 1 of 2 vingers (wijsvinger en/of middelvinger) dichtbij de clitoris wrijft. Doe dit voorzichtig en niet te hard.

Wat ik al eerder vertelde is de clitoris een erg gevoelig plekje, dus dat betekent dat je hier subtiel mee moet omgaan. Bij deze techniek raak je de clitoris nooit direct in zijn geheel aan. Je kan wel de zijkanten van de clitoris zachtjes aanraken.

Door deze vinger techniek toe te passen kan je een vrouw erg opgewonden maken en je kan haar ook een clitoriaal orgasme geven. Toch is deze techniek eerder bedoeld om haar extra geil te maken zodat ze goed nat wordt.

Deze techniek kan je ook toepassen in verschillende standjes. Als je hand bij haar clitoris kan, kan je ook deze techniek tijdens het n**ken toepassen. Denk bijvoorbeeld eens aan de standjes: cowgirl, doggy-style en het amazone standje.

Vinger techniek 2: Vinger de G-spot

Door de juiste stimulatie van de G-spot kan een vrouw spuitend klaarkomen, dit heet squirten. De G-spot zit zo’n 3 tot 5 centimeter in de vagina aan de kant van de buik.

Je kan deze G-spot stimuleren door te vegen tegen de G-spot aan of de ‘kom hier’ beweging te maken waarbij je drukt op de G-spot, wijs hierbij je handpalm naar de navel van de vrouw toe.

Als je een vrouw een spuitend orgasme kan geven doormiddel van het stimuleren van de G-spot, zal zij dit orgasme heel intens door haar hele lichaam goed voelen. Het is een enorme aanrader om deze techniek onder de knie te krijgen.

Een vrouw heeft nog nooit of niet vaak een spuitend orgasme gehad, daarom is het een goede kans voor jou om dat aan een vrouw te geven. Ze zal zo verslaafd raken aan seks met jou omdat alleen JIJ haar zulke intense orgasmes kan geven. Veel mannen weten namelijk niet de vinger techniek erachter hoe je een vrouw spuitend kan laten klaarkomen.

Ik heb een heel artikel geschreven over hoe je nou een vrouw laat squirten. In dat artikel wordt uitgelegd
welke voorbereidingen je moet doen, welke stappen je moet nemen om haar te laten squirten, de simpelste squirt techniek wordt uitgelegd en er worden nog wat extra bonus tips gegeven. Lees het artikel hier: ‘Hoe laat je een vrouw squirten?‘.

Vinger techniek 3: Binnen en buiten stimuleren

Dit is ook weer een vinger techniek die er vooral voor bedoeld is om een vrouw optimaal op te winden en nog natter te maken dan dat ze al is. Wat deze techniek inhoudt is dat je de clitoris en de binnenkant van de vagina stimuleert.

vinger tips

Je laat 1 of 2 vingers in de vagina. Het handigst is om de binnenkant van de vagina te stimuleren met de middelvinger en ringvinger. De clitoris stimuleer je met de duim van dezelfde hand.

Met de duim wrijf je subtiel in de buurt van de clitoris. Hierbij gebruik je de eerste vinger techniek, alleen het verschil is nu dat je
deze techniek met je duim toepast en dat middelvinger en ringvinger in
de vagina zitten.

Je kan met de middelvinger en ringvinger de binnenkant van de vagina op verschillende manieren stimuleren. Je kan de G-spot techniek gebruiken die ik hiervoor heb uitgelegd en waar ik een heel artikel over heb geschreven.

Ook kan je langzaam verschillende plekjes binnenin de vagina stimuleren. Kijk waar ze goed op reageert en hou die beweging en plekje dan vast. Ga op ontdekkingsreis en let op haar reacties. Je zal vanzelf merken wat ze fijn of juist niet fijn vindt.

Vinger techniek 4: Anaal vingeren

Er is nogal een taboe over anale seks en dus ook over het anaal vingeren. Toch vinden veel vrouwen het stiekem wel erg lekker en geil
als de anus gestimuleerd wordt tijdens of voor de seks.

De anus is een erg gevoelig plekje dus het is ook niet vreemd dat het voor vrouwen erg lekker kan zijn als dit plekje gestimuleerd wordt. Het kan voor sommige vrouwen ook te gevoelig zijn of ze vinden het niet fijn als de anus wordt gestimuleerd, omdat het bijvoorbeeld pijn doet of ze is er wat onzeker over.

Zorg er dus altijd voor dat je zeker weet dat ze er oké mee is dat je haar anaal gaat vingeren. Praat hierover en let op haar reacties. Als
ze het niet wil moet je dit ook accepteren. Als je merkt dat ze het juist wel fijn vindt, kan je hier steeds verder in gaan.

anaal vingeren

Je kan eerst bijvoorbeeld wat drukken en rondjes draaien rondom de anus. Als je goede reacties van haar hierop krijgt, kan je een stapje verder gaan. Ga rustig en langzaam met je vinger in haar anus. Laat haar hier eerst aan wennen dus hou je vinger er eerst even in zonder wat te doen.

Als ze gewend is om wat in haar anus te hebben, krom je je vinger in de richting van haar vagina toe. Ga nu met deze vinger de ‘kom hier’ beweging toepassen, die je ook gebruikt om haar G-spot te stimuleren. Je kan het anaal vingeren toepassen als je haar beft, maar je kan het ook toepassen bij verschillende standjes, als je maar bij haar anus kan.

Let wel op deze volgende punten als je haar anaal wilt vingeren:

 • Gebruik voldoende glijmiddel
 • Zorg voor korte nagels die niet scherp zijn
 • Ga niet hard in en uit de anus, dit kan pijn doen
 • Let extra op haar reacties
 • Begin rustig
 • Laat haar relaxt voelen, dit kan je doen door middel van een massage

Bonus vinger techniek

Een enorm goede vinger techniek is vingeren en beffen tegelijk. Door deze techniek toe te passen, kan je haar een vaginaal en clitoriaal orgasme geven.

Vrouwen vinden dit enorm geil en worden er erg opgewonden van. Dus als jij een keer een vrouw goed wilt verwennen, dan weet je wat je te doen staat?

Zorg er altijd wel eerst voor dat je haar eerst een paar minuten beft, zodat ze van binnen nat is voordat je er met je vinger ingaat. Dit
is voor haar een stuk fijner en je zorgt ervoor dat je niet het risico loopt dat je haar pijn doet.

Deze techniek is vooral erg effectief als je dichtbij haar clitoris beft en dat je met je vingers tegelijkertijd de G-spot stimuleert met de
‘kom hier’ beweging. Ze kan zo zelfs een clitoriaal en vaginaal orgasme tegelijkertijd krijgen. Je bent een God in bed als je deze techniek goed beheerst.

bonus vinger techniek

Nadat ze is klaargekomen of dat je haar goed nat heb gemaakt met deze techniek, kan je haar gewoon nog n**ken en kan ze zelfs tot nog een orgasme komen.

Ik heb je nu 5 vinger technieken uitgelegd die je gelijk kan gaan toepassen in bed. Let vooral op de reacties van de vrouw en zorg ervoor dat je deze vinger technieken gaat beheersen.

Verder heb ik je in dit artikel verteld wat je WEL en NIET moet doen als je een vrouw vingert. Ga er mee aan de slag en wordt een pro in vingeren. Je scoort zo namelijk erg goed bij de vrouwen met wie je het bed deelt.

1 gedachte over “De beste vinger technieken & tips om haar kletsnat te maken”

 1. hoi
  jullie advies om niet met mijn vingers in mijn vagina te gaan stoten, dat was voor mij nieuw. Ik deed dat heel vaak namelijk omdat het zo lekker is.
  Jullie site is echt top.
  x Naomi

  Beantwoorden

Plaats een reactie