Ik zoek een               
Home » Seks tips » Methodes om het langer vol te houden in bed

Methodes om het langer vol te houden in bed

langer volhouden in bed

Veel mannen schamen zich ervoor… Het vroegtijdig klaarkomen waardoor ze het niet lang kunnen volhouden in bed. Het komt redelijk vaak voor dat een man ’te’ snel een orgasme krijgt.

Het maakt je niet alleen onzeker, maar het zorgt er ook voor dat vrouwen niet nog een keer met je naar bed willen. Daarnaast hebben jullie beide niet erg genoten van de seks want het was toch al snel afgelopen. Kort gezegd wordt jouw seksleven verpest omdat je je orgasmes niet kunt beheersen en dus te vroeg klaarkomt.

Om jou op weg te helpen en ervoor te zorgen dat jij meteen al de eerstvolgende keer het langer volhoudt in bed, heb ik de beste tips en methodes verzameld om meer controle te krijgen over je orgasmes en om het langer vol te houden in bed.

In dit artikel worden deze tips en methodes stap voor stap uitgelegd, zodat je het meteen kunt toepassen en betere bedprestaties kan leveren. Als je toepast wat er in dit artikel wordt verteld, zal je nooit meer last hebben van het te vroeg klaarkomen.

Libido Liquid

Je orgasme beheersen door je bekkenbodemspier te trainen

De bekkenbodemspier zijn is de spier die zich aanspant als jij je plas ophoudt. De spier zit in het gebied tussen de anus en de ballen in en wordt ook wel de ‘pc spier’ genoemd.

Probeer NU eens de bekkenbodemspier aan te spannen. Doe alsof je je plas ophoudt. Voel je hem? Dat is nou de spier die je de komende tijd zal gaan moeten trainen.

Zoals je al merkt zal je niet gaan zweten als je deze spier gaat aanspannen. Sterker nog, je kan deze pc spier overal trainen. Je kan dus geen smoesjes verzinnen dat je het niet kon doen omdat je bijvoorbeeld een lange dag op werk had.

Zelf was ik ook altijd iemand die redelijk snel klaarkwam. Daarom ging ik ook deze techniek gebruiken. Al snel merkte ik resultaat en had ik meer controle over me orgasme. Wat ik deed was erg simpel… Iedere dag deed ik 10 herhalingen van 10 seconden de bekkenbodemspier aanspannen.

Neem mijn advies aan en doe deze oefening elke dag zodat jij ook controle krijgt over je orgasme en het langer kan volhouden in bed.

Leestip: “PC spier trainen voor mannen

Maak kennis met je orgasme

Een hele goede methode om het langer vol te houden in bed en controle krijgen over je orgasme is door het in je eentje te oefenen. Mannen komen in het algemeen een stuk sneller klaar dan vrouwen. Vrouwen komen vaak pas klaar na ongeveer 20 minuten terwijl een man gemiddeld al klaarkomt in 5 minuten. Dat is een groot verschil!

Om ervoor te zorgen dat jij ook na 20 minuten klaarkomt, kan je hierop oefenen in je eentje. Heb een timer naast je die staat ingesteld op 20 minuten. Als je opgewonden bent en je hebt een erectie begin je met masturberen en op dat moment laat je de timer aflopen.

Zorg er nu voor dat je de gehele 20 minuten volhoudt zonder klaar te komen. Als je merkt dat je bijna een orgasme krijgt, zorg er dan voor dat je kort stopt met het masturberen om daarna weer door te gaan om de 20 minuten vol te krijgen.

masturberen

Door dit zo te oefenen krijg je meer controle over je orgasme, zodat als je dan weer seks hebt dat je het langer kan volhouden in bed.

Focus niet op je orgasme

Veel mannen die last hebben van vroegtijdig klaarkomen en zo het dus minder lang volhouden in bed, maken zich hier erg zorgen om en zijn er constant mee bezig. Het is goed om net zoals nu wat tips op internet op te zoeken om ervoor te zorgen da je controle krijgt over je orgasme.

Maar…

Het komt ook vaak voor dat mannen tijdens de seks ermee bezig zijn dat ze niet te snel mogen klaarkomen. Telkens horen ze zichzelf in hun hoofd: “Niet klaarkomen! Niet klaarkomen! Niet klaarkomen!”. Door dit steeds tegen jezelf te zeggen, zorg je ervoor dat je juist op het klaarkomen focust. Dit zal alleen maar negatief uitpakken.

Je wilt juist niet focussen op je orgasme, want als je erop focust kom je juist snel. Focus je meer op het genieten en de vrouw waarmee je seks hebt. Dit zal voor jullie allebei prettiger zijn.

Stop het bloed!

Als je merkt dat je bijna gaat klaarkomen, stop dan even en haal je penis eruit. Knijp zachtjes rond de 20 seconden net onder de eikel. Dit zorgt ervoor dat het bloed wegstroomt uit je penis en dat je erectie wat afneemt. Hierdoor zal je orgasme worden uitgesteld.

Wees niet bang dat je daarna niet meer verder kan gaan met de seks, want het bloed zal snel weer in de penis gepompt worden als je opgewonden bent. Zo kan je weer verder met de seks en heb je jouw orgasme uitgesteld.

Doe rustig aan

rustig aan tijdens de seks

Heb je haast tijdens de seks? Nee? Waarom zou je dan niet alle tijd nemen?

Ik snap dat je soms eens even een vluggertje wilt, maar je hebt vaker seks als je alle tijd hebt. Het is dan ook enorm belangrijk om deze tijd te benutten. Veel mannen willen meteen hard penetreren als ze wat nat is. Dit resulteert ten eerste in een snellere climax en ten tweede is dit voor de vrouw ook helemaal niet fijn.

Het duurt veel langer bij een vrouw om klaar te komen dan bij een man. Hou hier rekening mee en ga niet alleen voor jou genot. Als jij haar echt wilt laten genieten, moet je de tijd nemen en al je handelingen extra langzaam doen.

Sommige mannen doen niet eens aan voorspel. Het is belangrijk om te begrijpen dat vrouwen tijd nodig hebben en dat je alles rustig moet aanpakken. Ga niet als een gek tekeer en dat je dan na 10 minuten klaarkomt. Het is beter om het 20 minuten rustiger aan te doen.

Tip: Kom jij te snel klaar? Lees dan mijn Complete Ejaculatie Controle review

Afwisseling van seksstandjes

Hoeveel seksstandjes kan jij nu zo opnoemen? Ik denk niet meer dan 5. Dit terwijl er talloze standjes zijn bedacht. Het hoeft soms niet eens een bestaand standje te zijn, als het maar voor jullie allebei fijn is.

Het is handig om meerdere standjes te weten, omdat sommige standjes wat minder gevoelig voor jou zijn, waardoor je het langer kan volhouden in bed.

Verder kan je van standjes wisselen waardoor jouw orgasme een pauze krijgt. Door je penis een korte tijd rust te geven en je zo je orgasme een korte pauze geeft, zorgt dat er weer voor dat je het langer kan volhouden in bed.

Gebruik een condoom om het langer vol te houden in bed

Een condoom zorgt voor een beschermhoesje over je penis en daardoor wordt het ook minder gevoelig. Je penis is zo namelijk niet meteen in aanraking met de binnenkant van de vagina. Er zit namelijk eerst nog een dun laagje voor.

condoom om het langer vol te houden in bed

Verder heeft een condoom de voordelen dat het je beschermd tegen soa’s en natuurlijk een zwangerschap.

Het kan bij sommige mannen wel zo zijn dat ze erg weinig of bijna niks voelen tijdens de penetratie waardoor hun penis weer slap kan worden. Als dit ook zo bij jou is, dan kan je ook nog kijken of er wat dunnere condooms zijn waarbij je wel gevoel hebt.

Denk aan iets anders

Dit is een erg simpele methode om je orgasme uit te stellen en het langer kunnen volhouden in bed. Maar wat bedoel ik nou precies met, denk aan iets anders?

Heel simpel, zorg dat jouw focus op wat anders ligt dan het klaarkomen. Als je merkt dat je bijna gaat klaarkomen, dan kan je bijvoorbeeld in je vinger bijten zodat je hoofd bezig is met de pijn en niet meer met het orgasme.

Zo kan je erg simpel je orgasme uitstellen en het langer volhouden in bed.

Ballen naar beneden trekken

Zorg dat je deze manier om minder snel klaar te komen eerst in je eentje probeert, want bij veel mannen werkt dit niet. Vandaar dat je hier eerst zelf achter moet komen of het bij jou wel werkt.

Wat je bij deze methode moet doen is jouw ballen naar beneden trekken als merkt dat je bijna gaat komen. Nu zal je wel afvragen hoezo…?

Tijdens de seks komt er steeds meer energie in de ballen waardoor de ballen wat naar boven klimmen. Als je klaar bent gekomen hangen je ballen juist erg naar beneden, wat dus betekent dat alle energie eruit is. Door de ballen dus wat naar beneden te trekken tijdens de seks, zorg je ervoor dat de energie in de ballen afneemt en zo kunnen sommige mannen dus hun orgasme uitstellen en het langer volhouden in bed.

‘Point of no return’ leren kennen

Het ‘point of no return’ is simpel gezegd het punt waarbij je als man zo opgewonden bent dat je nu wel wilt klaarkomen. Als je een tijdje bezig bent met het penetreren of masturberen dan zal er op een gegeven moment een knop worden omgezet in je gedachten wat jou het gevoel geeft dat je nu wel moet klaarkomen omdat je zo opgewonden bent.

point of no return

Als je nou je orgasmes wilt controleren en dat je orgasme kan laten uitstellen, dan is het belangrijk om dit punt te herkennen. Telkens als je merkt dat het knopje in je hoofd wordt omgezet, dan moet je een korte pauze nemen van de seks.

Ga dan na hoe het ‘point of no return’ voelde en leer dat steeds beter kennen zodat je weet wanneer dit punt eraan komt. Als je dit punt goed kan herkennen, dan weet je wanneer je even kort moet stoppen om daarna weer door te gaan. Want als je op dat punt doorgaat dan zal je gegarandeerd heel kort daarna een orgasme krijgen.

Langer volhouden in bed dankzij een ademhalingstechniek

Dit is een simpele techniek die je de meteen bij de eerst volgende keer dat je seks hebt kan gaan gebruiken. Het is namelijk een ademhalingstechniek die ervoor zorgt dat je meer controle hebt over je orgasme en minder snel ejaculeert.

Als mannen seks hebben komt het vaak voor dat ze steeds sneller beginnen adem te halen. Je mag best wat geluid maken tijdens de seks, want dat hoort gewoon bij dirty talk.

Maar…

Wist je dat het sneller ademhalen ervoor zorgt dat je ook sneller een orgasme krijgt en je het dus minder lang kan volhouden in bed? Nee? Ik leg het je uit.

Snel ademhalen zorgt ervoor dat er druk op je lichaam komt waardoor je sneller klaarkomt, terwijl rustig ademhalen, en dan heb ik het over 6 seconde in en dan even vasthouden en rustig weer uitademen, ervoor zorgt dat je juist meer ontspannen bent wat ervoor zorgt dat je jouw orgasme kan uitstellen.

Laat haar eerst komen

Veel mannen vinden het toch nog enorm spannend om seks te hebben. En ze zijn dan vooral druk bezig met het klaarkomen. Ze staan gewoon stijf van de spanning, “wat als ik nou te vroeg klaarkom?”. Of ze denken dat ze het niet lang genoeg kunnen volhouden in bed. De spanning die hierbij vrij komt, kan ervoor zorgen dat je juist extra snel klaarkomt.

Om van deze onnodige spanning af te komen, kan je een heel simpel trucje gebruiken. Laat haar eerst komen. Waarom? Als je een vrouw al laat komen door haar te vingeren of beffen, is eigenlijk je taak al voltooid. Tuurlijk vindt zij het fijn als je haar ook penetreert. Maar het is dan niet meer de noodzaak dat je het heel lang moet volhouden, want ze is al klaargekomen.

En omdat je weet dat je haar al hebt laten komen, valt al de spanning van je af waardoor je het ook nog eens langer kunt volhouden tijdens de penetratie. 😉

In dit artikel heb ik de beste tips en methodes verteld waardoor jij het langer kan volhouden in bed en meer controle kan krijgen over je orgasmes. Onthoud dat alleen lezen geen zin heeft, breng het in de praktijk en doe er je voordeel mee. Als je deze methodes toepast zal je ook één van de mannen zijn die het lang kan volhouden in bed en niet te vroeg een orgasme krijgt.

Libido Liquid

1 gedachte over “Methodes om het langer vol te houden in bed”

  1. Tijdens de penetratie kan je een vrouw ook laten klaarkomen, Is niet zo moeilijk als je weet hoe je de g-spot of de cervix met de penis goed weet te raken. Vrouwen waarvan ik de cervix en de g-spot stimuleerde met mijn penis begonnen vaak heftig te trillen met hun bennen als ze klaarkwamen. Of ze smeekten mij om door te gaan. kwestie van leren en doen. Inplaats van de mindset dit kan niet en dat kan niet.

    Beantwoorden

Plaats een reactie