Ik zoek een               
Home » Verhalen » Online sexcontact met een extreme dame

Online sexcontact met een extreme dame

Ik ben de 39 jarige Ronny en ik heb een online sexcontact met een extreme dame gehad. Eerst had ik zoiets van online contacten? Wie kom je tegen? Gaat het echt werken? Maar nu weet ik het wel zeker, ik vind het jammer dat ik de stap niet eerder heb durven zetten want ik heb er echt enorm van genoten. Het was echt een heerlijk moment om me aan te melden en zoveel aandacht te krijgen van de dames.

Ik vind het fijn als ik goed in de smaak val, maar dit was echt extreem. Een dame sprong er uit en we hebben al snel een contact gepland. Dit was echt een online sexcontact met een extreme dame. Ze was zo heet, zo intens en zo wild! Ik had niet verwacht dat het na een keer zien al zo snel zou Ik ben de 39 jarige Ronny en ik heb een online sexcontact met een extreme dame gehad. Eerst had ik zoiets van online contacten? Wie kom je tegen? Gaat het echt werken? Maar nu weet ik het wel zeker kunnen gaan. We hebben elkaar amper gesproken en we waren al aan het zoenen en doken al op de bank samen.

De kleding was zo uit en daar lagen we dan samen, voordat ik het wist was ik al klaargekomen en hebben we het zo lekker gehad. Ze heeft nog lang in mijn armen gelegen en we hebben het die dag nog een paar keer overgedaan. Ik spreek haar nu dagelijks en we gaan binnenkort samen een weekendje weg. Dit is echt een online sexcontact met een extreme dame die naar meer smaakt!

sexcontact extreme dame

Heerlijke online sexcontact met een extreme dame

Ik kijk er naar uit om mijn online sexcontact met een extreme dame weer snel over te doen. En ik heb nu alweer zoveel zin in haar, ik zou haar zomaar willen vastpakken en haar willen vertellen wat ik voel. Ik ben namelijk verliefd op haar en ik hoop dat het wederzijds is. Als ik haar berichten lees, denk ik van wel, maar ik zal even moeten wachten tot ik h aar weer zie.

Gelukkig is dat moment er bijna en kan ik mezelf weer lekker laten gaan. Mijn online sexcontact met een extreme dame is over een paar dagen en ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar spanning of die zich alleen voelt. Er zijn zoveel hete en wilde dames die op zoek zijn en je lekker willen verwennen. Je zou in een dag nog wel een contact kunnen plannen want bij mij is het ook erg snel gegaan. Ik zou zeggen stel jezelf er voor open en durf jezelf te laten gaan en dan ga je het heerlijk hebben samen.

Ik wil mijn online sexcontact met een extreme dame nu snel weer herhalen en haar vertellen hoe wild ik ben! Daarom zal ik haar maar snel een berichtje sturen en wie weet komt ze wel eerder naar me toe als ik mijn fantasieën nu met haar deel! Durf jij het ook? Het is zo spannend en leuk, geniet ook snel van een online sexcontact met een extreme dame, want dat is echt super lekker en je slaapt ook heerlijk! Dromen maar!

Tip: Kijk voor meer extreme contacten op BDSMsexcontacten.nl


Nieuwkijken, 42 jaar, woont in Zuid-Holland

xxtess, 37 jaar, woont in Gelderland

Johanne132, 53 jaar, woont in Zuid-Holland

Lisawildienen, 34 jaar, woont in Waals-Brabant

Jokezwolle, 44 jaar, woont in Overijssel

Johanna, 37 jaar, woont in Groningen

JoEnRichard, 46 jaar, woont in Utrecht

geilgesprek, 26 jaar, woont in Overijssel

nieuwleven, 38 jaar, woont in Het Brussels Hoofdst

dinnetje, 41 jaar, woont in Utrecht

Mirthe, 32 jaar, woont in Friesland

Batgirl, 23 jaar, woont in Drenthe