Ik zoek een               
Home » Reviews datingsites » Parship Review

Parship Review

parship

Al 20 jaar brengen we singles bij elkaar. Naar onze mening hebben alleenstaanden een goede kans op een goede relatie. Elke week komen er duizenden nieuwe singles bij Parship. Meld jij je ook aan?

stersterstersterster


Wat is Parship?

Parship-principe betekent dat er een formule is voor succesvolle relaties. Door dit principe te volgen, helpen we je verliefd te worden door je te vertellen met wie je het meest waarschijnlijk een gelukkige relatie hebt. Parship is een website bedoeld voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Al 20 jaar brengen hun mensen samen.

Is Parship 100% anoniem en discreet?

Een van de grootste voordelen van werken met Parship. Is de gegarandeerde veiligheid en anonimiteit. Gebruik ons ​​beschermde platform om uw matches beter te begrijpen. En met elkaar in contact te komen buiten ons platform. Na het opbouwen van enig vertrouwen met elkaar.

Parship is sinds 9 februari 2011 aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg als teken van betrouwbare service.

Zo weet u zeker dat Parship uw veiligheid en privacy garandeert. Naast Thuiswinkel Waarborg is Parship ook aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten. Dit is een initiatief van de Consumentenbond. Dit keurmerk staat alleen open voor sites die al een Thuiswinkel Waarborg hebben, maar gaat een stap verder dan Thuiswinkel Waarborg.

Gratis tegen premium mogelijkheden?

Natuurlijk kun je je eerst gratis aanmelden en kennismaken met ons platform.

  • Tijdens de registratie vult u de vragenlijst in. Vragenlijsten vormen de basis van onze erkende en succesvolle Parship-principes.
  • Je ontvangt partneraanbevelingen, kunt de profielen van andere singles bekijken en eerste contacten leggen met ijsbrekers, smileys en meer.
  • Andere leden kunnen rechtstreeks contact met u opnemen.Zo kun je zien of jouw profiel interessant is.
  • Als gratis basis lid kun je één keer het eerste bericht lezen en beantwoorden wanneer een premium lid contact opneemt.

Wat kan een betaald lid?

  • Je kunt onbeperkt berichten uitwisselen met andere singles.
  • Bekijk uw volledige bezoekerslijst.
  • Zoek naar partnervoorstellen binnen een afstand naar keuze.
  • Sorteer uw partnervoorstellen op basis van verschillende criteria.
  • Bekijk foto’s van uw partnervoorstel.

Waar kan ik mij aanmelden bij Parship?

Aanmelden is vrij simpel en binnen een paar minuten geregeld. je hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden, en je email adres in te vullen. Een gebruikersnaam te kiezen. Je ontvangt een bevestigingsmail en zodra je die hebt bevestigd kun je gelijk beginnen met het vinden van een geschikte match. Met onderstaande knop brengen wij je naar Parship en kun je gratis een account aanmaken.

Parship

Bedankt voor jullie aanbeveling, ik ben nu een paar weekjes lid. Ik heb op dit moment contact met 2 leuke mannen, waarvan ik er voor 1 toch wel gevoelens begin te krijgen.

sterren4

Maassluis | Miranda


Parship

Ik heb mij aangemeld omdat ik toch een keer vreemd wil gaan. En ik moet zeggen er zitten erg mooie vrouwen op de site. Ik heb nu 3x een afspraakje gehad en ga nog veel vaker afspreken met een leuke vrouw als het aan mij ligt.

sterren5

Heerlen | Daan

Plaats een reactie