Ik zoek een               
Home » Seks tips » Seks in een goede relatie

Seks in een goede relatie

In ieder relatie hoort seks, de ene relatie heeft meer seks dan de andere. Hoeveel seks er in een relatie is dat hangt af van de behoeftes. Als iemand een hoog libido heeft dan is er meer seks dan wanneer er een laag libido is. In de ene relatie is er iedere dag seks terwijl er in een andere relatie maar 1 keer per jaar seks is.

Wat is goede seks in een relatie?

Wat goede seks is verschild per relatie, als je allebei tevreden bent over je seksrelatie dan is dat voldoende. In sommige relatie gebeurt het dat er iedere dag seks is terwijl een ander stel er niet aan moet denken om het iedere dag te doen. Als jij tevreden bent met jouw seksleven is dat voor jou goede seks, niet iedereen houdt ervan om iedere keer een paar standjes te doen. Soms is een standje per keer genoeg en ben  je daar tevreden mee, als jouw partner daar ook tevreden mee is dan hebben jullie een goed seksleven.

seks relatie

Hou het uitdagend

Je moet natuurlijk wel een beetje uitdaging in jullie seksleven houden, alleen als het uitdagend is dan kom je niet in de sleur terecht. Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om je seksleven spannend en uitdagend te houden. Wat voor jouw relatie werkt is per relatie verschillend, misschien houden jullie samen wel van lingerie. Of misschien houden jullie er wel van om op spannende plekken seks te hebben, je zou niet de eerste zijn die een passie heeft voor buitenseks.

Hard of zacht

Het kan zijn dat je voorkeur hebt naar een bepaalde manier van seks, misschien hou je wel van harde seks waarbij er wel eens een zweepje komt kijken of iets van afgebonden wordt. Het kan ook de hele andere kant zijn, dan hou je van de wat zachtere kant van seks. Dan hou je meer van de tedere kant van seks en wat romantiek. Als je allebei van die houdt dan is er een manier om heerlijk seks samen te hebben, als je allebei van een ander soort seks houdt dan kan het nog weleens een flinke uitdaging worden.

Verleid elkaar

Soms kan seks heel simpel zijn, denk dan in de zin van even snel samen het bed induiken maar het kan ook heel anders. Je kunt elkaar verleiden, vaak is dit in het begin nog weleens lastig omdat je niet weet wat de ander wilt. Als je dat wel weet dan kun je eens je partner verrassen, misschien kun je ineens in mooie sexy kleding voor je partner staan. Dan is de kans natuurlijk wel heel erg groot dat dit uit gaat lopen in een heerlijke partij seks.

Laat zien dat jij je partner mooi vindt

Seks met je partner is heel erg fijn, het is iets wat iedere keer lekker moet zijn. Als je ervoor zorgt dat je partner zich goed voelt dan merk je dat ook weer terug in de seks, als je partner het idee heeft dat hij of zij niet mooi is dan gaat dat niet positief zijn voor je seksleven. Het kan nooit kwaad om tegen je partner te zeggen dat je nog steeds erg geniet en dat je hem of haar heel erg mooi vindt, jouw partner gaat zich dan beter voelen en dat zal de seks positief beïnvloeden. Soms dan kan een goed compliment net dat ene zijn waardoor je partner zich weer wat beter voelt en dat is altijd fijn.

Seks in een goede relatie: Denk niet alleen aan jezelf

Seks heb je samen en niet alleen, het is dus ook de bedoeling dat je allebei daarvan geniet en dat heb je zelf in de hand. Denk niet alleen aan jezelf en dat als je bent klaargekomen dat het voldoende is, je kunt daarvoor of daarna nog altijd wat lekkers doen om jezelf of je partner extra te verwennen. Het is de bedoeling dat je allebei een bevredigd gevoel hebt als jullie klaar zijn met de seks, als jij of je partner na de seks zelf nog aan de slag moet dan is er iets niet goed gegaan. Dat zou heel anders moeten gaan, jullie zouden allebei genoeg moeten hebben gehad.

Zie seks niet als iets wat moet

Seks is iets wat niet als vanzelf gezien moet worden, seks kun je ook niet afdwingen. Als je partner niet wilt dan is dat natuurlijk iets wat jij moet accepteren, wel kun je proberen om je partner te verleiden maar soms dan lukt dat niet en dan is het voor een andere keer. Seks moet voor allebei fijn zijn en niet alleen voor jou of je partner, om daarvoor te zorgen is het ook belangrijk dat je samen geniet. Als je samen geniet dan is het voor jullie allebei een fijne ervaring en zo hoort seks ook te zijn.

Wat als je in de sleur van seks zit?

Het kan gebeuren dat de sleur in je seksleven komt te zitten, dat is heel erg jammer maar daar is gelukkig wel wat aan te doen. Je kunt ervoor zorgen dat er weer wat minder sleur komt door aandacht aan elkaar te geven en naar elkaar te luisteren, dat geldt dan natuurlijk ook voor je seksleven. Door samen seks te hebben ben je echt verbonden met elkaar, het is iets van jullie twee waar niemand anders zich mee zal bemoeien. Als jullie dus samen seks hebben dan zal de sleur er vanzelf weer wat uitgaan, een sleur in je seksleven is goed te overwinnen.

Verras elkaar eens

Hoe spannend is het als jij je partner kunt verrassen? Jouw partner zal dat zeker op prijs stellen, de manier waarop jij je partner gaat verrassen is natuurlijk helemaal aan jezelf. Misschien houdt jouw partner er wel van om vastgebonden te worden, dan kun jij je partner verrassen door een leuk pakje aan te doen en vast te binden. Vaak is een partner al tevreden als je een paar kaarsjes aansteekt en er een romantische avond van maakt, je hebt niks te verliezen dus waarom zou je het niet doen?

Ben jij nog op zoek naar een relatie? Bekijk dan eens onze contactadvertenties.

Plaats een reactie