Ik zoek een               
Home » Seks tips » Vijf sextips die je echt gaat proberen!

Vijf sextips die je echt gaat proberen!

Als je als stel zijnde al een tijd samen bent, dan weet je natuurlijk zonder moeite elkaars lekkere plekjes te vinden maar als je net een online date hebt gescoord wil je ook een hele goede indruk maken.  Daarom volgen hier vijf sextips die je zeker eens moet proberen.

sextips

Laat eens een frisse wind waaien!

Doe de gordijnen dicht maar laat de ramen open. Er is niks zo lekker en spannend als het voelen van een koele wind op je huid terwijl je lekker met elkaar aan het vrijen bent, en omdat het raam open staat zouden de buren wel eens iets kunnen horen. Spannend toch?

Hou de seks spannend, doe het eens anders

Ga niet meteen naar de slaapkamer maar begin eens in de huiskamer. Ga lekker samen op de bank zitten en begin elkaar een beetje te knuffelen, net zoals toen je nog jong en verliefd was. Zoen elkaar lekker en laat de man met een been tussen die van de vrouw met zijn knie haar clitoris een beetje stimuleren.

Koel eens lekker af tijdens de sex

 Geloof het of niet, maar een of meer ijsblokjes kunnen een heerlijk gevoel opwekken tijdens een hete vrijpartij. Hoe lekker moet het zijn om geplaagd te worden met een koud stukje ijs en daarna verwend worden door een warme mond?

Zorg voor een vakantiegevoel

Even lekker tot rust komen is heerlijk en ontspannend voor beide partners, daarbij zou je kunnen denken aan een nacht een hotelletje boeken maar voor wie niet uit huis wil zou bijvoorbeeld ook eens seks kunnen hebben in de logeerkamer. Hoewel, bij een eerste online date is je eigen slaapkamer spannend genoeg.

Neem de tijd voor een uitgebreid naspel

 Het lekkere hiervan is dat beide partners heerlijk opgewonden zijn en in dat geval is het een goed idee om door te gaan met je favoriete voorspel dingen, die juist nu als extra prikkelend kunnen worden ervaren door beide partners. Of elkaar om de beurt eens verwennen met een heerlijke massage?

Dit waren mijn vijf sextips, ik hoop dat je er wat aan hebt. Zoek je nog een sekspartner? bekijk dan een onze contactadvertenties.

Plaats een reactie