Ik zoek een               
Home » Blog / Dating tips » Zoenen na de eerste date, wel of niet doen?

Zoenen na de eerste date, wel of niet doen?

Als je een geweldige eerste date hebt met iemand, het gesprek loopt en je voelt de vonken tussen jullie beiden vliegen, dan vraag je je misschien af ​​of je deze persoon aan het einde van de date moet zoenen. Aan de ene kant is het duidelijk dat je genoten hebt van je tijd met deze persoon, maar aan de andere kant….. is het te vroeg?

zoenen

Is er chemie?

Het is niet verwonderlijk dat er een groot aantal verschillende meningen bestaan over het al dan niet zoenen van een eerste date. Als het gaat om je datingleven is het belangrijk om de verschillende opvattingen te begrijpen om te bepalen wat het beste voor je werkt. Kijk of je chemie hebt. Een van de voordelen van kussen op een eerste date is dat het je kan helpen bepalen of er zelfs maar een chemie is tussen jou en je date.

Een eerste kus ben je dan verliefd?

Hoewel je het misschien goed hebt gedaan en veel gemeen hebt, kun je met kussen op een eerste date zien als romantisch in plaats van omdat het moet. Als de kus net zo geweldig is als de date, kan dit een goede indicatie zijn dat je verliefd bent.

Geniet van het plezier

Een andere reden waarom mensen graag kussen op een eerste date, is dat kussen gewoon leuk kan zijn. Als je een leuke, boeiende en spannende eerste date met iemand hebt gehad, kan het afsluiten van de date met een geweldige Franse kus een manier zijn om een ​​uitroepteken toe te voegen aan een geweldige tijd die je met elkaar hebt gehad. En in sommige gevallen kan het kussen op een eerste date jullie allebei enthousiast maken om elkaar te zien en elkaar in de toekomst weer te kussen.

Verlaat je date en je wil meer

Degenen die tegen kussen op een eerste date zijn, geloven vaak in de “less is more” mentaliteit. Hoewel je duidelijk een leuke tijd hebt gehad met deze persoon, is er iets als je hem of haar laat verlangen naar meer dat in jouw voordeel kan werken. Door een kus achter te houden op een eerste date, kan je date weggaan met de vraag hoe het is om je te kussen en nog meer gemotiveerd zijn en geneigd zijn om je uit te vragen op een tweede date.

Hard to get spelen

Hard to get spelen kan beginnen op de allereerste date wanneer je besluit je kussen voor een andere keer te bewaren. Verwacht niet dat het tot een tweede date leidt Als je je afvraagt ​​of je op een eerste date moet kussen, is de harde waarheid dat dit niet betekent dat je nog een date met deze persoon zal hebben.

Er zijn genoeg daters die eindigen met zoenen aan het einde van een geweldige eerste date, maar dat je dan nooit meer van deze persoon zal horen of zien. In sommige gevallen kan zoenen op een eerste date gewoon betekenen dat je deze persoon voorgoed gedag kust, aangezien veel mensen die een-dags-vliegen zijn of alleen geïnteresseerd zijn in een afspraakje.