Ik zoek een               
Home » Blog / Dating tips » 7 Grappige antwoorden die online werken!

7 Grappige antwoorden die online werken!

Als je wat tijd online hebt doorgebracht, weet je dat er een aantal vragen zijn die vrouwen je de hele tijd stellen. Hoe antwoord je op deze vragen om ervoor te zorgen dat je haar aandacht en interesse krijgt? Gewoon proberen met behulp van de volgende regels:

grappige antwoorden die online werken

1.Als ze je vraagt naar je burgerlijke staat zeg je gewoon:
“Nou, mijn hond heeft een hekel aan de manier waarop ik koffie maak, hij hoopt dat ik iemand anders vind die elke ochtend koffie voor hem zet.”

2. Wat is uw leeftijd?
“Ik ben een klein kind… als ik slaap, een volwassen man als ik beslissingen neem en een ontdekkende tiener als ik de kans krijg om met een interessante vrouw te praten.”

3. Heeft u kinderen?
Het is een eenvoudige vraag om te beantwoorden, maar je kunt meer zeggen dan ja/nee, en wat punten verdienen. Dus…
Als je kinderen hebt, kun je antwoorden: “Oh ja, ik heb …(een 2 jaar oude jongen), hij is een leuk kind, en hij is erg verantwoordelijk voor mijn kapsel.” 🙂
Als je geen kinderen hebt: “Nee, ik heb nog geen kinderen. Ik ben nog steeds op zoek naar de vrouw die bereid is om het risico te nemen van het hebben van goed uitziende kinderen, zoals ik. :))”

4. Wat is er met je ex gebeurd?
Dit is een moeilijke vraag, geef geen specifieke details, wees serieus en ga snel over dit onderwerp heen. Je kunt iets zeggen als : “Ik maak nooit grappen over mijn liefdesleven. We pasten gewoon niet bij elkaar / We konden niet over een aantal problemen samen. en besloten om te gaan op aparte wegen.”

5. Wat doe je voor de kost? Wat is je werk?
Misschien heb je een hekel aan je werk, maar laat haar dat niet merken. Wees enthousiast en positief: “Ik werk in (domein) en ik vind het erg leuk om elke ochtend wakker te worden met zo’n baan. Soms vergeet ik mijn sokken aan te trekken in mijn haast om op het werk te komen”.

6. Naar wat voor soort relatie bent u op zoek?
“Ik wil echt iemand vinden die me kan nemen zoals ik ben, iemand die kan accepteren hoe mooi ik ben 🙂 “.

7. Wat doe je in je vrije tijd?
“Ik heb niet te veel vrije tijd maar ik vertrouw erop dat ik graag… (GOEDE boeken lezen / GOEDE TV-programma’s kijken / GOEDE muziek luisteren / GOEDe tijd doorbrengen met mijn vrienden).” Je moet selectief zijn en een beetje veeleisend… maak haar duidelijk dat je niet zomaar je tijd verdoet met wie je maar wilt. Zodat zij zich goed voelt dat jij JOUW tijd met haar doorbrengt.

Het idee is dat je grappig moet zijn, maar ook serieus op hetzelfde moment. Maak haar nieuwsgierig, met elke vraag die je haar beantwoordt moet je ervoor zorgen dat ze meer over je wil weten. Wees gewoon anders, wees origineel.

Veel succes en plezier!