Ik zoek een               
Home » Blog / Dating tips » Waarom zou je vreemdgaan?

Waarom zou je vreemdgaan?

Er gaan veel meer mensen vreemd dan dat je zou, soms dan kan het ook echt je relatie redden. Als je in een slechte relatie zit kun je heel erg ongelukkig raken, door het vreemdgaan kom je weer goed in je vel te zitten. Als jij goed in je vel zit dan komt jouw relatie dat ook ten goede, natuurlijk is het wel heel erg belangrijk dat jouw partner er niet achter komt. Zo ben jij gelukkig en jouw partner zal daar dan automatisch van mee profiteren.

Vreemdgaan is spannend

Omdat vreemdgaan en flirten met een ander iets is wat eigenlijk niet hoort is het extra spannend, niemand mag het weten en dat vergt soms wel eens wat. Als iemand erachter komt dat je aan het vreemdgaan bent dan bestaat het risico dat je huidige relatie kapot gaat en dat is nu juist niet wat je wilt. Zorg er dus voor dat je het goed genoeg verbergt en dat niemand doorheeft waar je mee bezig bent. Op die manier kun je iedere keer weer opnieuw genieten van een spannende date met een ander.

vreemdgaan

Hou het vreemdgaan geheim

Geheimhouding is heel erg belangrijk als het om vreemdgaan gaat, als je het aan iemand verteld is de kans aanwezig dat diegene het doorverteld. Je wilt absoluut niet dat het bij je partner uitkomt, dat kun je voorkomen door het tegen niemand te vertellen. Zelfs je beste vriend kan zich per ongeluk verspreken en dan ligt jouw geheim op straat, dat risico kun je niet lopen. Zorg er dus voor dat het tussen jou en degene waarmee je vreemdgaat blijft.

Wis berichten en bewijs

Neem geen enkel risico dat je betrapt kunt worden, als je betrapt wordt is niet alleen je huidige relatie voorbij maar waarschijnlijk ook de relatie waarin je vreemdgaat. Je doet er dus heel erg verstandig aan om het bewijs te wissen zoals berichten die jullie uitwisselen. Als jouw partner je telefoon te pakken krijgt en ineens staan daar berichten op van jouw minnaar dan ben je erbij. Je kunt dus beter alle berichten wissen die erop wijzen dat je vreemdgaat, of je kunt natuurlijk ook je telefoon dicht bij je houden zodat jouw partner hem niet kan pakken.

Ga niet met een bekende van jou of je partner

Als je met een bekende van jou of je partner afspreekt loop je een flink risico, sowieso kan de vriendschap kapot gaan als je met iemand vreemdgaat die je kent maar het kan ook andere gevolgen hebben. Dat het snel uitkomt bijvoorbeeld, dan ben jij een bekende vriend kwijt of misschien wel je partner. Je kunt dan dus beter voor iemand kiezen die je allebei niet kent, dat is beter geheim te houden en zo kun je beter van elkaar genieten zonder dat je bang hoeft te zijn. Het maakt het ook een stuk spannender als je niets van elkaar af weet, het elkaar ontdekken maakt vreemdgaan uitdagend.

Spreek niet in de buurt af

Als je het echt goed wilt doen dan kun je beter niet in de buurt afspreken, de kans dat iemand je herkent is dan een stuk groter dan wanneer je ergens afspreekt verder van huis. Het zal je maar gebeuren dat je samen met je minnaar ergens loopt en je komt een bekende tegen, dat kun je niet verklaren. Om die reden kun je dan dus beter wat verder van huis afspreken zodat je ergens bent waar niemand je kent, dat is een stuk veiliger voor jullie allebei dan wanneer je ergens bent waar je een risico loopt iemand tegen te komen die je kent. Je kunt natuurlijk ook ergens afspreken waar geen mensen komen, dan is het risico dat je iemand bekends tegen komt ook al een stuk kleiner.

Zorg dat je goed gedekt bent

Als je met jouw minnaar af gaat spreken zorg er dan voor dat je een goede smoes hebt om weg te kunnen, als je die niet hebt dan zal jouw partner argwaan krijgen. Op het moment dat je partner argwaan krijgt zal je beter in de gaten worden gehouden, de kans dat jouw partner erachter komt dat je vreemdgaat is dan dus heel erg aanwezig. Als je besloten hebt dat je naar jouw minnaar gaat moet je dus altijd goed bedenken wat je gaat zeggen tegen je partner, zorg er ook voor dat het waterdicht is. Als je op zondag naar de supermarkt gaat terwijl de supermarkt dicht is komt dat uiteraard heel erg ongeloofwaardig over, denk dus na over wat je gaat zeggen voordat je weggaat.

Waarom 1 partner voor de rest van je leven?

Je kunt het je haast niet voorstellen dat je de rest van je leven met dezelfde partner in bed zult liggen, dat zal echt ongelofelijk saai zijn. Het is ook niet zo gek dan dat mensen vreemd gaan, dat is uitdagend en ook nog eens heel erg spannend. Je kunt dus een beetje een uitdaging erin vinden en tegelijk je relatie omhoog houden, als jij in de sleur van een relatie komt dan zul jij samen met je partner daar heel erg last van hebben. Door op dat moment het bed met een ander te delen kom je veel beter in je vel te zitten, dat komt jouw relatie dus uiteindelijk ten goede.

Het draait niet altijd om seks

De meeste mensen die denken dat vreemdgaan altijd om seks draait, dat is niet waar want het kan om veel meer draaien dan enkel maar seks. Soms voelen mensen zich alleen en gaat het ook om gezelligheid en aandacht, het hoeft lang niet altijd om seks te draaien. Ook als iemand een relatie heeft met een partner die veel van huis is dan is het te snappen dat die persoon zich alleen voelt, een leuke minnaar die jou dan gezelschap houd is natuurlijk heel erg meegenomen. Je ziet het best vaak dat mensen niet voor de seks vreemdgaan maar wel voor de aandacht en gezelligheid.

Zowel mannen als vrouwen gaan vreemd

Altijd denkt iedereen dat vooral mannen vreemdgaan maar dat is helemaal niet waar, zowel mannen als vrouwen gaan vreemd. Het is wel zo dat mannen toch meer voor de seks gaan dan de vrouwen, de vrouwen die gaan dan meer voor wat romantiek en daarna seks. Gelukkig is dat heel erg goed te combineren en komt daar een hele gezellige en vooral lekkere date uit, zowel man als vrouw zijn dan allebei tevreden en dat is ook de bedoeling. Het gaat uiteindelijk om de spanning en die is er zeker te vinden als je aan het vreemdgaan bent.

Vreemdgaan is beter dan scheiden

Je kunt kiezen voor vreemdgaan of je relatie beëindigen, een relatie beëindigen is heel veel zwaarder dan vreemdgaan. Als je uit elkaar gaat dan komt er vaak een scheiding en verkoop van een huis, ook de kinderen zijn dan de dupe en dat is niet wat je wilt. Vreemdgaan is dan makkelijker en brengt de relatie ook weer ten goede, het is dan natuurlijk wel heel erg belangrijk dat je het goed geheim weet te houden anders dan wordt de scheiding ook nog eens een vechtscheiding. Als je vreemdgaat dan is het sowieso de kunst om het geheim te houden, als het wel uitkomt dan kan dat veel verdriet veroorzaken.

Op iedere leeftijd gaan mensen vreemd

Het is niet zo dat er een bepaalde leeftijdscategorie is waarin mensen het meeste vreemdgaan, op iedere leeftijd gaan mensen vreemd. Soms is het dat een jonger persoon graag met een ouder persoon wil daten terwijl die persoon toch een goede relatie heeft, dan is het echt enkel maar om de spanning. Het kan nieuwsgierigheid zijn maar ook puur het verlangen naar seks, het is maar net waar je naar op zoek bent.

Leer van het vreemdgaan

Je kunt van iedere relatie leren, vreemdgaan is ook een soort van relatie dus daar kun je ook weer een hoop uit leren. Zeker als je vaker vreemdgaat dan kun je daar wel een paar lessen uithalen. Een fout maken is niet erg zolang het maar geen gevolgen heeft, zodra het gevolgen heeft is het een te grote fout geweest en is de kans groot dat jouw geheim wordt ontdekt. Als dat gebeurt dan is het dus zaak dat je de volgende keer nog veel beter oplet om te voorkomen dat je wordt betrapt.

Soms kun je samen kiezen voor een open relatie

In sommige relaties snapt je partner dat je niet enkel maar met die persoon seks wilt, je kunt dan samen kiezen voor een open relatie zodat het niet te saai wordt. In overleg kunnen jullie kijken hoe jullie hier tegenover staan om een open relatie te hebben, in een open relatie kunnen jullie seks hebben met andere mensen maar zal dat niet de relatie schaden. Een open relatie werkt enkel maar als het in heel erg goed overleg gaat, jullie moeten er samen achter staan en duidelijk afspraken maken. Als je duidelijke afspraken maakt en je daaraan houdt dan kan een open relatie heel erg goed werken voor jullie allebei.

Plaats een reactie