Ik zoek een               
Home » Seks tips » Tepels likken en stimuleren op de beste manier + tepelorgasme

Tepels likken en stimuleren op de beste manier + tepelorgasme

Wat is de beste manier om haar tepels te likken en stimuleren?

Een veelgestelde vraag onder de mannen die vaak onbeantwoord blijft. Dit komt omdat de meeste mannen weinig verstand hebben over hoe je nou haar tepels op een goede manier moet likken en stimuleren… Vaak doen ze maar wat en hopen dat het fijn voor haar is.

Om ervoor te zorgen dat JIJ haar optimaal laat genieten als je haar tepels stimuleert, heb ik voor jou een artikel gemaakt over tepels likken en stimuleren.

In dit artikel geef ik je de beste methodes hoe je moet omgaan met haar tepels en borsten en ik leg je uit hoe je haar eventueel een tepelorgasme kan geven.

Methodes om haar tepels te likken en stimuleren

tepels likken en stimuleren

Voordat ik je methodes geef hoe je haar tepels moet likken en stimuleren, moet je weten dat elke vrouw anders is. Elke vrouw reageert anders op verschillende stimulansen. Vandaar dat er ook niet 1 regel is dat bij elke vrouw fantastisch werkt.

Sommige vrouwen houden wat meer van hard en de ander heeft juist hele gevoelige tepels en wil het wat zachter. Voor jou dus de taak om erachter te komen wat zij fijn en lekker vindt. Je kan je hier op afstemmen door te letten op de vrouw haar reactie maar je kan er ook over praten.

Zorg er wel altijd voor dat je eerst zacht begint en later pas wat harder kunt proberen en kijken of ze dat fijn vindt. Je kan haar anders meteen al pijn doen wat de hele sfeer kan doen doven.

Dat gezegd hebbende, hieronder staat de lijst met de methodes hoe je het best haar tepels moet likken en stimuleren:

 • Zacht en langzaam de tepel likken
 • Een rustige massage geven over de borsten met olie
 • Gebruik maken van tepel klemmen
 • Zachtjes zuigen aan de tepel
 • Blazen tegen de tepel
 • De tepel tongzoenen
 • Zachtjes tegen haar borsten slaan
 • De gehele borst likken of strelen
 • De tepel met een veertje stimuleren
 • De tepel likken en ondertussen de gehele borst strelen
 • Rondjes maken over de tepel met je penis, tong of met een vinger
 • Snel en hard likken van de tepels
 • De tepel zachtjes laten rollen tussen je duim en wijsvinger

Tip: Krijg toegang tot mijn GRATIS ebook over aantrekkingskracht>>>

Hoe geef je haar het laatste zetje tot de orgasme?

Het kan voorkomen dat jouw vriendin, partner, fuckbuddy, vrouw of seksgodin niet klaarkomt wanneer jij haar tepels aan het likken bent. Dit is echter geen ramp. Niet iedere vrouw komt bij elke slag of stoot klaar waardoor jij soms wat extra moeite zult moeten verrichten.

Heb jij werkelijk geen flauw idee hoe jij een vrouw laat klaarkomen of squirten? Dat is echt geen ramp. Probeer eens een stimulerende clitoris gel uit of bef haar net zolang tot ze klaarkomt.

Stimulatie van haar vagina en de G-spot is voor een vrouw het beste gevoel wat er maar kan zijn. Je ziet hen intens genieten en wanneer de benen niet meer stijf op bed liggen, weet je dat je goed bezig bent.

Op een gegeven moment zal zij op het punt komen waar ze zegt: ‘Ga door ‘naam’, niet meer stoppen, doorgaan.’. Dat is voor de man ook een fantastisch gevoel en dan laat het moment ook niet meer lang op zich wachten.

Wat je NIET moet doen met de borsten van een vrouw

De borsten en tepels van vrouwen zijn erg gevoelig en daarom moet je niet meteen te gek van stapel lopen. Er zit gevoel in en het is daarom ook enorm belangrijk om goed met borsten en tepels om te gaan.

niet doen bij borsten

Omdat toch veel mannen nog dingen doen bij de borsten en tepels van een vrouw wat eigenlijk helemaal niet fijn voor haar is, heb ik hieronder een lijstje voor jou gemaakt waarin staat wat je NIET moet doen met de borsten van een vrouw.

 1. Wij mannen vinden het erg lekker om even goed in die tieten te knijpen. Toch is dit voor een vrouw vaak niet fijn en kan het ook pijn doen. Je kan beter haar borsten strelen.
 2. Er wordt soms ook nog eens aan de tepels getrokken als er in geknepen wordt. Doe dit NIET want het kan erg veel pijn bij haar doen.
 3. Misschien herinner je van vroeger nog wel de ‘spinnenbeet’. Deze ‘spinnenbeet’ wordt ook door enkele mannen gedaan bij de borsten van een vrouw. Ze draaien de borst 2 verschillende kanten op wat erg pijn kan doen. Draai überhaupt niet aan een borst.

Tepelorgasme

Een tepelorgasme wordt vaak gezien als iets dat verzonnen is en niet bestaat. Het bestaat toch zeker wel en zowel mannen als vrouwen kunnen zo tepelorgasme krijgen. Om ervoor te zorgen dat jij jouw vrouw ook een tepelorgasme kan bezorgen, heb ik de beste tips hieronder uitgelegd:

 • Wees geduldig: wij mannen zijn al snel geneigd om ergens mee op te houden als we er al een tijdje mee bezig zijn en weinig gebeurt. Dit zo ook voor een tepelorgasme. Door de tepel te likken en stimuleren merken we dat de vrouw het fijn vindt en dat ze geiler wordt maar we merken niet dat ze ook daadwerkelijk gaat klaarkomen. Daarom stoppen we al vaak na 10 minuten met het stimuleren van de borsten. Maar het kan best wel eens 20 minuten duren voordat een vrouw een tepelorgasme krijgt.
 • Wees teder: wat ik al eerder in dit artikel vertelde, zijn borsten en tepels erg gevoelig en moet je er zachtjes mee om gaan. Een vrouw zal nooit een tepelorgasme krijgen als je alleen maar hard aan het knijpen bent in haar tepels en borsten.
 • Oxytocine: als je een vrouw aan het vingeren of beffen bent, komt het stofje oxytocine bij haar vrij. Dit stofje zorgt voor de extra bloedtoevoer naar de vagina wat kan resulteren in een orgasme. Wat veel mannen niet weten is dat het stimuleren en likken van de tepels ook voor het vrij komen van het stofje oxytocine in de hersenen zorgt. Daarom zijn die tepels zo belangrijk.
 • Tepel speeltjes: iedereen weet wel dat er seksspeeltjes zijn die de seks ervaring naar een ander niveau kan tillen. Er zijn zo dus ook seksspeeltjes voor de tepels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klemmen, zuignappen of trillers voor de tepels. Probeer er eens een uit bij een vrouw en kijk wat haar reactie hierop is.

In dit artikel heb ik jou verteld hoe je nou de tepels van een vrouw op een goede manier moet likken en stimuleren. Daarnaast heb ik uitgelegd wat je NIET moet doen bij de borsten van een vrouw en als laatst heb ik uitgelegd hoe je een vrouw een tepelorgasme kan geven. Ik hoop dat je nu door dit artikel weet hoe je een vrouw enorm kan laten genieten door haar tepels te stimuleren. 😉

Heb jij moeite met het laten klaarkomen van een vrouw?

Dit is NU verleden tijd met gebruik van onderstaande stimulatiegel
(LET OP: Dit is voor de clitoris)

clitoris stimulatiegel

JA, ik wil haar laten komen!

Plaats een reactie